effe__sa napisao:Ima još nekih koji misle da bi ga CA prodao. Ali ja prije mislim da bi on volio da Muller opet proigra kako zna i umije. Mislim Muller je kada se pogledaju asistencije bio solidan, ali znamo da mu trenutno fali te ubojitosti naprijed.
Odnos između njih dvojice je dobar, tako da ne da mislim da ga Carlo neće prodati zbog uprave, nego što i on sam zna šta u Mulleru ima..
Ti si smješan u 3 pičke materine.
Nema niti jednog koji to misli. To svi znaju. Čovjek ti zorno kaže da oće igrati 433 i ti izvališ takvu glupost. U takvoj tika taka tiks Muller je ljevo smetalo i uništivač morala ekipe. CA ga sam drži i forsira jel to mora. Da oće halat sa Mullerom, onda bi igro 4-3-3 samo kad Muller nije na raspolaganju i nebi mu baš sijedio na klupi.
Muller je uvijek bio i bit će naš najveći problem. Tako je i Rooney uništio MUTD...
Muller je to mogao halati jer je imao Schweinija i Luisa Gustava i onda Schweinija i Martineza i što je najbitnije imao je luđačke bekove i štopere koji su trkom i mkretanjem poterenu nadoknađivali manjak veznog igrača, pogotovo pod Pepom koji je radio nezamislive stvari. Još na to je imao možda najveće orače što se tiće krila u povjesti nogometa prvenstveno riberya, a kasnije Robbena. To što njih dva pogotovo Ribery su bili u stanju napraviti to je za nepovjerovat. Od toga svega profitirao je Muller i zamaskirao svoje nekvalitete. E sad kad ti sve to njemu oduzmeš onda dođe CA i stavi 3 vezna umjesto njega...
Jučer pročitao podatak kad sam si razmislio i kad mi je srce puklo kad sam napokon shvatio da nema vieš ROBBERYA. Ribery po tekmi trči jebeni 10.80KM dok Alexis 8,6km BOG TE NEMA RAD, Robben 10,4KM!!!
Kako je to vrijeme prošlo, a tako malo kanti LP-a...