anton 1983 napisao:Im Wechsel-Theater um Franck Ribéry (Foto) hat sich jetzt Bayerns niederländischer Star Arjen Robben zu Wort gemeldet. In einem Interview mit „Sport Bild“ sagte er: „Ich hoffe, dass Franck bleibt, und kann nur an den Verein appellieren, dass er alles macht, ihn zu halten. Falls das nicht klappt, sollte man einen Spieler dieser Qualität holen. Aber das würde sehr, sehr schwierig.“
Robben apelira na upravu Bayerna da poduzmu sve u njihovoj moći da zadrže Riberya. Ali isto tako veli da će to biti jako teško. A ako Ribery već mora proč da se onda dopelja igrač "njegove kvalitete", ali isto tako kaže da će i to biti jako teško...

mmakaay2 napisao:bayern ima problem, a to je skrtost prilikom transfera...ako zeli da kupuje igrače svjeske klase ili da ih zadrzi bez problema onda mora dat lovu..treba uci u utrku sa chelseom,realom i manu...naravno da pri tom treba bit racionalan i oslanjat se na mlade igrace iz pogona ali na samo one najbolje..to znaci nikakve lellove, ottle i ostale..i prestati kupovati igrace tipa brafhaaid ili pranjic..to su dobri igraci ali nisu za bayern...bayern treba klase..za moj ukus neka dovedu sebastiana freya ili akinfeejeva,bosingwu koji ionako u chelseu ima preveliku konkurenciju za beka,,ozila ili gourcuffa...a zanimljiv je i napolijev hamsik...a da ne spominjem koliko je tesko nadomjestit LUCIA KOJI JE PO MENI JOS JEDNA GRESKA UPRAVE sto se pokazalo jer je tamo ponajbolji obrambeni igrac sa hrpom iskustva...diego im nikako nije trebo pobjec u juve...i zato me ne cudi STO RIBERY ZELI OTICI jer on zeli igrati samo sa najboljima kakav je i sam jer njemu ocito nisu dovoljni robben,lahm ili gomez...on zeli OSVOJIT LIGU PRVAKA a sa ovakvim kadrom to nece moci,ruku na srce...iako se nadam i zelim da uspije..mozda za neke 2 godine..
mmakaay2 napisao:bayern ima problem, a to je skrtost prilikom transfera...
anton 1983 napisao:mmakaay2 napisao:bayern ima problem, a to je skrtost prilikom transfera...
![]()
Pa di ti molim te vidiš škrtost kod transfera?

mmakaay2 napisao:najskuplji bayernov transfer u povijesti je mario gomez i to 30 mil eura...taj iznos se odavno premasuje u premiershipu,primeri pa cak i u seriji a...bundesliga je u zadnjih par godina u naletu pa tako i bayern al to jos nije to..nije toliko privlačna za najbolje igrace...jedini mamac su bayern i liga prvaka...i to ce biti razlog odlaska riberyja iako se ja nadam da nece..al treba bit realan..ribery je cudo od igraca al igrajuci u BL tesko moze osvojit zlatnu loptu sto on sigurno zeli...zato bayern treba otvorit kesu punu eura i dovodit prave igrace za sve pozicije...jer bayern to moze...to je klub koji ne duguje ni lipe, a manu 850 mil ili real 500 mil eura pa opet kupuju samo najbolje...al to je bayernova politika i nacin poslovanja...al s time nema velikih rezultata i godina dominacije(pr barca), a to je ono sto svi zelimo...BAYERN

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju