ivan napisao:Forsira se stalno neke duge lopte kroz sredinu...ne kužim
doro napisao: još takvi fulamo teški zicer koji je mogo prelomit sve na našu stranu.....
anton 1983 napisao:ivan napisao:Forsira se stalno neke duge lopte kroz sredinu...ne kužim
"Niko" ne kuži![]()
Pito bi ja njega, kaj mi igramo, koji je plan?![]()
Očito je da je taktika ili ti Handšrift NK, da "Niko" niš ne kuži.. Jebote podsjeća me ovo na Real prošle godine. Samo polako, BTK pobijedit ćemo. Nit glave nit Repa...
Kaj se tiće Mullera, očito je da NK želi igrat taktiku s njim tj. nekakvih 4-2-3-1 ili 4-4-2. On niti ne želi igrat sad recimo s Renatom.
Ma mene bi fasciniralo da sad na poluvremenu NK, povuće "potez", bio to taktički, bila to rošada pozicija ili pak zamjena, jer ovako dalje nastaviti samo još više produbljuje činjenicu da treba dobit otkaz.

anton 1983 napisao:doro napisao: još takvi fulamo teški zicer koji je mogo prelomit sve na našu stranu.....
Gol bi bio poništen, tak da se za to nemoj fatat. VAR bi svoje odradio, ovako nije morao...

The Scarface napisao:Pa nije to neki lijevi bek, već svjetski prvak Hernandez.
Eto Cruzovog zimskog pojačanja, ali treba vidjeti ima li istine u tim natpisima.
Postao bi najskuplji obrambeni igrač u povijesti nogogmeta.
ivan napisao:
Eurosport player i ja imam, cijelu godinu uzeo za 25 eura i miran..

anton 1983 napisao:The Scarface napisao:Pa nije to neki lijevi bek, već svjetski prvak Hernandez.
Eto Cruzovog zimskog pojačanja, ali treba vidjeti ima li istine u tim natpisima.
Postao bi najskuplji obrambeni igrač u povijesti nogogmeta.
Nije da ćemo ga mi dovest za 80 milja, valjda to niko ne misli, al opet kažem treba pogledati GESAMT paket. NPR Martinez je bio 40, al kolko se ja sjećam, on je od svoje plaće odbio 10 milja i pripiso ih za odštetu, da bi mogao preći u Bayern. Treba gledati kakva bi mu plaća bila...
No nije to bitno već činjenica da je ovu sezonu igro štopera i on se dovodi s nama u kontakt ne kao lijevi bek, već kao štoper prvenstveno, ubio bi 6 muha sa 14 udaraca jer može igrati i lijevog beka pa bi ujedno dobili "2" igrača...

anton 1983 napisao:ivan napisao:
Eurosport player i ja imam, cijelu godinu uzeo za 25 eura i miran..
Pa kad je bila ta akcija pas mater!

The Scarface napisao:Al nije ni pravi stoper, a davat 85 milja za igraca koji je malo stoper malo bek mi je cudno.
Bolje onda pare istrest za De Ligta.
Vrati se na: Bundesliga 2018-19
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju