Postao/la effe__sa » 04 tra 2019, 18:41
Ja sam jučer utakmicu doživio opušteno. Gledao sam drugo poluvrijeme, a nasmijao sam se kada sam tokom prvog upratio rezultat. Mislim može me iznervirati utakmica protiv Liverpoola i taj nekakav jad, bezvoljnost koja je vladala u tako bitnoj utakmici. A protiv Heidenheima u kupu, nekako znaš ako ispadneš da si samo batine zaslužio, da je to blamaža koja se ne može oprati, a i onda si zaslužio samo ispadanje, pa se ne vrijedi puno nervirati.
Onako na kraju utakmica je baš bila spektakl i toliko je nekakvih oscilacija tokom sezone, da je nekada jako teško odrediti gdje smo i šta smo? Znamo općenito šta nam fali, ali nekad upadamo u tako neki haos....A Liverpool je bio iznenađenje (neprijatno), sada je ovo sve ostalo nekako manje bitno, mogu se neke stvari popraviti, ali nije ni loše da neke stvari izađu na vidjelo.
Neki igrači su sramota i njihov karakter, nije tu toliko trener kriv....Kada ti sebi možeš dozvoliti onda onako protiv Liverpoola da odigraš bezvoljno, beskrvno, onda ne treba nikog čuditi "manjak motiva" protiv jednog Heidenheima.
A da vidimo sada protiv BVB-a hoće li se neki uhvatiti za čast ili ćemo ih malo više poslati u p. materinu....