Ufff koje poluvreme, more se reč BUNDESLIGAŠKI SEX! Ak sam točno brojo bilo je milijardu i petsto 43 prilike!
Igramo nogomet da je to za popizdit, raznjeli smo ih po bokovima. Robben radi čuda ali i fula čuda, jebem ti!
Ola danas nije nekaj posebno dobar al ga je pospremil sam tak. Ovaj Fritz je tolko svaki put krivo postavljen da brijem da će ga sad Schaff nabit u svlačionici. Otvorena tekam skroz u kojoj mi brutalno dominiramo i moremo žalit kaj nije veća prednost na poluvremenu, al sam i ovak zadovoljan. Kaj se tiće žutog kartona Wiesea, dobil ga je samo zato kaj je Robben fulo prazan gol, da ga je dao, faula nebi niti bilo....Sad je pitanje dal će uopće biti zamjena, ali moram priznat ako rezultat povoljan bude za nas i uđe Ribery ,Werder će htjet današnji dan brzo zaboravit iako mi se Mullera ne vadi baš previše, jer danas igra fenomenalnu tekmu, svuda ga je po terenu! Gomez je danas pak ulovil takav dan, al glavno da je on meni opasTan i da mi se trudi!
Moram si specialno pohvalit Schweinija!

Jednosavno me čovek fascinira kak igra, ne znam uopće dal je danas imo krivo dodavanja, a da ne govorim da trči za šestoricu!
Micho, mala packa po prstima
Da velim nekaj o Bumenu: od Ozila ni traga ni glasa, taj majmun brzo mora razmislit kaj će u budučnosti jer igra za kurac. marin i Hunt su ga pojeli! I koja je to pička materina u Bremenu, kaj si oni briju; pa nemre mi cela ekipa imat žute kopačke - protuzakonito!!!!