Murta napisao:Koke produžio u Atleticu do 2024. Nije se pričalo o njemu, ali bio bi zanimljiv kandidat za nas.
Slažem se, al brijem da je to jedan od onih koji bu krepo u "svom" klubu...
Murta napisao:Koke produžio u Atleticu do 2024. Nije se pričalo o njemu, ali bio bi zanimljiv kandidat za nas.

cruz napisao:ma taj izvor je loš. piše ti u tekstu.
nema šanse da bude ta odšteta (bit će niža) i ne vjerujem da će biti ta plaća (tražit će višu)

anton 1983 napisao:Mene nemuči to kaj ćemo mi za njega dat 65, neg me muči ako za Alexisa i Verratia NEDAMO BAR 130!!!

ivan napisao:Ti antone misliš da nama verati baš toliko treba? Ja nisam siguran da je on baš ono što nam fali da uzmemo LP
anton 1983 napisao:ivan napisao:Ti antone misliš da nama verati baš toliko treba? Ja nisam siguran da je on baš ono što nam fali da uzmemo LP
Da Verratti nam baš tolko treba.
Ne, prvenstveno da bi osvojili LP, moramo prodati Mullera, ako pričamo o kadru - tek onda ide ostalo.

doro napisao:A jesi uporan i tvrdoglav![]()

doro napisao:Da lp ovisi o 1 igraču u najmanju ruku je smješno onak blaga konstatacija..po meni je veći problem alaba i boateng nego muller kao i trener(i) (zadnja 2 koja mi se ne sviđaju uopće i po meni nisu za nas)!
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju