cruz napisao:slobodno mi možeš na "TI", ne moraš mi govorit "VI"
da, mene jebe ta godina ugovora. Neodgovorno bi bilo raditi na takav način kako ti forsaš, ili trollaš, ne znam.
Upitaj se zašto ljudi obaraju cijenu kada je ugovor pri kraju i zašto se puno veći iznosi plaćaju za dobre igrače kada isti imaju dulji ugovor. It's a thing.
Pa da si bar jedini!
Teško je ovdje reći neš REALNO. Kako govoriti o realnosti cijena kad je takav razmjer između mogučnosti klubova. Dal je u HR realno da piva košta negdje od 0,25 20KN? Naravno da ne al košta i ljudi je plaćaju.
Ti sad ovdje imaš igrača koji je "star, ali u nabjboljuim nogometnim godinama" i sad se razmišlja o vrijednosti a ne o tome kolko treba dat za njega. Niko ne kaže da mi moramo dati 65, nego to treba dat ak ga hoćeš. Niko nam ne brani da kažemo ne i da dovedemo Brandta za manje para.
Par totalno različitih pitanja.
Jel bi rađe za 65 doveo Alexisa ili za 65 doveo Reusa?
Jel bi rađe za 65 doveo Alexisa ili za 65 doveo Reusa ili 65 Dembela ili pak 65 Sanea?
Kad su se cifre od 50 oko Sanea poćele vrtjeti tu smo bljuvali, a sad bi ti rađe dao 65 ili 70 za njega?
Onda do kojeg to igrača da si zadovoljan sa cijenom, kvalitetom Bayern po tebi može doć, a da budeš zadovoljan?
Isto tako ljude mješaju cifru za igrača (bar ja tako mislim), cijeli transfer budget i ciljeve.
Se vi sjećate Čigrinksog iz Barce - došao iz Šahtjora za 25 milja štoper - tada kod i kaj kurac? I Barca zeme LP i ljudi vele promašaj!
BTK!!!
Gledajući pojedinačno igrač se može tretirati kao promašaj, no ako postoji neka lova koja mora napraviti taj i taj uspjeh i ona to napravi, onda to nije pormašaj.
Znači ak mi zememo Alexisa i imamo pare za to i možemo i slijedeće godine neš itd. i onda zememo LP, taj igrač je isplativ, pa taman neodigrao niti jednu utakmicu. Znači 300 miljona eura u slijedeće 3 godine, nama mora donjeti LP (karikiram) i ak se to postigne onda je pojedinac nebitan, jer nekog platiš preveć da bi neš postigo, a drugog premalo a on postigne više.
Na kraju se sve treba zbrojiti.
Opet oćemo lovu ulagati i onda s eto nedogodi i sad si ti protiv, a baš cijelo vrijeme pričamo o tome da uložimo iznad vrijednosti igrača...
Ja nisam za ALexisa - on je za mene ko HDZ i SDP, nemrem ZA niti jednog glasat, ali sam PRIMORAN i onda dam glas HDZ-u.
O tom se radi.
Ili pak mogu bit papak pa glasam za Živi zid od ćeg koristi nema...
anton 1983 napisao:bez obzira što se radi o jakom igraču, misliš da će itko normalan platiti za njega nenormalan iznos? Jedino neki engleski klub koji ima ono tipa 250 milijuna za utući ovog ljeta.
Ne znam, svak ima svoje mišljenje. Ja mislim da je ludost krkati iznose koje spominješ, bez obzira na popularnost igrača u tom trenu.
Da, ja mislim ak ga mi oćemo dovesti da ćemo platiti 60+

Ok možda bude 50-60, al ak bu 50 možemo slaviti.