Remont momčadi za sezonu 25/26

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 17/18

PostPostao/la doro » 11 svi 2017, 13:28

Kod Alexisa je stvar ne samo godine il ugovora već kaj nam on najbolje sad paše zato ak se i da masna lova zna se da je to zbog toga..inaće realna vrijednost u ovom slučaju je oko 40 milja max....međutim tješim se kaj imamo costu za prodat ziher za najmanje oko 40 milja pa da i damo 55-65 milja to ispada ok kad uzmemo u obzir da na costi još i zradimo na transferu ;)

anton@

Da mislim da su realne cijene pa za benatitu juve i nudi 17 milja rafa i badstuber vrede 5-10 milja da ga hebeš a martinez je ipak ime i ima dugi ugovor pa 20 milja nije neka lova....na kolko bi ih ti procjenio da ćujem?

Po meni nesmije se prodat nikako:NEUER,HUMMELS,ALABA,KIMMICH,VIDAL,MULLER,LEWA I ROBBEN ostali svi mogu.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 11 svi 2017, 13:36

A onda idemo uzet Alexisa i neka das sex počne jebemu sve!

Doro što se mene tiče cijene nisi puno fulao. Badstuber i rafinha zajedno ako donesu 10 milja to bi bilo super, ali opet je pitanje isplati li se rafinhu prodavat za tako malo novaca ako nemaš neku bolju zamjenu u planu? Badstuber za 5 milja je kao kuća. 15-20 za benatiu je i ok i realno. Costa može sigurno za 35-40 u englesku, a najbolje bi još bilo u kinu za 50 :D Martineza ne bih dao ispod 25, pa čak i 30, nema šanse. Igra dvije pozicije, a i na ovoj kao neprirodnoj je odigrao brutalnu sezonu. Ako David Luiz ide za 50, ne vidim zbog čega bi martinez toliko jeftiniji bio. A i ugovor ima još 4 godine
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 11 svi 2017, 14:40

anton 1983 napisao:Vaš će ta jedna godina ugovora uništiti :mrgreen: Jel bi dali 65 kad bi imo dvije?

U prijevodu vi sebe jebete oko kvalitete igrača kao da je ona fakat povezana sa noFcem.

slobodno mi možeš na "TI", ne moraš mi govorit "VI"

da, mene jebe ta godina ugovora. Neodgovorno bi bilo raditi na takav način kako ti forsaš, ili trollaš, ne znam.

Upitaj se zašto ljudi obaraju cijenu kada je ugovor pri kraju i zašto se puno veći iznosi plaćaju za dobre igrače kada isti imaju dulji ugovor. It's a thing.

anton 1983 napisao:Pitanje je otkud kupuješ igrača i koju poziciju igra i ko ga kupuje. Naime ovdje se radi o weltklase špileru koji ima kupce. Poršle godine dali smo 35 il 37 za Hummelsa više neznam - dali smo PK za Neura sa bonusima, Man UTD je dao 42 za MKHT.

Hummels je obrana, MKHT veza, ALEXIS napad i kao takav najskuplji - ok može u koš sa MKHT. Ali ono su igrači BVB-a, a ovo je Arsenal ;)

bez obzira što se radi o jakom igraču, misliš da će itko normalan platiti za njega nenormalan iznos? Jedino neki engleski klub koji ima ono tipa 250 milijuna za utući ovog ljeta.

Ne znam, svak ima svoje mišljenje. Ja mislim da je ludost krkati iznose koje spominješ, bez obzira na popularnost igrača u tom trenu.

anton 1983 napisao:Morate znat da se Alexis kupuje radi zubi ;) Da li bi mi svi rađe 80 za nekoga tih kvaliteta da ima 24, ali di je taj? Di se skriva on? Nama i je plan da u slijedeće 3 godine zememo klempu. Tolko još i ova generacija ima vremena prije neg propadnemo, zato se i udara...

To stoji, to je već druga tema. Ja bi se zadržao na opasnosti preplaćivanja. Ne bi bogami da je Hazard u zadnjoj godini ugovora, onda bi 50 milijuna možda smatrao opravdanim
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 11 svi 2017, 15:55

Ma anto malo ofulao ili se zajebavao, jer vidi se da će sada ta suma doći na nekih 40-tak miliona eura. :) To je sve izvjesnije...

A što bi se preplaćivao igrač Arsenala, pa nije Arsenal neki toliki maher da dobro unovči transfere...Znamo kako je taj klub prodavao svoje igrače ligaškim konkurentima i pogotovo kako svojevremeno Van Persie-ja povoljno prodadoše ManU-u. :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 11 svi 2017, 17:16

Ponavljam na ruku nam ide kaj mi mjenjamo igraća costa-alexis a ne kupujemo poziciju na suho tak da me zaboli kolko bude koštao...nama je ta pozicija pod muss riješit kao i desni bek..sve ostalo je nadopunjavanje il manje razlike ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Gerd Muller » 11 svi 2017, 19:26

doro napisao:nama je ta pozicija pod muss riješit kao i desni bek..sve ostalo je nadopunjavanje il manje razlike ;)

:bravo:
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 12 svi 2017, 07:02

doro napisao:anton@

Da mislim da su realne cijene pa za benatitu juve i nudi 17 milja rafa i badstuber vrede 5-10 milja da ga hebeš a martinez je ipak ime i ima dugi ugovor pa 20 milja nije neka lova....na kolko bi ih ti procjenio da ćujem?

Po meni nesmije se prodat nikako:NEUER,HUMMELS,ALABA,KIMMICH,VIDAL,MULLER,LEWA I ROBBEN ostali svi mogu.

Kaj se tiće Benatie fakat neznam - pa po meni bi samo dete kreten dao 17 milja za njega. Mislim da je tu neš drugo posrijedu - Coman - Vidal, neka trampa pitaj Boga.

Ak mi za ili Bad ili Raf dobijemo 5 milja, ma kaj 5, 3 ili skupa 5-10 ja bum šampanjac otvoril! :lol:

Martinez je po meni od ovih svih kaj si ti nabrojo najskuplji i za njega se može oćekivati 40. Što se tiće Coste, ja uopće neznam zaš se mi nadamo 40-ici, jer on izgleda ko govno - po meni je za Costu realno 25, no dobra je stvar što je on ono govno (b klasa igrača), koji će prijeć i u Kinu i u Zenit i Galatasaray, pa nekog talijana i tu se možda može ak se skrumpamo dobiti od 30-40. Gledajte mi ak za Costu dobijemo 30, to nije loš transfer, jer on je i pokazao da vrijedi manje od onog kaj smo ga mi platili.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 12 svi 2017, 09:16

cruz napisao:slobodno mi možeš na "TI", ne moraš mi govorit "VI"

da, mene jebe ta godina ugovora. Neodgovorno bi bilo raditi na takav način kako ti forsaš, ili trollaš, ne znam.

Upitaj se zašto ljudi obaraju cijenu kada je ugovor pri kraju i zašto se puno veći iznosi plaćaju za dobre igrače kada isti imaju dulji ugovor. It's a thing.

Pa da si bar jedini! :lol:

Teško je ovdje reći neš REALNO. Kako govoriti o realnosti cijena kad je takav razmjer između mogučnosti klubova. Dal je u HR realno da piva košta negdje od 0,25 20KN? Naravno da ne al košta i ljudi je plaćaju.

Ti sad ovdje imaš igrača koji je "star, ali u nabjboljuim nogometnim godinama" i sad se razmišlja o vrijednosti a ne o tome kolko treba dat za njega. Niko ne kaže da mi moramo dati 65, nego to treba dat ak ga hoćeš. Niko nam ne brani da kažemo ne i da dovedemo Brandta za manje para.

Par totalno različitih pitanja.

Jel bi rađe za 65 doveo Alexisa ili za 65 doveo Reusa?

Jel bi rađe za 65 doveo Alexisa ili za 65 doveo Reusa ili 65 Dembela ili pak 65 Sanea?

Kad su se cifre od 50 oko Sanea poćele vrtjeti tu smo bljuvali, a sad bi ti rađe dao 65 ili 70 za njega?

Onda do kojeg to igrača da si zadovoljan sa cijenom, kvalitetom Bayern po tebi može doć, a da budeš zadovoljan?

Isto tako ljude mješaju cifru za igrača (bar ja tako mislim), cijeli transfer budget i ciljeve.

Se vi sjećate Čigrinksog iz Barce - došao iz Šahtjora za 25 milja štoper - tada kod i kaj kurac? I Barca zeme LP i ljudi vele promašaj!

BTK!!!

Gledajući pojedinačno igrač se može tretirati kao promašaj, no ako postoji neka lova koja mora napraviti taj i taj uspjeh i ona to napravi, onda to nije pormašaj.

Znači ak mi zememo Alexisa i imamo pare za to i možemo i slijedeće godine neš itd. i onda zememo LP, taj igrač je isplativ, pa taman neodigrao niti jednu utakmicu. Znači 300 miljona eura u slijedeće 3 godine, nama mora donjeti LP (karikiram) i ak se to postigne onda je pojedinac nebitan, jer nekog platiš preveć da bi neš postigo, a drugog premalo a on postigne više.

Na kraju se sve treba zbrojiti.

Opet oćemo lovu ulagati i onda s eto nedogodi i sad si ti protiv, a baš cijelo vrijeme pričamo o tome da uložimo iznad vrijednosti igrača...

Ja nisam za ALexisa - on je za mene ko HDZ i SDP, nemrem ZA niti jednog glasat, ali sam PRIMORAN i onda dam glas HDZ-u.

O tom se radi.

Ili pak mogu bit papak pa glasam za Živi zid od ćeg koristi nema...

anton 1983 napisao:bez obzira što se radi o jakom igraču, misliš da će itko normalan platiti za njega nenormalan iznos? Jedino neki engleski klub koji ima ono tipa 250 milijuna za utući ovog ljeta.

Ne znam, svak ima svoje mišljenje. Ja mislim da je ludost krkati iznose koje spominješ, bez obzira na popularnost igrača u tom trenu.

Da, ja mislim ak ga mi oćemo dovesti da ćemo platiti 60+ :mrgreen: Ok možda bude 50-60, al ak bu 50 možemo slaviti.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 12 svi 2017, 10:42

opet si pobjegao od teme, ja se idalje želim zadržati na neprimjerenoj odšteti. Dao si primjer

anton 1983 napisao:Teško je ovdje reći neš REALNO. Kako govoriti o realnosti cijena kad je takav razmjer između mogučnosti klubova. Dal je u HR realno da piva košta negdje od 0,25 20KN? Naravno da ne al košta i ljudi je plaćaju.

navodiš da ovisimo o stanju na tržištu, tj. da je velika inflacija u pitanju i moramo u skladu s tim djelovati.
Razumijem, ali to isto tržište formira cijenu na osnovu nekoliko stvari, gdje ulazi i trajanje ugovora.

makar se radilo o igraču koji je među najskupljim, trajanje ugovora od jedne godine definitivno ne podiže vrijednost.

Vidi, da Aleksex Sanchez ima 2-3 godine ugovora, morali bismo platiti premium cijenu od 60-65 milijuna, a s jednom godinom ugovora sigur 30% manje.

Vjerujem da je uprava Bayerna s igračem maltene dogovorila prelazak. pretpostavljam da je u tijeku borba s arsenalom oko odštete i s apetitima njegovih agenata.

Znaš koji je scenarij isto moguć? da mi uspijemo recimo za 40 milijuna, ali arsenal zatraži zamjenu. Tipa Costa..
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 12 svi 2017, 13:59

cruz napisao:opet si pobjegao od teme, ja se idalje želim zadržati na neprimjerenoj odšteti. Dao si primjer

Pa ko je reko da je primjerena? :mrgreen:

Ja više pričam o tome da ako je skuplji od 40 da ga ti kategorično odbijaš kupiti :mrgreen:

anton 1983 napisao:Znaš koji je scenarij isto moguć? da mi uspijemo recimo za 40 milijuna, ali arsenal zatraži zamjenu. Tipa Costa..

Ne kužim....

Arsenal traži za njega 60-65 jer smatra da će/može dobiti. Mislim neki im to i nude u tom i je kvaka.

Isto tak smo za tada nama neralno nisku cijenu dobili Vidala i sada se piše o ogromnim ciframa za prodavanje. Mislim ono wtf. Znači Bou za 70 nedamo jer ima ugovor do 2020?

Zamisli da ima 2 godine ugovora i bit će ti lakše. :mrgreen:

Problem nastupa u onom trenutku kada se Arsenal kvalificira za LP i da mu 6 miljardi eura plaću i tada mi sisnemo, a sada još imamo koji dan da ga dobijemo i to svi znaju i oko toga se kockaju. Ako pak ne uđu u LP, onda mu može cijena i past, ali onda s ei bezbroj drugih klubova uključuje. Kurvin je to posao :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 12 svi 2017, 14:08

anton 1983 napisao:Zamisli da ima 2 godine ugovora i bit će ti lakše. :mrgreen:

e pa to. ti možeš zamisliti, ja ne. :lol:

ali znaš šta :roll: na kraju krajeva jebeš pare i festgeldkonto AKO IH NEĆEŠ TROŠITI.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 12 svi 2017, 14:19

cruz napisao:e pa to. ti možeš zamisliti, ja ne. :lol:

ali znaš šta :roll: na kraju krajeva jebeš pare i festgeldkonto AKO IH NEĆEŠ TROŠITI.

mene sam jebe dal mi kupujemo pravog igrača i ništa više. On je marketinški totalno neisplativ i to me jebe, al morti se neš uspije isfurat sa Vidalom i Alexisom kao neki kurac. Iako mi se gadi opasnost što sad njih dva imamo za tekme Čilea pa kad odu bude ti zlo...

Makar ak se riješimo Rafinhe koji tak i onak repku nije vidio i Coste to morti i neće bit loše za broj Južno Amerikanaca u ekipi...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 12 svi 2017, 14:50

costa i rafihna pod mus moraju proč!

Štuber naš ide negdje vanka i sad čital da ugovor istiće sad na ljeto tak da neznam di ste vi čitali da ima do 2018?!!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 15 svi 2017, 11:10

Znači Kimmich ide definitivno na beka.

U sredini su Thiago i Vidal idalje gesetzt, rezerve su Sanches i Rudy. Kimmich može uletiti ukoliko bude većih problema s ozljedama, kao i Alaba & Martinez.
Kvantiteta je tu, ali moramo se upitati: jesu li Rudy i Sanches dovoljno dobri kada nam dođe real, chelsea ili barca u LP (a thiago i vidal verletzt)?

S tim da Vidala ne mogu nikako smatrati istim igračem kao u juventusu, usporio je, teže ga je motivirati cijelu sezonu i ima načeta koljena, putuje idalje u chile itd.

AKO ĆE KIMMICH NA RB - onda bi se trebalo razmišljati o povećanju KVALITETE, kvantitetu imamo.
vidim spominjete Verratija, mislim da će on ostati u parizu tako da ne vjerujem u transfer.

ja vjerujem u potencijal sanchesa, ali sam počeo malo sumnjati u njegovu psihu da će u Bayernu procvjetati
----------------

što se tiče krila, Robben je gesetzt (u ovoj sezonu u BL & LP = 33 utakmice, 15 golova, 12 asistencija. brutalno)
Coman direktno konkurira s Riberyem za lijevo krilo. Müller i Thiago borba za 10ku, s tim da tu mogu zamislit i Riberya)

Nemamo zamjenu za Lewu, Müller je loša zamjena za ozbiljne tekme. Ali gumjesto da se traži 1/1 zamjenu za Lewu (u nekom veteranu) zašto ne kupiti KRILO koje igra jednako dobro i napad i SS. ito Hochkaräter:
Griezmann, Sanchez, Carrasco...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 15 svi 2017, 12:52

Pa alexis 99% dolazi zato smo i zagrizli tak za njega baš zato kaj može zamjenit riberya u prvoj i lewu kad nebi mogo igrat....meni sad samo ostaje pitanje dal uzet još 1 ofenzivca i 2 stvar izgleda da ovo sa verattijem ide dosta ozbiljno?!!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi