Ma pusti ti mene i to "lakše malo, šta bi ti, vamo-tamo" i te spike... Što su ustvari zadnje 4 godine u Bayernu nego čisti promašaj na svim nivoima? Govorimo o 4 godine života.
Razmisli samo što se i koliko promijenilo i dogodilo u 4 godine tvog vlastitog života, a pogledaj ovaj Bayern koji radi na vlastitoj 'fosilizaciji' i još se bahati zadnju jesen pred svima na nekakvim konferencijama za novinare, poziva na nekakav članak/amandman 4, 7, 43 ili koji već?

Više je se dogodilo kod tebe nego kod Bayerna, izuzev tog bolesnog novca kojeg mi nećemo nikad vidjeti.
Ja imam sve ovo vrijeme svijeta i nije frka gledati opet Bayern od 2002. do 2009. narednih 10 godina, ali ljudi su ti koji mi nisu jasni...
Očekuju skoro pa čuda od igrača koji su ostarjeli, koji su izderani zadnjih 7-8 godina od čega sve ne, a zadnje ljeto se apsolutno ništa nije uložilo u ekipu iako je remont već trebao biti obavljen u ljeto 2017. no sve se ko fol "vjerovalo", mada mnogi nisu mogli doslovno smisliti Ancefloppija. Širina je preočajna godinama.
Dovelo se Plan E od trenera da vodi Bayern. Koliko to vremena Bayernu treba još ako ove 4 godine nisu dovoljne? Još 6-7 godina da se ekipa i uprava promijene? 10 godina možda?
Nije problem, ali onda ne treba očekivati nešto više od ovoga, gdje ti u ekipi igra rulja istrošenih veterana, pobunjenika koji su pali u formi zadnje 3 godine i što već ne pa se pljugaju golovi na svaki šut, s loptom u nogama se samo dodavaju i ne mogu stvoriti 6-7 pravih šansi na utakmici da zabiju 3-4 gola.
Sadašnji trener radio u Eintrachtu, mogao samo sanjati sve ove igrače i onda kad ih ima na okupu kao da živi u 20. stoljeću bez interneta, televizije, u nekoj egzotičnoj, otočnoj zemlji Dalekog istoka pa skoro brodom bi trebao putovati da nešto doista i vidi.

Lik igra nogomet iz 90-ih i tu negdje do 2007. - 2008.
Mi smo danas konačno jednu normalnu postavu prema naprijed izveli koja se jedino logičnom i nameće i gdje su jedino crne ovce ove ekipe Hummels i Boateng i očajna klupa koja je 5 godina rak rana klubu.
Nisam štedio nimalo Alonsa kad je igrao kod nas, onda ovakve trupce u sredini obrane tek neću, a godina imaju manje nego Alonso svojevremeno, a igraju još daleko gore nego on svojevremeno.
Likovi šute, a njemački Facebook gori prije i nakon svake utakmice gdje Bayernovi navijači doslovno pizde u rangu Antona na Müllera, ako ne nekad i puno gore. Da ne govorim kako i Hummelsa i Boatenga ne izostavljaju.
Svima je pun kufer ove lijenosti, totalne pasivnosti, jalovosti, bezidejnosti... Gotovo pa ne mogu više pročitati jedan pozitivan komentar u vezi Bayerna, osim kad se uzme Lewandowskog, Thiaga, Kimmicha, Jamesa i sad evo Goretzku i Gnabryja. Sve ostalo "šuti, samo šuti dječače plavi" jer nije vrijedno spomena i hvale.
S 10 novih igrača i izvrsnim trenerom mi bi opet jahali Bundesligom i Pokalom zatvorenih očiju s +15 ili +20 bodova jer nam je konkurencija u stvarnosti smiješna, ali mi smo trenutno sami sebi daleko smiješniji i sve je stvar toga jesmo li svjesni toga ili ne, a ako jesmo - onda jesmo li spremni to potpuno mirno i staloženo prihvatiti i gledati bez ikakve negative i frustracije.