Remont momčadi za sezonu 25/26

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 17/18

PostPostao/la doro » 24 svi 2017, 12:07

Pa objasni kak on tako odjednom smeta samo nakon 1 sezone?! boa je po meni ljevo smetalo i temp bomba je se vodi kao WC igrač koji je u banani psihički,formom i ozljedama i još se buni i kuka...alaba još veći jer vodi također ko špek a 2 sezone ga nema ova po meni najgori igrač bayerna uvjerljivo i tko ga bude zamjenio ako bu takav i dalje?!!!

Muller je specifični igrač i kao takvog ga trebaš prihvatit nije on nikakvo ljevo smetalo jer on bu uvijek dao sve za klub i nije gunđalo i manken( kao neki)! kakav james?!:lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 24 svi 2017, 13:39

doro napisao:Pa objasni kak on tako odjednom smeta samo nakon 1 sezone?! boa je po meni ljevo smetalo i temp bomba je se vodi kao WC igrač koji je u banani psihički,formom i ozljedama i još se buni i kuka...alaba još veći jer vodi također ko špek a 2 sezone ga nema ova po meni najgori igrač bayerna uvjerljivo i tko ga bude zamjenio ako bu takav i dalje?!!!

Muller je specifični igrač i kao takvog ga trebaš prihvatit nije on nikakvo ljevo smetalo jer on bu uvijek dao sve za klub i nije gunđalo i manken( kao neki)! kakav james?!:lol:

U pičku materinu, jel oćeš sad odgovor il buš pametovat? Pa nemreš pitat i onda dat odgovor.

Jel ima još onih kojima se to treba objašnjavat? :D
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 24 svi 2017, 14:35

1.
Slika

2.
Slika

"--" .
Slika

Ovo su moji sastavi, koji god da bude ja sam sretan

šalu na stranu, šta želim reć: Može sastav i bez Müllera, Vidala i Riberya. Prevelike im plaće? može nam bit :a045:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 24 svi 2017, 15:12

Vidim i Robbena i Martineza si otpiso? Coman sigurno ne može bit u prvoj prije Robbena, osim ako mu se nešto ne desi :)
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 24 svi 2017, 15:56

Robben = Sexman

ne mislim na Comana. Arjen je brutalis idalje, mora igrat. njegov mentalitet će nam još više trebat sada kada nema Lahma.

ma ovi sastavi su običnolupetanje... želio sam reći da si Bayern može priuštiti i treba si priuštiti da pokoji skupi i dokazani igrač može povremeno izgubit mjesto u ekipi. Time daješ šansu mladim i onima koji grizu.
to je znak jake klupe. a to je odlika jake momčadi.

ali onda se sjetim tko nam je trener
:facepalm:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 25 svi 2017, 09:46

cruz napisao:želio sam reći da si Bayern može priuštiti i treba si priuštiti da pokoji skupi i dokazani igrač može povremeno izgubit mjesto u ekipi.

Hmmm pa to je uvijek tak i tak će uvijek bit i svugdje je tak. Ovdje to niko ne spori, no ak su Kroos i Modrić fit onda su oni Mass aller dinge i Kovačići i Jamesi mogu dubiti na trepavicama, o tom se radi.

Mullera se predstavlja kao "Lewandovskog", al vidi vraga Muller smije na klupu! E nesmije! Lahm Lewa, RObben i takvi dečki nikada "nesmiju na klupu". Tako i Muller NESMIJE na klupu ak je u Bayernu.

Čim počne "smijet ić na klupu" odma proč s tim!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 25 svi 2017, 10:03

Pa Muller i nesmije sljedeće sezone na klupu u najvažnijim tekmama osim da se malo odmori kao i svi!

Ponavljam više me brinu Alaba i Boateng pogotovo ovaj drugi!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 25 svi 2017, 10:57

doro napisao:Pa Muller i nesmije sljedeće sezone na klupu u najvažnijim tekmama osim da se malo odmori kao i svi!

Ti su LUUUUUUD!!!!! :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Ti jebote koda se halaš CM-a! :mrgreen:

On ne da slijedeće nesmije, on je već ove na klupi. Sve žive ŠPEKUlacije, trener, Kadar "ISUS BOG MATER" ti govore jedno a ti nevidiš pored zdravih očiju! :lol:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 25 svi 2017, 12:01

Uffffffff nemrem više! :neee: Da objasnim za sve vijeke vijekova

Znači poanta je BUNDESLIGIRATI EUROPU!!!

Nema boljeg načina od toga, ako u ekipi imaš mogućnost da ti mrkvicu udaraju "ZI MAJTI ĐRMANS"! 8-)

No ako su ti ZI ĐRMANS LILAPROPIČNO nastrojeni, onda je SIS! :neee:

Otkad navijam za FCBMev, uvijek sam baco drkicu da u prvih 11 bude 11 ARIJEVSKIH švaba i da se u takvom sastavu osvoji LP, zato je imati MULLERA u ekipi DAS SEX!

Donedavno Bayern je na bočnim pozicijama bio najjači klub na svijetu. To su štuke bombardirale, Wolpacksovi potapljali konvoje, Tigrovi, Pantere, Stugovi,Flakovi, MP44, V2 ma užas, strah i trepet!!!

Tam di su došli Ribery, Robben, Alaba i Lahm, tam više niš nije raslo! Meni je bilo neshvatljivo kakve Ribery imao fizičke mogućnosti, ne znam dal će se ikada više roditi takav igrač, toliko sprinteva, ponavljanja, to je za nepovjerovat!!! OTKUD!!! ??? !!!!

S druge strane imaš Robbena koji 150, ček malo, MILIJARDU puta radi jednu te istu stvar i svaki jebeni put obrambenom igraču strga kičmu! Pa kak ISUS TI MATER!!!

Kad god njih dva su napravili prodore, to il se pucalo pa se lopta odbijala "neko ju je pospremio" il se dodavalo kad se nije moglo pucati i opet je "neko" pospremo. Njih dva su toliko opterećivali protivničke obrane i VEZE da si mogo komotno igrat sa 10 igrača, a još ak je bilo problema imo si Alabu koji "je stroj" i Lahma koji je nadprosječno inteligentan igrač, koji nije imao ŠPRICIGkajt a uvijek ga je bilo svugdje!

I onda ide neš još jako bitno, a to je da su naša krila bili PLAYMAKERI! Ribery 100%, dok Robben 30%-50% ovisno od sezone do sezone - to je ono šoo je bilo specifično, pa ti je u vezi SMJELO FALITI kreativnosti (Muller), sve što ti je trebalo je dva tigra u vezi da paze na kičme našim "bekovima" - Martinez Schweini ili Gustavo ili bili koji kurac kaj zna trčat!

I kad je naša Dominacija počela padati, onda ti dođe spas u obliku PEPA, koji može složiti kaj god ti je volja i to će funkcionirati - Znači pod PEPOM možeš halat sa COSTOM, RIBERYOM, ROBBENOM, MULLEROM, LEWANDOVSKIM i sa XABIJEM i TO FUNKCIONIRA!!!!

I tu si je Muller pobro vrhnje - točno je momčad bila posložena onako kak je njemu pasalo il je imo PEPA, jer tak jedino on može UDARAT mrkvicu!

No sa MULLEROM BUDENSLIGIRANJE EKIPE NIJE MOGUĆE uz sve faktore i činjenice koje sada trenutačno postoje. Znači glavna zadaća je bitnija od pojedinca.

Sada više nema štuka, tigrova, wolpacksova, Flakova - RUSI SU STIGLI PRED VRATA (ROBBERYA "više nema", Lahm u mirovini) :cry: Imaš trenera koji nezna niti približno ono što je znao prethodnik.

I onda ti mjenjaš Riberyxa - sa ALEXISOM - "play krilo" sa "napadač krilem", zbog toga ti centralna veza mora imati playa da bi se to nadoknadilo, no pošto ti krilo više nije play, a niti "obrambeni igrač" poput ribery, onda moraš to nadoknaditi u centralnoj vezi, pa ti jedan playmakerski (Thiago) i jedan orač u vezi (Vidal) NIJE DOVOLJNO!!! Il ti fali kreativnosti il OBRAMBENOSTI. Ak hitiš van Thiaga da bi nadoknadio defanzivu, onda su zgubio na kreativnosti, kak god složiš kombinaciju to ti nevalja - naravno sa MULLEROM u prvih 11 u sredini. Al ak oćeš Mullera u prvih 11, onda si kupiš Jamesa i staviš Mullera na desno krilo, jer imaš dva vezna + polušpicu koja će ti nadoknaditi potrebnu kreativnost i dribling Robbena.

A dal ti imaš Jamesa? Nije isto Thiago ili James na polušpici, jer James je i scorer i dribler i kreativac (ono kaj je trebo bit Gotze :neee: ) - dok je Thiago samo kreator.

Jel ti želiš Mullera na krilu u prvih 11 umjesto Robbena? 8-)

Jel sad više ISUSA TI JASTNO!?!?!?!?!?

AMEN!!!!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 25 svi 2017, 13:33

aj bola ponavljaš jednu te istu stvar već godinu dana, znamo šta želiš reć, nismo konji, slažemo se, a sad minjajmo temu.

Vidim da je zavladao veliki interes za Renatom Sanchesom.

Kada su za jednog igrača zainteresirani i ManUtd i City i Juventus i PSG i Inter itd. onda se obično radi o super baš baš potentnom igraču, jel tako?

Kako je moguće:
- da netko može uopće razmišljati da proda takav potencijal? a nama fali jedna nova zvijezda u sredini.
- da ga drugi klubovi lige prvaka žele dovest, da igra u 1. sastavu - a nama ne može igrati?
- da ga platimo 40 milijuna i da ga šaljemo dalje, a njemu 19 godina i nije ni imao kvalitetnu minutažu? Nije korektno da ga se nakon jedne sezone (di nije dobivo minutažu) oštembilja kao fail. Premlad je i pretalentiran.
- da nitko ne razmišlja o budućnosti nego samo o prošloj sezoni? jbt radi se o vanserijskom talentu, a nama Alonso i Lahm odoše (pa još i Kimmich ode desno), znači oslobađaju se dva prčena mjesta u sredini.

Ako Renato nema mjesta i ako ga (ne daj Bože) pustimo da ide - onda treba obisit trenera i onu dvojicu konja.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PEFryiAJRUE[/youtube]

Btw, usporedi ga s ostalim 19-godišnjim veznjacima diljem Europe :bravo:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 25 svi 2017, 14:10

Pa sad ak neko ponudi 60 :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 25 svi 2017, 14:13

Ma to su čiste gluposti cruz. Dečko može na posudbu samo eventualno. Kao što sam već pisao, zvuči mi skroz nevjerojatno da će Uli, Kalle i ostali odjednom nakon samo jedne sezone priznat da su napravili najgori transfer u povijesti kluba i prodat malog. Jer činjenica je da bi to onda bio najgori transfer ikada, bez obzira što bi dobili dobre novce nazad jer nam ove sezone nije dao apsolutno ništa. Jednostavno ne vjerujem u to. A sumnjam da su prestali vjerovat da se može prilagodit klubu, jer talent je u toj cijeloj situaciji neosporan.
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 25 svi 2017, 14:18

ivan napisao:Ma to su čiste gluposti cruz. Dečko može na posudbu samo eventualno. Kao što sam već pisao, zvuči mi skroz nevjerojatno da će Uli, Kalle i ostali odjednom nakon samo jedne sezone priznat da su napravili najgori transfer u povijesti kluba i prodat malog. Jer činjenica je da bi to onda bio najgori transfer ikada, bez obzira što bi dobili dobre novce nazad jer nam ove sezone nije dao apsolutno ništa. Jednostavno ne vjerujem u to. A sumnjam da su prestali vjerovat da se može prilagodit klubu, jer talent je u toj cijeloj situaciji neosporan.

Renato je na prodaju u to nemoraš uopće sumnjat. No on nije pošto poto kako je recimo bio Gotze nego mora doći odgovarajuća ponuda i to je to.

Teorijski Groetzka može čak biti pojačanje ak se skrumpamo. Ono kupiš i lik explodira, druga je stvar kaj mi više u to nevjerujemo.

Mah teško je tu neš prognozirati, htjeti prosuđivati. Ko zna koju PM su si "dečki" smislili u glavi. Ajd da vidimo pa ćemo onda suditi jer ovak smo dete kreteni.

Ja sam složio kadar od 18 igrača di nema Renata i nama dosloFce u tom slučaju il mora doć Groetzka, pa Kimmich nije propo il ćemo dovest desnog beka, pa je Kimmich propo - naravno uz pretpostavku da je Verrati naš :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 25 svi 2017, 15:16

baš me zanima kako će u novoj sezoni izgledat sredina bez Alonsa.

btw. pripreme počinju 1.7., a prvo kolo bundeslige je 18.8.

ovo je sezona pred svjetsko prvenstvo, mnogi će igrači želit zacementirat mjesto u repCi
Lookin at you Boateng, Kimmich & Müller..
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 26 svi 2017, 14:13

Pa anton sam si si odgovorio zašto muller sad može isto igrat jer nestankom ribery-a a dolaskom alexisa baš trebaš usredini igrača kao što je thiago(player) i živinu pored njega(vidal,renato i sl.) onda to funkcionira jer nemreš uz mullera i vidal recimo stavit još renata il martineza jer nema kreacije :lol: ;)

Sve špek njemce imamo osim reusa on je potrganac a kroosa smo imali zato uprava ide da napravi špek njemca zato kupuju sulea,goretzku,rudy i sl. da netko od njih se ustabili i razvije potpuno...

renato je naravno na prodaju al ne pošto poto već ako dođe veratt i leon a i dobra ponuda za maloga!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi