cruz napisao:Pa Miki dokad više?Ti ako pišeš na forumu onda su to isključivo apokaliptični komentari, ne razumijem odakle toliko negativnosti u tebi. NIŠTA NE VALJA!!
Reko bi čovik da će sve propast čitajući šta pišeš. Nije sve tako crno, vjeruj mi. Bayern je najzdraviji klub i normalno je da povremeno ne ide sve po planu, kao i kod svih drugih klubova. Isto vrijedi i za BL
Evo ovo me brine pred novu sezonu... [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oZcxvkmWIfM[/youtube]
Ovdje nisam vidio ni B od Bajerna kakvog želim da gledam. Neka je 100x prijateljska, mi krštenu šansu nismu stvorili. Ovo protiv BvB mi ništa ne pokazuje, jer ionako smo za dlaku izbjegli novi šamar (čitaj: sreća nas je pogledala). Bezveze mi je što nažalost moram da čekam Ligu šampiona da bih stvorio kakvu takvu sliku o snazi Bajerna. BL je ionako smiješno takmičenje koje trenutno nije reper prave snage.
width="960"
Ti ako pišeš na forumu onda su to isključivo apokaliptični komentari, ne razumijem odakle toliko negativnosti u tebi. NIŠTA NE VALJA!!