Olympique Lyon - Bayern München

Ishod utakmice?

Pobjeda Lyona
0
Nema glasova
Nerijeseno
0
Nema glasova
Pobjeda Bayerna
6
100%

Ukupno glasova : 6

Re: Olympique Lyon - Bayern München

PostPostao/la Speedy » 10 pro 2008, 21:36

Ne bih nista previse komentirao, samo mogu reci da je lijepo biti navijac Bayerna u ovom trenutku! :avogp1:

I da, pod hitno vaditi iz igre "muhu bez glave" Borowskog! :neee:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 10 pro 2008, 21:37

Jebote!!!! :shock:

Znate ono kad mi jebemo majku nogometašima kak imaju love itd.. E onda moraju odigrat tekmu po ovakvom vremenu i terenu, sve se vrača sve se plaća!!!

Sve kaj smo mogli zabit smo zabili, ali ruku na srce da se i jedna promašila smijo bi se! Za ovakav teren super tekma, sam bi i Lyon mogo malo zaigrat :D

Jedino kaj nevolim je to kaj nam svaki pput nakon danog gola zamalo primemo! Al akcije osim prvog gola genijalne....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la mladjo_dj » 10 pro 2008, 22:42

Ljudi moji sta je Rensing danas obranio svaka mu cast i njemu i kloseu i naravno riberyu.
Neshvatljivo kako smo opet primili dva gola al dobro mogu se oprostit jer su se lopte bas njima na nogu odbijale. Najvaznije je da smo mi osigurali prvu poziciju :avogp1: :navijac:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 10 pro 2008, 22:42

Joj koji kreteni. Zamalo su još ispustili sigurnu pobjedu. Kako mi je onaj Borowski par puta diga živac. Rensing danas odličan.

Samo da ne izvučemo Chelsea i ja zadovoljan.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 10 pro 2008, 22:45

Dobro je, pobjedili smo iako je Lyon igrao drugo poluvrijeme koda je nadrogiran!

:buhhaa: Borowski! :hehe: :hehe:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Haris » 10 pro 2008, 22:52

Bogte onaj Borowski nema veze s mozgom. Pa stvarno lik nije normalan. U odbrani nije prisutan, on nema pojma gdje se treba nalazit, on nema mogućnost zaustaviti bilo kojeg igrača, jedino prekršajem. I to je prestao radit čim je dobio žuti u prvom dijelu. Ali što je najgore, pa koliko je on lopti izgubio danas, pa fakat za popizdit. Pa samo zbog njega je Lyon ima jedno 2-3 ekstra šanse koju samo zahvaljujući sreći nisu iskoristili. Katastrofa!

Schweinsteiger je samo malo bio bolji od njega, ali to nije bilo teško. Sve u svemu, taj dvojac je odigrao jako loše.

Ostatak ekipe dobar, odrbana je djelovala OK, pogotovo Demichelis i Van Buyten. Oddo malo slabiji, ali nema ga se za šta kriviti.

Rensing najbolja partija ove sezone. Konačno se može reći bez greške i na visini zadatka sa nekoliko izvrsnih odbrana.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 10 pro 2008, 23:05

Šteta kaj smo pokvarili umjetnički dojam, ali jebiga OPET smo prvi. Počeli smo se zajebavat i kalkulirat za BL i teško gostovanje koje nas čeka....Al BTK 14 punkti smo osvojili...

prvi tjedan sa 2 pobjede Njemaca!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la marac » 10 pro 2008, 23:21

jel mi moze netko napisati sto se tocno dogodilo u drugom poluvremenu da smo primili 2 gola i doveli pobjedu u pitanje?

mislim, pogledao sam prvo poluvrijeme i bilo je ok sve ... al sam morao ici po sestru pa nisam nis od drugog vidio :(
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Kobass » 10 pro 2008, 23:24

Dobar početak, šteta što se sve malo pokvarilo na kraju, čak sam sa i bojao da se rezultat ne okrene opasno jer ovo 2. poluvrijeme je bilo gadno. Sve je već rečeno, iznenadile su me blesave greške u drugom poluvremenu, ali sve što se dalo je obranio čovjek utakmice Rensing. Bayern je zasluženo prvi, odigrao je tamana onoliko koliko je trebalo i to je najbitnije. :naprijed:
Kobass

PostPostao/la Bayern08 » 11 pro 2008, 00:12

Konacno Rensing pokazuje kvalitet koji posjeduje.....onda Klose zabija....Toni opet nekako sporo djeluje tromo ali dobro asist za Riberya....onda MAJSTOR Ribery....treba zamoliti ove iz Bayerna da promjene ime kluba u FC Ribery Munchen koja uzivancija gledati tog covjeka kako igra.... Odbrana slaba, jedino Demichelis moze proci...Oddo slabo(sta mu je samo Benzema radio) Buyten ono sto mu je uvijek falilo SPOR je ( pretrce ga ko da ga nema) onda Lahm previse je drzao loptu, onda glup zuti karton ....Borowski taj covjek ne zna da igra odbranu jednostavno ne zna gdje da se krece (danas najslabija karika Bayerna) Schweini solidan (pa sjetite se samo kakva akcija sa Riberyem pa onda morao se vracati da pomogne Oddu) Bommel standard radio ono sto mu je zadatak unosio ono malo drskosti kod nas ali dok se nije umorio.... Sve u svemu sada izvuci Sporting i prvu u gostima pa ih dobiti lagano i uzet im Velosa i ja zadovoljan....hehe :navijac: :navijac: :navijac:
Bayern08

PostPostao/la Speedy » 11 pro 2008, 12:06

The Scarface napisao:Samo da ne izvučemo Chelsea i ja zadovoljan.

Ma koji Celski! :haha: Mi dobivamo Reala, to se vec zna! :D
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la The Scarface » 11 pro 2008, 13:30

Speedy napisao:
The Scarface napisao:Samo da ne izvučemo Chelsea i ja zadovoljan.

Ma koji Celski! :haha: Mi dobivamo Reala, to se vec zna! :D

A po Franzu ćemo i dobit Reala :
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... o-aus.html
:haha: .
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 11 pro 2008, 21:04

Ovo ide pod ključ. Slijedi teško gostovanje u BL.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Liga prvaka 2008/09