1/8 LP - Bayern - Fiorentina

Re: 1/8 LP - Bayern - Fiorentina

PostPostao/la GrleREB » 18 vel 2010, 10:16

werder13 napisao:
GrleREB napisao:Po pravilima nema veze gdje se nalazi igrač koji dodaje

ima itekako veze, da je naprimjer Olić bio ispred Klosea kod dodavanje sve bi bilo regularno

Ja sam u prethodnom primjeru mislio na to da je Klose bliži golu nego lopta koju Olić dodaje bez obzira na to u kojem su odnosu Olić i obrambeni igrači.
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TulE » 18 vel 2010, 13:52

Je ofsajd :smil42: joj kak smo supacki pobijedili :smil42:
Al sada treba u Firenci pokazati da taj ofsajd Bayernu nista nije znacio te ih razvaliti tamo 5:0 (puste zelje :smil42: )
TulE

PostPostao/la doro » 18 vel 2010, 14:22

TulE napisao:Je ofsajd :smil42: joj kak smo supacki pobijedili :smil42:
Al sada treba u Firenci pokazati da taj ofsajd Bayernu nista nije znacio te ih razvaliti tamo 5:0 (puste zelje :smil42: )

Gledaj to ovako iako smo podbacili jako mi smo fulali još dvije 100% prilike(robben i klose kome je olić ušu u for) a bilo je još i sebičnosti u par navrata robbena gdje je mogao pasti gol....da su digići nas nadigrali i fulali 100 šansi još bi kužil neke stvari stoga u italiji treba pobjedit i začepit im usta ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TulE » 18 vel 2010, 15:49

stoga u italiji treba pobjedit i začepit im usta ;)

Amen cool0044
TulE

PostPostao/la cruz » 18 vel 2010, 20:10

evo da i ja komentiram utakmicu

nezadovoljan sam rezultatom naravno, posebno zbog nes(p)retno-primljenog gola
što se igre tiče, heh teško je igrati kad se debilni protivnici zatvore na 30ak metara i ne daju ni zraku proć, s obzirom na to prilično sam zadovoljan.. iako: trije su mi stvari smetale: 1.) manjak pomoći ribery-u i robben-u.... 2.) previše faza je bilo gdje se ama baš ništa nije dešavalo i 3.) onaj demichelis... :x

onaj crveni karton je bio više nego ZASLUŽEN, upravo zato što je udarac izgledao nenamjeran, dakle bio je ono žešće kamufliran, i nasilni lakat na našeg najboljeg igrača!! mrš vani talijančiću smrdljivi!!!!!

a za gol iz zaleđa :lol: ja ne znam stvarno šta je onaj pomoćni sudac vidio ili mislio, ono je brate 1.5m u offsideu, tako da kontam da je on mislio da nije olić dobacio nego neko od fiorentine....

Uzvratna će takmica biti daleeeeeeko lakša, spaghettifresseri će se morati 'otvoriti' i tu leže naše prilike....

zato, optimističan sam i
TulE napisao:
stoga u italiji treba pobjedit i začepit im usta ;)

Amen cool0044
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 19 vel 2010, 09:15

Al kak je taj sudac glup, mogo je sudit Penal na Oliću i nikom ništa. Valjda ga je sjebalo to kaj je Bayernu poništio prvi gol!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 19 vel 2010, 16:14

eno, taman čitam da se ispričava sudac na greškama :lol: .... ko ga/ih /€&€ sada, nek ga tuže ako oće... :D
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 19 vel 2010, 17:55

cruz napisao:eno, taman čitam da se ispričava sudac na greškama :lol: .... ko ga/ih /€&€ sada, nek ga tuže ako oće... :D

Lijepo od njega :lol: :lol: :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la jozotg » 20 vel 2010, 00:01

na forumu.hr se čak spominje da je Robben triba dobiti crveni jer je ušao u putanju igračeva lakta.Nešto debilnije nisam pročita

Jebote šta sve prodane duše neće smisliti
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 20 vel 2010, 11:37

jozotg napisao:na forumu.hr se čak spominje da je Robben triba dobiti crveni jer je ušao u putanju igračeva lakta.Nešto debilnije nisam pročita

Bayern i opčenito njemački nogomet ti se dosta mrzi kod novinara,debila na hrt i sl. jebote makar i 2 hrvata igraju oni ih ne vole...tak je bilo kada su i brača kovač igrali...u italiji il španjolskoj kada igra neki no name hrvat to se navija i pretjeruja za popizdit za taj klub al nema veze ovako je nama veći gušt kad gledam mutavu facu čosića,blažićka,sušeca,velu i i ostalih munja :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Effenberg23 » 21 vel 2010, 13:41

Ljudi šta se sekirate UEFA mafija i Bayern rade zajedno :cool: :lol:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la cruz » 21 vel 2010, 17:17

doro napisao:
jozotg napisao:na forumu.hr se čak spominje da je Robben triba dobiti crveni jer je ušao u putanju igračeva lakta.Nešto debilnije nisam pročita

Bayern i opčenito njemački nogomet ti se dosta mrzi kod novinara,debila na hrt i sl. jebote makar i 2 hrvata igraju oni ih ne vole...tak je bilo kada su i brača kovač igrali...u italiji il španjolskoj kada igra neki no name hrvat to se navija i pretjeruja za popizdit za taj klub al nema veze ovako je nama veći gušt kad gledam mutavu facu čosića,blažićka,sušeca,velu i i ostalih munja :lol:

tako je, posebno ćosić i sušec, oni svršavaju na talijanski nogomet. krivo mi što hrt nije prenosio milan-rooney u utorak... hjoooj pa da mi ih je bilo čuti... :)

još kad ih je bila uvatila faza prenošenja talijanskog smeća A, Bože sačuvaj, sad ih treba kontaktirati da napokon više kupe prava prijenosa od neke lige, dosadilo gledat i volim nogomet i (prije) serie A.

mogli smo mi na forumu organizirati akciju pa ih zasuti mailovima... :roll:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la jozotg » 21 vel 2010, 18:12

neka Anton ili Scar ovo premijeste na neku drugu temu ,ali nisam odolio:

http://www.nogometni-magazin.com/forum/ ... 74#p304774

http://www.forum.hr/showthread.php?t=451366&page=9

a ide ovako:

Mali pregled usporedbe Bundeslige i Serie A( ovo nešto je bilo nemoguće uspoređivati prije 10 godina ; da se razumimo)

Uzeo sam sljedeće kriterije:
1)međusobni susreti zadnje 2 godine:

Inter - werder 1:1
werder -Inter 2:1
Werder - Milan 1:1
Milan - Werder 2:2
Bayern - Fiorentina 3:0
Fiorentina - Bayern 1:1
Werder - Udinese 3:1
Udinese- Werder 3:3
BVB- Udinese 0:2
Udinese-BVB 0:2
Sampdoria-stuttgart 1:1
Milan-Wolfsburg 2:2

a ovo su najsvježiji 2009/2010

Bayern: Juventus 0:0
Juventus :Bayern 1:4 ( gaženje sa stilom od kojeg se još nisu oparavili...Ali suci su krivi )
Bayern: Fiorentina 2:1 (nitko ne spori da je Foirentina oštećena)
Ispada 8 remija,6 pobjeda Nijemaca i 1 pobjeda Talijana.

2)osvojeni bodovi u Eu ( i jednima i drugima se isto boduje)

Italy 15.357 11.928 10.250 11.375 12.571 61.481 5/ 7 (plasman dalje 2010)
Germany 10.437 9.500 13.500 12.687 13.250 59.374 6/ 6 (plasman dalje 2010)

3)Lazio i Genoa nisu prošli ni grupu Lige UEFA ,dok su svi bundesligaši prošli dalje ,što je dokaz kao je BL izjednačenija i da će 10 .u BL satrati 10.u Serii A

4)nekad nemogući transferi su se počeli događati u BL(tipa Barzagli i Zaccardo kao talijan. reprezentaticaci dolaze u jedan Wolfsburg,Robben dolazi u Bayern ,a jedan Van Nistelroy u HSV. Usput Bayern ruši vlastiti rekord te za 30 milja kupuje Gomeza...Ovo je bilo nezamislivo prije 5 godina i to svi jako dobro znate.

5)94% sjedala na stadioima je unaprijed rasprodano ,što samo po sebi ne govori o kvaliteti ,ali i to jejoš jedan dokaz ekspanzije i bogaćenja lige

To sve dokazuje da BL sve jača i bogatija i zanimljivija ,a Seria A joši opterećena s 1.5 milijardi Eura minusa.Ona razlika koja je bila godinama očita u korist Serie A se sve više topi i ove će se godine skroz istopiti

5)najjači talijanski klub zadnjih 5 godina Inter nemože proći u ¼ finala LP godinama,a zadnje EU finale koje su igrali (kup UEFA) čini mi se da je 1995.(prije 15 godina) i to su izgubili od Schalkea.
Komentar Intera i njegove (ne)moći je nepotreban

Zbog svega toga će i izgubiti to 4. mjesto u LP ,a ako netko zanemaruje sve nabrojano jer mu ne paše neka iznese svoje argumente i činjenice bez vrijeđanja.

Zbilja sam ga nadrobio i ovo je moj najduži post ikad ,ali su me iznervirali :neee:
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Effenberg23 » 21 vel 2010, 20:55

sad je dobro što je stanka, imamo do sljedećeg tjedna malo odmora, ne moramo igrat nikakvu tekmu preko tjedna...malo će se i odmorit igrači, i za HSV i Fiore :)
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 10 ožu 2010, 00:15

Sutra mićem avatar kad se malo sad posložimo nakon ovog sranja sa forumom!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga prvaka 2009/10