Liga Prvaka

Arhivirane teme...

Re: Liga Prvaka

PostPostao/la Effenberg23 » 05 vel 2010, 14:40

ajde jeda više ta liga prvaka, nikako je dočekat...osim naravno naše tekme, mene davalja zanimaju još tri utakmice....inter - chelsea, da vidim može li Mourinho zapaprit svom bivšem klubu - ali čisto sumnjam, nekako mi ne djeluje moćan taj inter(jebo serie a, to nije mjerilo - slaba je liga postala) - navijat ću za inter, i milan - man.utd. šminker ide na svoj stari klub :lol: i da vidimo jel ronaldinho stvarno propao ili još ima baruta u njemu(nadam se da ima), i zanima me jel u kurcu man.utd.ako izgube onda stvarno jesu - navijat ću za Milan, i sttutgard - barca, mislim da neće barca tako lako dobit stuttgarda, igrat će se tu dobar nogomet - živi bili pa vidjeli, iako mi je barca draga navijat ću za sttutgard, samo zbog Bundeslige da dobije bodova, ali da je neutralno navijao bih za barcu :D
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Effenberg23 » 05 vel 2010, 15:02

Čeki šta je sa Arsenalom????
Kakvo je stanje, kad se vraća van persie??? kakve su prgnoze sa portom...
bojite li se ovoga čovjeka Slika
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 06 vel 2010, 04:27

A gle LP je tako koncipirano takmicenje da ne mres nikada , ali apsolutno nikada tvrditi nista sa sigurnoscu . Ja ti mogu samo reci da ce se Arsenal napatiti ;) , prolaz dalje je neupitan jer sam pratio Porto malo i imaju totalno lose izbalansiran tim . To na papiru i djeluje sexualno ali su valjda neuigrani ili sta , jednostavno nema fluidnosti u igri . Nema nekog pecata kolektiva i vjerujem da je to ekipa koja ovisi o inispiraciji pojedinca .
Persie 100% propusta te tekme , ali se Bedntner vratio te je stoga Arshavin vracen na svoju prirodnu poziciju . A i Eduardo bi se trebao vratiti uskoro pa ce se Bendtner ipak morati malo potruditi jer bi taj CF trebala biti pozicija sa najvecom konkurencijom .
Eto spomenuo si Hulka ali se ja najmanje plasim njega , zato sto nazalost se branimo od svog sesnaestera i neki zonski presing na drugoj polovici terena je za nas enigma nazalost ali Porto pored Meirelesa zaista nema nekog covjeka na sredini koji ce probit kojom loptom u prostor za Hulka , a on sam nemre nista te je stoga i bolje sto igramo tako :mrgreen: . Zaista ovaj igrac kod mene nema neku cijenu upravo jer forsa fizikalije a kao takav ne mre nista Vermaelenu :bravo:
Zapravo smatram da ce Meireles loviti Cesca cijelu tekmu sto je opet plus za nas koji moramo iskoristiti . Eh sada ima taj Bellusci ali kako sam ja skuzio on kod Ferreire i ne igra bas u prvih XI , i zaista vjerujem da ce on igrati protiv Arsenala , osim ako u medjuvremenu nisu doveli sebi nekog holding mida :?

Sve u svemu , Arsenal ide dalje a sve ostalo ide u ždrijeb i srecu . Mislim da je to nekako i realan domet ove ekipe , koja je opet ponavljam mogla biti bolja a ne cekati se sljedeca godina no navikao sam da AW vuce ekipu za sobom te stoga .....
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la Speedy » 16 vel 2010, 09:43

Izgleda da ce se na dnevnik.hr veceras moci gledati obje tekme, biras koju zelis gledati! 8-)
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 16 vel 2010, 09:44

Speedy napisao:Izgleda da ce se na dnevnik.hr veceras moci gledati obje tekme, biras koju zelis gledati! 8-)

kak to na streamu il koji kurac?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 16 vel 2010, 09:46

anton 1983 napisao:
Speedy napisao:Izgleda da ce se na dnevnik.hr veceras moci gledati obje tekme, biras koju zelis gledati! 8-)

Yep, ali kvalitetan stream s noveTV a ne ova smeca sto mi inace gledamo! 8-)

Evo pogledaj si malo ovdje:

Svakog utorka dva spektakla Lige prvaka na Dnevnik.hr-u!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la GrleREB » 16 vel 2010, 11:41

Speedy napisao:
anton 1983 napisao:

Yep, ali kvalitetan stream s noveTV a ne ova smeca sto mi inace gledamo! 8-)

Evo pogledaj si malo ovdje:

Svakog utorka dva spektakla Lige prvaka na Dnevnik.hr-u!

Znači i uzvrat sa Fiorentinom ćemo si moći uživo pogledati na kvalitetnom streamu :D
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

Utakmice vezane za ligu prvaka

PostPostao/la TulE » 16 vel 2010, 21:52

Pozdrav,

Ovo je tema za diskusiju utakmica lige prvaka koje su se desile.
Odnosno kako su igrali, ima li Bayern sanse protiv njih itd....

Npr. Trenutno gledam utakmicu Man.Utd i Milan. Licno mislim da imamo sanse protiv njih ako bi oni igrali sa nama ovakvom igrom... Uopste ne pokazuju kvalitetu...

Za Real nezn. ako ko gleda neka prokomentarise tekmu...

Gledajuci ove timove sve sam vise optimistican :mrgreen:
TulE

Re: Utakmice vezane za ligu prvaka

PostPostao/la FCB m@niac » 17 vel 2010, 01:42

..real me zajebo na kladionici, to znam....koji pacari...Lyona nemreju dobit, pa to je sramota. :neee: :neee:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la TulE » 18 vel 2010, 15:51

Nisam gledao, ali kaze mi frend koji je vatreni navijac da su grozni tu noc bili :mrgreen:
Ja bi volio da ispadnu iz LP jer ce biti vece sanse da Ribery ostane kod nas onda.
TulE

PostPostao/la doro » 18 vel 2010, 16:48

žabari se nesmiju prepast u madridu i prošli budu..inaće....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Effenberg23 » 21 vel 2010, 20:57

Čeki šta je sa Arsenalom c007 Arsen Wnger jedan od najboljih trenera svijeta, ali isto tako jedan od najvećih luzer svijeta...taj jednostavno ne može ni u čemu bit prvi, pa čak i nije najveći luzer nego je Hector Cuper :lol:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 22 vel 2010, 01:33

Arsene Wenger je jedan od najboljih MENADZERA svijeta . ;)
A niš , rezultat je onakav kakav sam i ocekivao , ili remi sa golovima ili minimalan poraz uz postignut gol makar smo mogli izvuci mnogo bolji rezultat =/ Fabianski :neee:

Ili bolje ovako , Arsenal je igrao bez "Robberya" (RvP i Shava) , kao i bez prvog golmana, kao i bez Gallasa i opet uspio izvuci "pozitivan" rezultat za uzvrat . Ne plasi mene tekma sa Portom , vec naredne zbog kojih cemo ligu ostaviti "postrani" a posvetiti se LP koju brat-bratu ne mozemo osvojiti . :neee:
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la Effenberg23 » 23 vel 2010, 21:06

ajmo švabe :D
Effenberg23
TORero

PostPostao/la doro » 23 vel 2010, 21:20

Effenberg23 napisao:ajmo švabe :D

Švabe rasturaju barcu u 1.pol....čisti penal nesuđen za njih za 2:0 i još fulali 3-4 jebene šanse :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva