NOVI FC BAYERN MÜNCHEN

Sve vezano uz Bayern što nije obuhvaćeno forumima gore...

Re: NOVI FC BAYERN MÜNCHEN

PostPostao/la ivan » 06 stu 2019, 17:07

Velim super stvar! Pa ko je bolji kandidat od njega u ovom trenutku?? Odmah bi ga uzeo, baš me briga.

Ima sve što nam treba u ovom trenutku, a za razliku od svih ostalih ima i dodatnu prednost - ne želi/mora nužno ostati nakon ove sezone!
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Axe » 06 stu 2019, 17:27

Zasto u ponudjenim opcijama nema Pepa? :pep:

Pitanje glasi koga zelite a ne za koga mislite da ce sjesti na klupu Bayerna? :fcb:
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 06 stu 2019, 19:34

cruz napisao:UPDATE: Rangnick odbio. :bravo:

Neki ljudi po internetu kao da ne razumiju tko je zapravo Ralf Rangnick zadnjih 20-ak godina u kontekstu Bayerna. Taj čovjek mi je bio oduvijek antipatičan i odvratan, ali baš uvijek i ne kao trener toliko već kao osobnost.

Uvijek, ali baš uvijek je bio na suprotnoj strani od Bayerna i nikad ga nisam mogao smisliti niti vidjeti u Bayernu jer je imao neke svoje maliciozne, netrepeljive izjave iz prošlog desetljeća kao trener Scheißea i Hoffenheima, a neki ga čak vide kao privremenog trenera i odmah nakon ove sezone kao novog sportskog direktora. Pa mislim stvarno...
Ovo što si stavio upravo i ide u prilog tome jer taj čovjek nikad Bayerna u svojem životu vidio nije jer mislim da bi već pješačio do Münchena.

Po nekim pisanjima Rangnick čeka Solskjaerov otkaz u Manchesteru i da preuzme klupu posrnulog engleskog Rekordmeistera na Old Traffordu.

Nisu ni treneri što su bili. Nemaju više muda doći u klubove usred sezone i svi bi na gotovo dolazili, imali gotovu momčad i htjeli milijardu eura za transfere. :<:

23.10.2019. | Guardian: Bayern consider Ralf Rangnick with Manchester United also monitoring

1.11.2019. | Daily Express: Man Utd keeping tabs on Ralf Rangnick as part of Ole Gunnar Solskjaer contingency plan
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 06 stu 2019, 20:01

Wenger je u ovom trenutku premium opcija koju samo luda osoba može odbiti.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 06 stu 2019, 20:21

Murta napisao:Wenger je u ovom trenutku premium opcija koju samo luda osoba može odbiti.

:bravo:

Realno, boljeg od njega nema. A i on kao doktor znanosti sa znanjem 5 stranih jezika da u svom životu nikad ne radi u Njemačkoj, a bolje ga priča nego engleski gdje je živio i radio... On se previše opustio u Arsenalu s godinama pa se izgubi taj osjećaj, glad, doza samokritičnosti i već par godina smatram da je trebao pormijeniti sredinu da bi se možda preporodio.

Bayern i Arsene Wenger iz trećeg pokušaja - daj više živote da zaživi, pa makar i u ovakvoj situaciji, a možda je i najbolja i za nas i za njega. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 06 stu 2019, 21:45

Zasto bi Wenger dosao i trenirao Bayern do kraja sezone pa pedala, ili mislite da ga zaposlimo za pravo?
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 06 stu 2019, 21:53

The Scarface napisao:Zasto bi Wenger dosao i trenirao Bayern do kraja sezone pa pedala, ili mislite da ga zaposlimo za pravo?

Zato jel zeli da pamti da je bio trener Bayerna...izazov i top kraj karijere....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 06 stu 2019, 22:10

The Scarface napisao:Zasto bi Wenger dosao i trenirao Bayern do kraja sezone pa pedala, ili mislite da ga zaposlimo za pravo?

Ni ja baš nisam siguran, ali novinari kažu da bi. Tko god došao kao privremeni, ima šanse ostati dok netko drugi ne potpiše za sljedeću sezonu. A mislim da je Wengerova privremena šansa za ostanak daleko najveća.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la The Scarface » 06 stu 2019, 22:18

doro napisao:

Zato jel zeli da pamti da je bio trener Bayerna...izazov i top kraj karijere....

Nije Wenger salabajzer koji ce preuzeti vruci krumpir na par mjeseci pa lapapa, jasno mi je zasto bi dolazio ako cemo ga uzeti na duzi period ali ovako mi je cudno.

Takoder kod ovakvih privremenih rjesenja uobicajeno je da dolazi netko tko poznaje ligu, igrace itd...

Sad bild lupa clanke da pregocaramo sa Wengerom pa tko zna.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 06 stu 2019, 22:23

Bild pise da se pregovara s Wengerom i da je suglasan s ugovorom do kraja sezone, nakon sezone bi onda uzeli nekog mladeg trenera za permanentno rjesenje.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 06 stu 2019, 23:32

The Scarface napisao:Bild pise da se pregovara s Wengerom i da je suglasan s ugovorom do kraja sezone, nakon sezone bi onda uzeli nekog mladeg trenera za permanentno rjesenje.

Znaci ipak je salabajz :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 06 stu 2019, 23:41

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1192186560772558848

Wenger bi i ostao nakon ove sezone duže ako bi došao, sve išlo ok i ostao duže. Meni osobno zasad samo neka dođe i vodi klub, neki klinac s igračima ovima napravi kao učitelj za mlade igrače i one koji nisu formirani, pa onda kako bude odmicalo vidjet ćemo.

Ako bi on neko 'čudo' napravio u ovakvoj sezoni, nikad ne znaš za budućnost... Volim te životne priče i čudesne preokrete gdje se sve debelo nadmaši i ode u smjeru o kojem nitko nije ni maštao. Tako se poglavlja u povijesti u životu pišu.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 07 stu 2019, 00:51

Pa zašto ne bi došao privremeno? Jel vi zaboravljate da već godinu i pol ne trenira nigdje i da ima 70 godina. Planira i on neku mirovinu sigurno
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 07 stu 2019, 01:11

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1192210242572103680
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 07 stu 2019, 07:15

ivan napisao:Pa zašto ne bi došao privremeno? Jel vi zaboravljate da već godinu i pol ne trenira nigdje i da ima 70 godina. Planira i on neku mirovinu sigurno

Tako sam i ja kontao, ali opet - ako je čovik dobrog zdravlja i oštrog uma, te ako se pokaže recimo da ga je ekipa super prihvatila, da super surađuju i igraju, zašto ne i dalje nastaviti. Na kraju krajeva, Jupp je imao ja mislim 72 god. lani kad je preuzeo. Plus ten Hag i Tuchel imaju ugovore koji traju još koju sezonu..

Na kraju krajeva, nogometni svijet je pre pre brz i ko zna šta se sve smože do ljeta izdešavat.

Wenger za sada do ljeta, pa će se dalje vidit šta kao. Bitno je da ga mi uopće dobijemo.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito o Bayernu