Remont momčadi za sezonu 25/26

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 17/18

PostPostao/la cruz » 23 svi 2017, 12:19

:lol: a tebi je uvijek loše ako nije onako kako si ti zamislio.

ali neka sam dobio prvi odgovor.

Šta ostali misle?
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 23 svi 2017, 12:32

Nemrem ti pameno odgovorit kad ne znam kakvo je stanje s mogućim zamjenama. Da se mogu vratit u prošlost i ne kupit ga prošle godine, bi li to napravio? Itekako. Ne znam niti koliko smo spremni novca na njemu zgubit.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la jozotg » 23 svi 2017, 12:49

Ja sam uvjeren da ako ga prodamo da će postati IGRAČINa.I onda ćemo žaliti.

Sad da je tu Van Gaal da ga gura bilo bi dobro da ostane.

Nekako se nameće jedino rješenje da se pošalje negi di će sigurno igrati u BL.Npr u Hertu ili Hoffenhaim.

ALi ako bi ga prodali za 30 milja i dodali još 40 i doveli Veratija,onda sam za prodaju definitivno..

Nama je u principu najveći problem zapravo sredina.Jer Vidal i Thiago(kimmic ide desno,Rudy je beckup) ne mogu sami iznijeti cilu godinu.
Zadnja izmjena: jozotg; 23 svi 2017, 12:54; ukupno mijenjano 1 put/a.
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 svi 2017, 12:54

cruz napisao::lol: a tebi je uvijek loše ako nije onako kako si ti zamislio.

Na hrvatskom se to kaže, onak kak treba bit! :lol:

Pitanje je to koje u sebi ima PREVIŠE UVJETA i u tom grmu leži zec.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 23 svi 2017, 13:20

Malo ste mi se previše uzjebali oko njega. To je dečko od 19 godina koji je došao u novu državu gdje nije znao beknuti jezika, a očito ni engleski ne zna baš previše. Sumnjam da je i jedan Messi nosio igru Barcelone s 19 godina. Da on ima 25 i odigra ovako, definitivno ne bih bio zadovoljan. S obzirom na sve navedene uvjete, ja mu dajem dosta labave i niske kriterije. Ako postoji mogućnost da igra, i da igra dosta, ja bih ga sigurno ostavio kod nas. Ako ni tada ne bi uspio pružiti neke dobre partije unatoč puno boljoj i redovnijoj minutaži, mislim da nemamo što pričati.

A opet s druge strane, ne bi ni posudba negdje gdje bi sigurno igrao stalno došla loše jer bi se privikao na nogomet u njemačkoj. Ali ovisi to dosta o planovima uprave po pitanju dolazaka/odlazaka. A poprilično sam siguran da priče o prodaji već ove godine ne drže vodu jer sumnjam da bi uprava priznala/pomislila da se tako jako zajebala odmah nakon jedne godine. Jer mali potencijal ima, samo je pitanje ima li itko u klubu tko ga zna izvući iz njega?
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 23 svi 2017, 13:29

po meni je stvar jednostavna. ili ćeš ga pustit da igra
ili ćeš ga prodati i reinvestirati u nove igrače.

ono što se nitko ne pita niti itko spominje je: što nakon Vidala?

najbolja zamjena za Vidala bi bio Cante, ali mi u Sanchesu imamo igrača koji bi mogao postati kao Nescafe 2u1: Dovoljno crn da bude jak i dovoljno bijel da zamiriše :D borca, trkača ali i mozak, srce.

Znači s igračem poput Sanchesa mi riješavamo svašta nešto. zašto bi ManUtd tio platit 40-50 milijuna za njega a mi prodat?? nama je vidal bolji?

Mi pravimo grešku što NE GLEDAMO NJEGOVU BUDUĆNOST nego gledamo ISKLJUČIVO njegovu prošlu sezonu.
vjerujem da su u klubu pametniji!

Ali imamo ovog trenera... u prošloj sezoni mu nije dao maltene ništa. Obrukao ga. Zamisli Pepa, ili van Gaala da upravlja njime...

Ne smijemo zaboraviti zašto smo ga doveli. Ako to zaboravimo i ako se samo sjećamo zadnjih 11 mjeseci, onda nismo nimalo korektni.

Dovesti Veratija? može, super, ali ako ćemo Thiaga prodati.
Sanches tu ne igra nikakvu ulogu niti je on uvjet neki (ko što anton želi predstavit)

da smo sa talentima poput schweinsteigera, lahma, boatenga, kroosa, itd. bili ovako nestrpljivi kao sa Sanchesom - mislite li da bi imali takve igrače?

Sanchesa NE SMIJEMO prodati, rađe benchat Vidala nego prodat maloga.

That's my 2 cents 8-)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 23 svi 2017, 14:30

cruz napisao:Dovesti Veratija? može, super, ali ako ćemo Thiaga prodati.
Sanches tu ne igra nikakvu ulogu niti je on uvjet neki (ko što anton želi predstavit)

Upravo to sam ja napisao prije nekog vremena u ne znam ni ja kojoj temi. Verati je igrač za prvu postavu. Ali koga on mijenja? Sigurno ne Sancheza kad mali ni ne igra u prvoj. Verati - Vidal - Thiago?
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 23 svi 2017, 14:35

Mislim da i je problem da uprava razmišlja dal da ide na špek onda renato ide proč il na blef goretzka pa mali ostaje..ako dođe veratti što bi bil super nastaje pomutnja jer po meni onda thiago ispada iz prve il digić misli igrat sa 3 u vezi VIDAL-THIAGO-VERATTI a napred ukomponirat Mulca,Lewu i Alexisa ako dojde!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 svi 2017, 15:11

ivan napisao:Upravo to sam ja napisao prije nekog vremena u ne znam ni ja kojoj temi. Verati je igrač za prvu postavu. Ali koga on mijenja? Sigurno ne Sancheza kad mali ni ne igra u prvoj. Verati - Vidal - Thiago?

Vidim da tu ima opakog zabrijitsa.

UH kupuje ako ljudi idu. Znači Sanches ide proč ako Verrati dolazi u tom smislu. Ide se i na broj - ak imaš broj potrebnih pozicija popunjen oda je to to. Uzo si Sulea - što znači da ti sad Martinez migrira između veze i i obrane - to ti je koda si veznog uzo, onda si uzeo i Rudya koji je isto tak migrator između veze i beka. Ajmo Groetzku nespominjat. Sad da bi dofuro Verratija trebaš unload shit, ko kak si unloadao Gotzea prošle sezone. U tom je kvaka - nije to jedan na jedan zamjena ko ka Alexis recimo mjenja Costu (a u biti ne mjenja jer Costa nije u prvih 11) - nećeš po peto krilo neg ćeš jedno prodat da i ih imaš 5.

I ne znam koju PM nevidite problem sa Mullerom :lol: Jer i njega se sve to tiće...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 23 svi 2017, 15:26

svak vidi problem Müllera i svak šuti - jer znamo da on ostaje u Bayernu do jeseni karijere

stoga, što ću pisat o nečem kada znam da nema prostora za promjene
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 23 svi 2017, 16:41

cruz napisao:svak vidi problem Müllera i svak šuti - jer znamo da on ostaje u Bayernu do jeseni karijere

stoga, što ću pisat o nečem kada znam da nema prostora za promjene

Nisam mislio o prodaju, nego o tome kao da se on nemora spominjati kao vezni igrač, a on u te pozivije spada i kao da nećemo igrati sa 3 parava vezna a ne sa dvai Mullerom. Pa prvih 11 je Vidal, Thiago i još jedan vezni a ne Muller.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 23 svi 2017, 17:41

Muller bude išao napred on mora doć u formu i ona je nebitno gdje igra...uostalom u repki je najbolji bio ono gdje na kojoj poziciji?!!! gle fakat na desnom krilu ;)

Znači Mulleru nije problem pozicija jer je on ionako čvrste nema već forma i psiha!!!

Uz njega imamo još 2 velika problema u formi i ozljede a to su alaba i boa to moramo sredit...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 svi 2017, 21:11

Doroteja moraš pod hitno shvatiti da na terenu može biti samo 11 igrača, ne 12. Isto tak nemoj brkati repku i klub, jer Howdes je bio STANDARDNI LIJEVI BEK SVJETSKOG PRVAKA, A LUKAS PODOLSKI RAZARAČ KVARTOVA!

Pod hitno doroteja, pod HITNO! :evil:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 24 svi 2017, 07:18

Sportbild u svom tiskanom izdanju piše da su Bayern i Gorecka dogovorili uvjete, da se tek treba dogovoriti sa schalkeom. Ne zna se još oće li to biti ovo ljeto uz odštetu ili slijedeće ljeto bez odštete.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 24 svi 2017, 08:01

Koke produžio u Atleticu do 2024. Nije se pričalo o njemu, ali bio bi zanimljiv kandidat za nas.
Murta
Sekretar
Sekretar

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi