vidim da se čeka moj aport,pa da se locka tema.....
ajmo iz početka...dakle od sastava....očekivao sam da se odmore Butt,Lahm,MvB,Bastian,Buyten i Gomez.....zašto..?
Butt...kmica nas je toliko puta spasila ove sezone od napete tekme....Rensing nek odigra nešto ove sezone u oproštajnoj sezoni s Bayernom...
Lahm....uz Bastiana naš najiskoristiviji igrač....imao je sreće,s ozljedama do sad...al vjerojatno je to i zbog tog što igra dessno a ne lijevo s Ribery-em...jer ovdje manje ulazi u sredinu i manje dobija batina....
MvB.....jednostavno mi je već muka od njega i njegove igre....svaku treću odigra na nekom nivou....dok mi Tymo čami na klupi....

..očekivao sam da Tymo dobije priliku od prve i odigra svih 90min. na poziciji koja mu je najpoznatija....al ne Gaal mu nabija kompleks MvB i u kupu....

...što će bit ak se MvB ozljedi....Ottla nema,Tymo ne uigran s ekipom...oće mi Ala-bala-v igrat u LP-a vs Real M.....
Buyten.....htio sam vidjet kako će se naša obrana snaći bez stožernog igrača u obrani...bolje da nisam....

..sačuvao bih si nokte na rukama....
Gomez.....vidljivo je bilo u zadnjim tekmama da mu ove jelke uskršnje ne odgovaraju od Gaala...i da ga ne treba trošit u ovakvim tekmama......a i stari Klose nam treba za LP-a.....minus je i što je sam izgubio samopouzdanje ,jer je morao 2x čestitat Mulleru na dva gola....
eto sad kad sam napisao koga je morao odmorit napisat ću i tko je morao igrat...
rensing
lell----------micho-------badstuber-------contento
---------------------tymo------------------------------
-------------alaba(hamit)-------------pranja--------------------
-robben------------klose---------------ribery------------
zakaj.....?
trojka u špici u nabijanju samopouzdanja uoči LP-a....nije smio vadit Ribery-a ovu tekmu...zabio bi barem još jednog....

....PRANJA,jer mu pozicija ta najbolje leži u današnjem Bayernu....odigrao bi zadovoljavajuće....Tymo....da mu se napokon ukaže povjerenje od strane Gaala i da ne bude crna ovca u timu....

...alaba ili Hamit....sasvim svejedno...trba netko ko će trčat za Robbena....i krpat rupe iza Lella....
Rezultat bi bio odmorni igrači....pobjeda ostvarena....povratak samopouzdanja u neke igrače...veća motivcaija za ubuduće....

...idemo dalje....
sad o igri....
Prvo poluvrijeme.....gledam ja tekmu i nevjerujem....Tymo i Mvb na terenu istovremeno i Robbery....rekoh sebi tko će dodavat krilima lopte....u 4-4-2 taktici.....kad ono nitko....

....MvB širi ruke na centru,a Tymo se gubi na desnoj strani....

....očaj od igre....nezalaganje igrača nevjerovatno....i samo sreća nas je spasila da ne odemo sa minus 3 gola na poluvremenu...
Nema duše sredine terena (Bastiana Schwainsteiggera ) i nema igre...nigdje....ali ajd da nije sve tako crno pobrinuo se Ribery sa genijalnim pasom za Mullera i to je 1-0....i onda taktika ajmo se dodavat na centru taktika....

....
i naravno prodaja lopti na svakom koraku...obran adaleko od sredine terena....dvojac Robbery ne pokrivaju nikog...MvB ne trči dovoljno....tymo igra na krivoj poziciji...Muller igra višše napadača nego veznog,....i rezultat je očajna igra....

..nervoza...žuti karton Robbenu...kak je gurnuo onog mulca....padanja Mullera u 16m....

..i sl....
drugo poluvrijeme....lahm otišao desno ušao Contento....odmah se vidjela malo veća stabilnost u obrani...i Robben je imao s kim igrat na boku....s druge strane alaba je više tražio loptu...otkrivao se u sredini...a MvB je morao manje trčat jer je sad obrana bila uigranija malo....

....rezultat....treći gol Ribery-a...asist Alabe....i četvrti Lahma....asist Ribery-a....nakon što je pola posla napravio Alaba.......sam je na kraju bilo pitanje koliko komada će završit u mreži gostiju...
sad o škakljivom djelu naše igre....obrana....Micho....prvo se zaleti...pa ne stigne reagirat kod prvog gola....doduše Tymo se oskliznuo i izgubio loptu...

....kod drugog gola Lell nije išao agresivno u blok za centaršut...i Badstuber loše postavljen....Rensing na nisku loptu glavom on skače u zrak....

....Micho je imao još par bisera....al dosta je to bilo zbog očajnog Lella na kojeg su svi galamili..Tymo,Truba,Micho....bilo kako bilo nije bilo zajedništva u obrani...i to je bio početak kraja....a i vezni su bili daleko od nje..(obrane)....
sad o o onom ljepšem dijelu...
Ribery....igrao 60min.....i za to vrijeme zabio jedan...i asistirao za dva gola....

...pokazao Robbenu tko je bolji igrač....
Muller....postao je usudio bih se reći najbolji igrač Bayerna gdje god da ga staviš on se ili ubije na terenu ili zabije...više zabija u zadnje vrijeme....

...imao je 5 zicera u ovoj tekmi.....zamislite da je zabio svih 5....a nije igrao špicu....kak bi to odjeknulo u svijetu....
no more....svi ostali trube...ah da World Class gol Lahma.....kak ga je spakovao....
p.s. penal Robbena po sredini gola,polu niska lopta...zakačila vratara,srećom je ušla....kakvo je to pucanje....
idemo u rudnik po novo zlato u vitrine kluba....bit će jeb...jer je magathu ovo tekma sezone...karijere....dokaz za sve novce koje dobija od Schalkea...al kvaliteta je na našoj strani.....

...nema straha....
eto možeš lokat Speedy.....