Remont momčadi za sezonu 25/26

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 17/18

PostPostao/la Gerd Muller » 26 tra 2017, 12:28

doro napisao:
Gerd Muller napisao:Formacija 4-2-3-1
Neuer-? Boateng-Hummels-Alaba-Vidal-Thiago-Robben-Müller-? Lewa

Koga na desnog beka i lijevog krila :? Brijem da bi Alexis Sanchez sjeo kao kec na desetku..

Kimmich i Alexis!

Ne bih imao nista protiv :D
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 26 tra 2017, 17:59

anton je u pravu kaj se tiće coste lik je labilan i perspektive nema jer je jednostavno onaj glupi debilni brazilac veliki bum i onda pad da si kičmu slomi..prodaja 40 milja i to dat za Alexisa..zašto? jer nam on sad jednostavno najviše paše,jedino koga bi rađe je Griezmann i ako smo mi odlučili napravi jebeni rekord možemo njega hapit...mislim da bi mali rađe kod nas nego kod glupih engleza nešto je malo i koketirao sa nama hvale itd. Alexis nema kaj dobit više od 40 milja zbog ugovora i godina on može bit super rešenje na 3g. za krilo i kvalitetnije uletit kad nema Lewe!

Muller mora igrat iza špice il čak špica i sve bude došlo na svoje....ako bi veratti kojim slučajem bio opcija onda ispada thiago a ne vidal jer digič je jak na lopti al jak i u duelu što znaći da uz sebe mora imat destruktora-životinju(vidal-martinez)..ako bi on dolazio cjelu pomutnju bi napravio tako da od toga vjerojatno ništa....jedino da igramo 4-3-3 al bez Mullera al to u teško....

Po meni ak idemo u turbo trošenje onda Griezmann ako idemo malo manje onda Alexis,Brandt,Coman,Sule i Rudy ukupno 110 milja -40 milja costa=70m il Griezmann onda otpadaju Alexis i Brandt to ispada 140 milja -costa znači 100 milja ravno na transfere!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 27 tra 2017, 07:41

Nekužim ovu sumanutost sa Griezzmanom? Pa koji će nam on kurac? Kaj ste za prodaju Lewandovskog il Mullera? Ili pak oćete promjeniti čitavi sustav gdje se igra sa dva napadača? Fakat ne znam :idk: Sam mi nemojte sa takvim igračem na krilo i imat neke ideje gdje imamo 12 igrača u prvih 11...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 27 tra 2017, 08:23

Fascinantno je kako mi baratamo sa nekim imenima :mrgreen: JA drkam na Veratija, neki na Grizmana, pa onda Alexis i kod svakog kod njih se ponašamo, kao da postoji realna šansa :lol:

Alo pa prošle sezone nismo se potrudli hazarda dofurat, O ĆEM MI JEBENO PRIČAMO!?!?!??!?!?!

Eto da malo cruzu odgovorim. BAyern za razliku od nekih drugih klubova si baš nemre dopustiti toliko Floppova tj, promašaji će kod nas doči od izražaja te se problem bačenog novca na krivog igrača kod nas nemre sam tak počistiti, tipa imamo mi još novaca.

Od sezone 13/14

Gotze - 37 (plaća) 12*3=36= 73, za 25 prodali - gubitak oko 50 miljona - ovdje je problem što on u te 3 godine nije bio zvijezda kluba.

Opreka tome i potrošnja bit će Vidal, ali to nije problem jer smo zadovolnji kako on igra.

Benatia - 28

Renato - 35?

Za Costu neću ništa pisati.

Na to uzimamo Sulea još - zar nije čudno da smo mi skoro svake sezone dovodili jednog štopera? kaj to normalno?

Mi kad damo takve pare zaigrače, kod nas oni nesmiju neuspjeti, jer se mi neoporavljamo, kod nas ostanu posljedice. Sad će svi reći da Renato nije još Flop, mlad itd. ali kad daš 35 milj aza igrača, ti ga nekupuješ da ti on nije pojačanje, nego ga kupuješ da ti igra. Koja je razlika između Martineza 2013 i renata sada? ISto koštali, ali kod Renata postoje izlike, dok je Martinez bio pojačanje? Pa onda rađe daj 35 milja za igrača od kojeg odma imaš koristi ili bar nek trener klincu da šansu, ko kak je Pep dao Gotzeu kad smo ga već doveli...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 27 tra 2017, 08:38

znači da je problem u vođenju kluba?

ja mislim da je, a transferi su samo jedna stvar.

1. transferi (sezonsko popunjavanje, neuspjevanje talenata)
2. nasljedstvo (Lahm, Eberl...)
3. neefikasna Jugendabteilung (od Alabe nismo proizveli igrača)
4. Nedovoljno prilagođavanje filozofije ostvarenom hiper-rastu kluba
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 27 tra 2017, 10:58

Problem je nastao što je pep krojio sve po svom i ko šupak nije htio novi ugovor..igrači su ostali a uprava pogrešila davajući ugovor starim igračima....pokazivanjem mišića(dovođenje renata za veliku lovu mlad nedokazan) ne reševanje hrpa jeremije samo se benatie riješilo....dalje išlo se na ime i starog trenera da on samo time nešto na brzinu napravi a vidjelo se da se nije snašo kako treba...mi i dalje drkamo po lopti realizacija je dosta loša....neki igrači se previše opustili(boa,alaba,costa,coman) drugi stari a mladi su dobivali šansu na kapaljku....velim izgleda crno al nije tako prvo što treba postavit prioritete uprava-trener da se vidi ko vodi klub....bilo je puno sustavnih grešaka i htjelo se nešto nabrzinu napravit i to nije prošlo!

Treba se riješit nekoliko starih igrača kao i ovih bezličnih koji ne ginu kad i nejde te vratit u formu ove koji su ispali a znamo svi da su super igrači(boa,alaba,muller) sa par osvježenja mladih(sule,brandt) i kojim iskusnijem(sanchez itd.) i krenut slagat to kako spada...problem je kaj smo sad svi vidjeli da to sa digičem nebu išlo baš....uprava je na redu ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 27 tra 2017, 11:02

doro napisao:Problem je nastao što je pep krojio sve po svom i ko šupak nije htio novi ugovor..

Pep sa ovom sezonom ima veze? Izuzev amoziteta od strane medija i navijača prema Pepu i te neke zabrijanosti da on ostaje max 3 godine u klubu (možda to i promijeni), mislim da je jedan od razloga zašto je otišao bio baš taj što nije bilo po njegovom.

Kolko ja znam postoje 2 primjerera - prvo nije htio Gotzea, dobio ga je, drugo htio je da Kroos ostane mi ga nismo zadržali.

A ovo ostalo skoro da je sve 5, samo što ja baš nevidim spas u Njemcima, jer mi nisu sad baš neka uber kvaliteta...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 27 tra 2017, 11:08

Krivo si razumio netreba bit njemac samo da nije cigan il bezličan(costa,coman,thiago,bernat,rafihna itd) nizozemac,čeh,englez...čileanac može :mrgreen:

Nije pep zato otišo već zato jer je jednostavno šupak..pazi radi gotzea je otišo :roll: :haha:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 27 tra 2017, 11:12

doro napisao:Nije pep zato otišo već zato jer je jednostavno šupak..pazi radi gotzea je otišo :roll: :haha:

To što sam ja napisao je samo opreka ovome kaj ti kažeš da je sve bilo po njegovom, a dao sam ti dva primjera di nije i ko zna ćega je još takvog bilo.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 27 tra 2017, 11:40

Sada ispada da je bolje što smo nesretno ispali iz LP i idiotski iz kupa.

Zašto? Zato što će prije ovako slijediti veće promjene, nego da smo s poznatim Bayern-dusel prošli u oba natjecanja dalje.
Tada bi se pravi problemi stavili pod tepih jer "rezultat govori sve".

Tek sada rezultat govori sve.
-----
Nitko od nas nije dovoljno kompetentan niti je itko od nas ikada popričao s ljudima u klubu da zna pravo stanje.
Stoga, samo nam je se nadat da će uprava i trener provesti tranziciju kako treba.

Samo što me sad NAJISKRENIJE više frustiraju izvođači smjene generacije negoli sami igrači koje ćemo dovoditi i prodati..

bit će zanimljivo u svakom slučaju.

BTW u iduća tri dana se mora finalizirati klauzula s Comanom. Ima li to ikakve veze s neopojavljivanjem u kupu..?
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 27 tra 2017, 11:43

Pa ne baš. Da smo osvojili LP onda se možemo i raspast slijedeće sezone kaj se mene tiće :lol:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 27 tra 2017, 11:46

anton 1983 napisao:Pa ne baš. Da smo osvojili LP onda se možemo i raspast slijedeće sezone kaj se mene tiće :lol:

osvajanje lige prvaka zvuči kao science fiction iz ove perspektive, tako da.. :roll:

Image

naslov govori skoro sve
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Gerd Muller » 27 tra 2017, 12:52

Ne treba nikakva rekonstrukcija vec samo par manjih promjena.
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 27 tra 2017, 13:38

cruz napisao:BTW u iduća tri dana se mora finalizirati klauzula s Comanom. Ima li to ikakve veze s neopojavljivanjem u kupu..?

odmah odgovor stiže :D

https://twitter.com/FCBayern/status/857573557660004352

Ugovor na tri godine...

Rummenigge: „Kingsley Coman ist ein wichtiger Baustein für die Zukunft unserer Mannschaft, daher haben wir uns entschieden, die Option zu ziehen. Kingsley ist ein hoffnungsvoller Spieler mit großem Potential. Wir sind überzeugt, dass er uns in den nächsten Jahren weiterhelfen wird.“
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 27 tra 2017, 13:39

Sad kad smo kupili Comana nameće se pitanje: Prodati Comana ili ne? :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi