evo i mene napokon.....nemam volje sad za opširnu analizu....ubio me put od sinoć,ali evo mlao onako sažeto....kaj sad ja vidim u ovom trenutku....
prvih 45min.....suđenje očajno....svi se trude da Bayern kiksne i spusti nas na zemlju,ali ne ide i schluss....jednostavno meljemo kao mašina za meso...znate ono...lopta ak je brža od igrača...moreš ti bit i Chelsea....al ne stigneš sve rupe zatvorit na vrijeme....
penal.....mislim ovo je preveć već...nemre mi je jedan takav luzer (HSV;KUSEN.....)...pucat 11m....pobogu imamo Bastiana za te stvari.....ako ne on onda netko od dvojca Robbery....ili pak Gomez.....
gol Buytena.....lik je nemoguć.....tak efikasnog braniča nismo imali još od vremena Thomasa Helmera.

....lik je zabio već u ovom kratkom razdoblju 11 golova za Bayern....

...a s obzirom da je dosta i grijao klupu....tim veći plus za njegovu efikasnost.....
Robben....on nas je koštao 25milki kad je dolazio iz Madrida.....

....koji kreteni

....bitno da im je kaka sjeo u timu sam tak.....igra blago rečeno katastrofalno od odlaska iz Milana........
kak taj lik igra u zadnje vrijeme...nikad nije ovako igrao u svojoj karijeri.....
Bastian "God" Schweinsteigger..........dobro Gaal koliko ti treba vremena da shvatiš da MvB ne zaslužuje kapetansku traku....

...očito je slijep jer je nizozemac....
Badstuber.....lik igra sam tak....nema ga previše na boku...al kad ode i ubaci kiflu unutra onda je to pola gola....a kad netko od dvojca Buy-Much ode naprijed,lik je nepogrešiv u branjenju gola....
MvB...lik je životinja bio u ovoj tekmi...toliko energije u startovima nisam još vidio od njega...onaj start s dvije noge na centru po lopti...takav na MvB treba za LP-a.....nek se misle hoće li ga driblat...u meso ak treba....
Olić....fascinantno koliko je taj igrač opasan u 16m...jebote imao je 6puta šansu u skoku i to da je inferiorniji od braniča po visini po tom pitanju....očito ga jeb...povratak Ribery-a u pogon....

...sam nek on grize i dalje...i doveden je da bude Joker s klupe....
i za kraj Gomez....u ovom trenutku još je malo sebičan...i puca kao da nije ručao odavno,ali vjerujem da će se i taj stav promjenit s obzirom da nas uskoroo očekuje par večarnjih tekmi.....
Zaključak....Mainz je dobro prošao ,a igrao je bunker cijelu tekmu....sad nam treba neka opasnija ekipa...tipa Wolfsburgh da vidimo da li moremo više zabit nego primit....
Werder je do nedavno bio trpač u bundesligi....od tekme s Bayernom on je postao samo jedan koji zabija 2 gola po tekmi....
što se tiče opservacija na uspjeh u LP-a ove sezone....ak mi strgamo Fiorentinu ubjedljivo...onda više nismo nepoznanica...onda će nam trgat igrače (Robbery)...bez razmišljanja...naročito englezi....
ali da imamo u ovom trenutku veće šanse za osvojit Lp-a nego jedan klub tipa Manchester ili Inter to zasigurno...njima su ključni trener i jedan igrač....(Rooney i Sneijder)..a kod nas ne znaš s kim da počneš igrat flastera...ili usudi se igrat flastera....
eto opet se malo odužilo....