13.02.2010 18:30 FC Bayern - Dortmund

Re: 13.02.2010 18:30 FC Bayern - Dortmund

PostPostao/la I_Love_Bayern » 13 vel 2010, 20:27

Super rezultat, djelomicno sam dobro predvidio... Ma vidjelo se iz aviona da je danas zadatak bio upisati pobjedu uz sto manje zalaganja i uz sto vecu ustedu snage. U tome se uspjelo i to je najbitnije. A sad - FIORENTINA!
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la doro » 13 vel 2010, 20:28

The Scarface napisao:Serete serete po Riberyju i bum lik uvali dva majstorska asista. 8-)

Serete serete po Gomezu i lik zabije gol. Da Olić u onoj situaciji nije bio sebičan sad bi bili prvi.
Nemoš virovat kako svaki udarac Bastiana glavom završi na gredi.

Danas Van Bommel najbolji igrač. Gomez je isto bia dobar. Ribery efektivan. Robben i Bastian lošiji nego inače.

Kad ima kockastu glavu..treba mu zabranit igru s njom :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Haris » 13 vel 2010, 20:41

Gomez je zabio gol (iz ofsajda) pa mu se automatski stvara štit koji zabranjuje bilo kakve kritike. Kad čujem riječ "fenomenalan" uz prezime "Gomez" ne znam da li da :lol: ili :doh: .

Iz utakmice u utakmicu Badstuber mi sve više ide na živce jer u igri naprijed ne pravi ama baš ništa, samo vraća lopte odbrani, a defanzivno nije nimalo uvjerljiv.

Schweinsteiger je bio poprilično loš danas u usporedbi s nekim najboljim utakmicama ove sezone, ali fakat se mora priznati da ga hoće prečke i stative. :lol:
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 13 vel 2010, 21:40

Bommel svakak jedan od najboljih danas, ali za onaj drugi gol najzaslužniji je Muller, isto kao i Ribery koji je proigrao za Robbena.....treći gol Maria nažalost iz zaleđa, ali evo i nas kad ide onda ide! :bravo:

:avogp1: :naprijed: :logo: :navijac:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 13 vel 2010, 21:59

Kaj je fakat gol Gomeza iz zaleđa? Uzjebo sam se kad je zabio pa nisam vidio...

Scar de su sažeci, daj deni link...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 13 vel 2010, 22:00

FCB m@niac napisao:Bommel svakak jedan od najboljih danas, ali za onaj drugi gol najzaslužniji je Muller, isto kao i Ribery koji je proigrao za Robbena.....treći gol Maria nažalost iz zaleđa, ali evo i nas kad ide onda ide! :bravo:

:avogp1: :naprijed: :logo: :navijac:

zaleđe je bilo u cm ako i u njima ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 13 vel 2010, 22:02

Al ne sviđaju mi se opčenito zadnje 3 tekme, sad više ne znam dal smo dekoncentrirani, dal je to zbog prevelikih "uspjeha" ili jednostavno nekvaliteta. Nadam se da bu to LvG posložil za srijedu jer sa ovakvim greškama u Europi to nebu prolazilo. Jednostavno kad to vidim malo mi se teže u ovoj fazi veseliti pobjedi jer znam da možemo i moramo još bolje.

Na kraju kad bu se još dogodilo da nebu zakazala obrana već napad...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 13 vel 2010, 22:34

anton 1983 napisao:Kaj je fakat gol Gomeza iz zaleđa? Uzjebo sam se kad je zabio pa nisam vidio...

Scar de su sažeci, daj deni link...

Ništa zasad.
Gledaj ZDF sad će bit opširni sažeci Bayernove tekme u ASS-u.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 13 vel 2010, 22:35

Ma gledo sam ja tekam, nego bi se ponovo prije spavanja htio nasladiti! :D

najlepše mi je bilo kad je Ribery asistiro Robben - biro je ko će zabit gol on ili Gomez! :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 13 vel 2010, 22:45

anton 1983 napisao: Jednostavno kad to vidim malo mi se teže u ovoj fazi veseliti pobjedi jer znam da možemo i moramo još bolje.

točno sam si to ja mislil, pogotovo radi ovog zaleđa...ali pazi samo najkvalitetnije momčadi pobjeđuju i kad igraju slabo!
Brijem da je Gaal namjerno tak štel, pa moramo čuvat snagu za Fiorentinu!
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la TulE » 13 vel 2010, 22:47

Dosta nesigurnosti, ali opet pobjeda.
Nismo danas igrali ritmom kao sto smo igrali protiv juvet-a i sl.

Pobijeda je pobijeda idemo dalje.
Svaka cast za Robery duo. cool0044
Robery :yeee:

Nadam se da necemo igrati ovako nesigurno protiv Fiorentine :neee:
TulE

PostPostao/la anton 1983 » 14 vel 2010, 09:54

TulE napisao:

E u tom i je stvar jer pristup igri u LP mora biti drugačiji, tamo primljeni pogodak nije olakotna stvar. Ne znam dal smo mi spremni na takav sustav igre. Kaj se tiće lige za to se ne brinem jer smo ofenzivno prekvalitetni, ali da bi se postigao uspjeh u LP, greške u obrani su nedopustive, a kod nas ih ima previše...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la I_Love_Bayern » 14 vel 2010, 10:13

anton 1983 napisao:
TulE napisao:

E u tom i je stvar jer pristup igri u LP mora biti drugačiji, tamo primljeni pogodak nije olakotna stvar. Ne znam dal smo mi spremni na takav sustav igre. Kaj se tiće lige za to se ne brinem jer smo ofenzivno prekvalitetni, ali da bi se postigao uspjeh u LP, greške u obrani su nedopustive, a kod nas ih ima previše...

Louis van Gaal: “I think it was a hard-earned victory. It was very difficult and we enjoyed the better of the luck, but you could argue we earned it. We went behind but fought our way back into the match, and in the second half, we put together good moves leading to the goals. I’m delighted and satisfied about winning, because Dortmund did very well tactically and were extremely aggressive. We made a number of individual errors in defence, and that mustn’t happen against Fiorentina in midweek. We also need much better organisation throughout the team.“

Tacno tako....
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la bavarac » 14 vel 2010, 16:12

nebih previše danas odlazio u detalje...... evo....onako po sjećanju.... :mrgreen:

Butt-- spasio nas da nemamo "opet" veći zaostatak u golovima... :bravo

Badstuber...prešao dva puta preko centra i u toj situaciji nije dobio loptu...očaj živi...prema naprijed...

Buyten....očito ga ne smije vadit ni u kupu,jer što njemu bi jučer....njemu stanke ne odgovaraju....taj mora igrat svaku tekmu 90+ minuta...jer je očito labilan u glavi... :lol:

onaj gol....dva puta je imao kontakt s loptom i nije ni jednom izbio u korner,aut....ljepota je u jednostavnosti....i najgore od svega je štoo je glumio Lucia i Michu...a to nije u stanju. :lol: ..dok je Micho jučer igrao nabij loptu u aut bez puno razmišljanja... :bravo: ...i plus one lopte duge od strane belgijanca moraju prestat..... :twisted:

Micho....odigrao odličnu tekmu..... :bravo: ..uz MvB naš najisplativiji igrač jučer.... :lol:

Lahm.....sasvim dobro odrađen posao.....

Bastian.....imao je u ovoj tekmi toliko krivih dodavanja koliko još ni jednom u sezoni....očito da je igrao danas pod nekim inekijama i da je ona gripica učinila svoje....bolje da nije nastupio i umjesto njega da je igrao Pranja od početka ili netko treći....očajna tekma.... :shock: ...p.s. zanimljivo kak dobro skače glavom u napadu...ili ga stoperi protivnika ne shvaćaju ozbiljno... :lol: ...treba poradit na treningu na tom elementu (preciznosti)... :bravo:

MvB....pazi ovo Bavarac kaže jučer je zaslužio još jednu traku oko druge ruke da nosi.....skidam kapu do poda za ovu jučerašnju predstavu.... :bravo: :bravo: :bravo: ....naš najbolji igrač....britak,oštar,pravovremen,ispravljao svaku grešku,odigravao neke zanimljive paseve....svaka čast MARK VAN BOMMEEL.....

Robben......u prvom poluvremenu nije imao s kim igrat nogomet....(Ribery očajan,Gomez odsječen,Muller se trošio u obrani )....nema upotrebljivih lopti (Bastian)...al u drugom..... 8-) ...p.s. kako s enjemu lopta lijepi za nogu....promjena pravca kretanja....kao na malom nogaču...prestrašno.....kako veze.... 8-) ...eh da nije dva puta prešao centar u obrani...očito mu gaal zbog njegove brzine s loptom rješava defanzivnih zadataka.... :neee:

Ribery.......prvo poluvrijeme :shock: Ribery je trčao gore dole (obrana - napad )....trčao je više od svih....tražio loptu,otkrivao se....i naravno zato je i bio očajan prema naprijed....al u drugom....dva genijalna pasa za riješavanje tekme....prvo nakon vrtuljka MUllera....kroz noge Hummelsu....(odabrao je teži način al efikasniji,spektakularniji )...jednostavnije bi mu bilo riješenje povratna lopta za Gomeza.... :D ...i druga za Gomeza koji je tražio loptu....i dobio je i pospremio je...tražili ste dobili ste..... 8-)

Muller.....malo mi je igrao na bljeskove ovu tekmu...imao je onu bljesak akciju na Subotiću kod drugog gola našeg... :shock: ...ali sve u svemu odigrao dosta dobro.....

Gomez.....samo ću reći.....prvi put je htio ktoz noge vrataru...nije išlo....drugi put se okušao šutem van 16m...malo preko grede (sam se izborio fintom za poziciju)....treći put nije razumio Riberijevo dodavanje u prostor.......četvrti put je sve učinio da zabije...tražio loptu....(neko reče nije brz.. :mrgreen: )...odbio se strašni Subotić od njega.... 8-) ...i čekao da legne vratar i mala mrežica...dalji kut.....zaslužio je to....pogodak br 10....Mašine GOlmeza.... 8-)....peti put htio je bit nesebičan kao Klose. :shock: i dodat Oliću za gol...ali Ola nije očekivao to od njega....i propala šansa....

Previše mi se Gomez promjenio od kad je došaao kod nas...previše na bolje....svaka čast number 33....kupujem danas još jedan tvoj dres..... 8-)

Zaključak....vs Frey i talijane ne smijemo okolišat i krila moraju igrat (robbery) i obranu a ne samo čekat loptu na centru....a ako želimo da nam i riješe tekmu u drugom poluvremenu...onda netko mora trčat za njih....Muller,MvB,Bastian......obrana mora bit bliže veznoj linij....i igrat više po bokovima,a ne pokušavat dugim loptama i riskantnim pasovima po zemlji po sredini...to vs Viole ne prolazi.... :neee: :neee: :neee:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 14 vel 2010, 16:31

E ovo kaj si reko za Schweinija :bravo: Sam je pohvalno da je on sve te lopte kaj je pogubio vratio, al nije sad to previše bitno. Očito je da je kod njega ta viroza imala utjecaja, a i kod Byutena se vidlo da je ta ozlijeda ili virus , sad se nesečam kaj je bilo točno ostavilo traga. Zato je i LvG rekao da se "boji" tog virusa u ovom trenutku...

Kaj se tiće dresa nisam ziher, ili Gomeza ili 107 ROBBERY! :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.