FCB_general napisao:Došla su vremena kada i Rafinha koji nikad se na ništa nije žalio u klubu u svoja zadnja 3-4 mjeseca 8-godišnje karijere u Bayernu prvi puta pokazuje znak nezadovoljstva prema svom statusu i treneru.
Heynckes, Guardiola i Ancelotti nikad ništa jer je kod njih svih igrao prilično ako ne i puno, a kod Kovača se uspjelo dogoditi doslovno na odlasku.

Malo je to i napuhano od medija...Kada se malo razmisli, može se i takav zaključak donositi. A naravno Rafinha je moguće ljut i zbog činjenice da je nakon Kimmichove suspenzije se ponadao i bio mnogima u očima ta logična zamjena, ali se sada spominje da će Niko u toj utakmici postaviti na beka Suela.
FCB_general napisao:Utakmica je čisti kriminal kad se pogledaju sažeci. Prvo poluvrijeme sam odgledao i otišao sam igrati nogomet 2 sata da bih nakon toga vidio sam 1:0 s Herthom. Iduće kolo Hertha ugošćuje Mainza koji je razvalio Scheiße s 3:0, pa sad prognozirajte hoće li Hertha nakon Bayerna proći nešto kao Augsburg ovo kolo protiv Freiburga(5:1).
Izjednačili smo se bodovno s Dortmundom, Gladbach je opet ispušio bodove... Do kraja može ispasti da i ovako loši budemo prvaci.
Nije to bio kriminal, nego je bio
Arbeitssieg ili
Duselsieg, na koji smo mi koji dugo pratimo Bayern(a i ti pamtiš vremena i kada je Hitzfeld bio trener) navikli. S tim što je zadnjih godina sve izgledalo atraktivnije, pa su nam sada (zapravo nekima) su stvari čudne. Mnogima je to i u Liverpoolu izgledalo kao kriminal, ali u suštini je to bio uspješan fudbal, rezultatski orijentiran. I tako je pretežno u Bundesligi. A ti sada obrćeš teze, jer si pred sezonu govorio kako dugo godina ne može niko Bayern ugroziti i sada imamo uzbudljivo prvenstvo i sada će ispasti ako osvojimo prvenstvo, mi smo ga osvojili iako smo bili loši, jer su drugi bili još lošiji....Pa jebe mu, dokle je to došlo....
Zato ja ovdje kada u zadnje vrijeme uđem, uđem nasmijem se na postove i izađem. Nema baš puno onog izazova, draži da se komentariše...
Ima naravno stvari za kritikovati, sezona je imala uspona i padova, bilo je tu fula, ali najviše se posvećuje pažnja stvarima koje nisu presudne u onome što ne štima. A s druge strane postoji mazohistička želja da se sami omalovažvamo kao klub....