NOVI FC BAYERN MÜNCHEN

Sve vezano uz Bayern što nije obuhvaćeno forumima gore...

Re: NOVI FC BAYERN MÜNCHEN

PostPostao/la Vedo » 07 stu 2019, 07:46

U mirovinu se ide iza crkve. Ako čovjek želi i može radit, zašto ne. To je najmanji problem po meni, mene više smeta što to opet nije dugoročno rješenje. Možda sezonu ili dvije.
Karl-Heinz Rummenigge :“We’ve had plenty of outstanding players, Steffan Effenberg, Lothar Matthäus, but for our sporting and public image, Kahn has always been the most important. He personifies this club’s genetic make-up.“
Vedo
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la cruz » 07 stu 2019, 07:53

Mislim da uprava traži dugoročno rješenje ali sada nije dostupno. Čim je Kovač dao otkaz, Tuchel i ten Hag su rekli da sigurno ostaju. Što je ipak za očekivati jer se nalazimo u sri sezone.
Radi toga nismo u mogućnosti sada dobiti ono što želimo, stoga je normalno da se gleda najbolja moguća opcija za ovu sezonu, jer koliko god nam je sad teško naći trenera za dugi rok, toliko je teško nać i ozbiljnog trenera za jednu sezonu. Nadam se da kužiš.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Vedo » 07 stu 2019, 08:23

Ma ostaviš Flicka i doviđenja. Čemu se uopće zamarat s polurješenjima, ionako je teško za očekivat neki bolji rezultat u LP, a u Bundesligi će se ulovit barem mjesto za LP sljedeće godine.
Karl-Heinz Rummenigge :“We’ve had plenty of outstanding players, Steffan Effenberg, Lothar Matthäus, but for our sporting and public image, Kahn has always been the most important. He personifies this club’s genetic make-up.“
Vedo
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 07 stu 2019, 09:14

Vedo napisao:mene više smeta što to opet nije dugoročno rješenje

Mene više smeta korištenje "krivih termina" :D

Naime ne radi se o dugoročnim rješenjima, nego rješenjima koja nam odgovaraju.

Izuzev Juppa (poslije CA) prije Kovača niti jedan trener Bayerna u zadnjih 20 godina nije bio "privremeno rješenje" - ispravite me ako griješim.

Sada bi se isto taj trener koji dođe mogao tretirati kao "privremeno rješenje" jer gasi požar....

No kako god ga okreneš, "najduži" vijek trajanja bayernovog trenera je 3 sezone, dok u slučajevima OH na dva puta to može biti iznimka. Što hoću reći?

I LvG i Klinsmann i Magath i CA i NK su bili uzeti kao DUGOROČNA RJEŠENJA; ali nekolicina njih nije pasala, a isto tako LvG iako je paso, doživio je istu sudbinu kao CA i Kovač jer se debilizirao...

Sada kad bi Bayern uzeo Ten Haga - mi bi rekli da je on DUGOROČNO RJEŠENJE jer NAM PAŠE i SEXUALAN NAM JE. Isto tako bilo bi najvjerojatnije sa Pochetinom i Tuchelom, a brijem da niti jedan od te trojice ne bi uspio preživjeti 3 full sezone.

S druge strane Wenger nam NE PAŠE i kod njega baš brijem da ne bi mogao tu biti 3 sezone, no isto tako imat i Mourinha koji bi mogao potpisati ugovor na 3 sezone al nem NE PAŠE.

Znači treba se koncentrirati na rješenja koja NAM PAŠE, a ne na to da su DUGOROČNA!

I zato, iako ja nisam nešto pro Wenger, zašto ne uzeti Wengera pa makr tu bio ovu i slijedeću sezonu kad je veoma izgledno da bi takvu sudbinu doživjela gore navedena trojica mlađih trenera?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Vedo » 07 stu 2019, 09:35

Kada sam napisao dugoročno rješenje, pri tome sam mislio i rješenje koje nam paše. Jedno povlači drugo u ovom slučaju. Wenger me podsjeća na izvačenje Juppa iz mirovine i to je identičan slučaj. Možemo probat opet i Hitzfelda nagovorit da se vrati. Što se Kovača tiče, on meni nikada nije bio dugoročno rješenje. On je bio drugi izbor, izbor jer nije bilo na raspolaganju rješenja u tom trenutku koje smo željeli. Zapravo, nisam siguran da se je Kovač ikada trebao dogodit jer su neželjena rješenja u pravilu loša rješenja. Nažalost, to se je pokazalo točnim i nije dugo poživio na klupi Bayerna.
Vedo
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 07 stu 2019, 09:39

Je, al sad da se mene pita a ne pita se :D rađe bi uzeo nekog tipa ala Wenger do kraja sezone nego sad odmah dao klub Pochetinu, Hagu i Tuchelu.

Smatram da samo određena vrsta trenera može preuzimati klubove u 11 mjesecu....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Vedo » 07 stu 2019, 09:44

Ma ne, ne bih ja sada uopće čačkao mečku. Moguće čak da i Flick može to odvozit do kraja sezone, kao što rekoh.
Vedo
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la Red passion » 07 stu 2019, 13:48

anton 1983 napisao:Mene više smeta korištenje "krivih termina" :D

Naime ne radi se o dugoročnim rješenjima, nego rješenjima koja nam odgovaraju.

Izuzev Juppa (poslije CA) prije Kovača niti jedan trener Bayerna u zadnjih 20 godina nije bio "privremeno rješenje" - ispravite me ako griješim.

:bravo: :bravo:
Ja ne znam u svom životu da je Bayern ikad imao privremeno i kratkotrajno rješenje osim ono na par kola što su bili Heynckes 4-5 kola u proljeće 2009. i sezona 2017./2018. i Jonker 2011. Za rane 90-te ne znam jer sam dijete bio, a 80-ih nisam se ni rodio. :)

Ali svi treneri od sredine 90-ih kad smo doveli Trapattonija prvi put, pa onda i Rehhagela do danas su bili dugoročna rješenja. Mi nismo klub koji smo zbrda-zdola radili s trenerima, a sad je li Sören Lerby bio kratkotrajno i neuspješno rješenje, valjda je, ali ja to ne znam i ne mogu ništa komentirati.

Ovdje o čemu neki pričaju je najbolji izbor za trenera, a Niko kao Plan D ili Plan E u veljači 2018. nije bio Plan A, već linija manjeg otpora, kadrovska i transfer pasivnost od strane uprave.

Kandidati ispred Nike Kovača su bili SF izbor Heynckes(Ulijeva totalna retardacija), a onda Tuchel, Hasenhüttl i Nagelsmann. Uli je kroz 3-4 mjeseca svojeg don Quijotizma Tuchela gurnuo u Paris, Nagelsmann je balav još bio za nas, a Hasenhüttl nas je odbio i dobro je postupio kad vidiš onih 0:9 sa Southamptonom.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 07 stu 2019, 17:40

U ovakvom stanju General ili Admiral bi sjeli samo tako. No obojica su u mirovinama.
Kratko i jasno, daj tog Francuza is Strasbourga do kraja sezone, a na ljeto Erika. ( moze slobodno dovesti Beeka sa sobom)

Raznorazni hohstapleri kao Favre, Rangnick, Hassenkurac ne dolaze u obzir.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la ivan » 07 stu 2019, 18:37

Mislim da je blesavo uopće govorit o "dugoročnom" rješenju. Pa tko garantira da će ten Haagu dobro ići ako dođe? Možda dobije nogu brže nego Niko. I eto ti onda dugoročno...

Ko što je anton napisao, daj ono što nam paše i trenera koji želi igrat onako kako mi želimo da igramo. Nema u nogometu više dugoročno, treneri u prosjeku ostaju možda 2 sezone.
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 07 stu 2019, 18:38

Lahm napisao: a na ljeto Erika. ( moze slobodno dovesti Beeka sa sobom)

Kako pobogu Erica kad se lik školovo pod Pepom. :roll:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lahm » 07 stu 2019, 18:50

ivan napisao:Mislim da je blesavo uopće govorit o "dugoročnom" rješenju. Pa tko garantira da će ten Haagu dobro ići ako dođe? Možda dobije nogu brže nego Niko. I eto ti onda dugoročno...

Ko što je anton napisao, daj ono što nam paše i trenera koji želi igrat onako kako mi želimo da igramo. Nema u nogometu više dugoročno, treneri u prosjeku ostaju možda 2 sezone.

A zasto Eriku ne bi dobro islo u Münchenu ?

Rolex ( a i Kahn )+ navijaci zeli(e) trenera koji ce njegovati nogomet kao pod trojkom General-Admiral-Pep.
Tko pruza po tom pitanju najvise od trenera ? ( makni ovu trojku sa spiska ) ?

Tuchel ima sve sto mu treba u Parizu, Kloponja ganja za onim Luzerima prvensto Engleske, i siguran sam da ce ici na all in, Nagelsmann radi na projetku Istocna Njemacka….

Imali smo onog prevaranta i jebivjetra CA pa vidi sta je napravio …. posljedice se osjecaju dan danas.
Imali smo onog velikog vjernika NK pa vidi kako smo igrali.

anton 1983 napisao:

Ja protiv cele nemam nista... kriva adresa.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la anton 1983 » 07 stu 2019, 18:51

Lahm napisao:
anton 1983 napisao:

Ja protiv cele nemam nista... kriva adresa.

Ma ja to opčenito pitam! :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 07 stu 2019, 19:19

A jeste se uhvatili za rijec dugorocni trener, ke znaci to aut. trener koji ce ostati 10 godina na klupi, radi se o treneru koji ce donijeti neki stil igre koji ce se gajit par godina, trener koji ima potencijal da ostavi neki trag i bude dugorocno rjesenje, uglavnom suprotnost od fosila Wengera ili Mourinha koji su svoje vec odradili.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 07 stu 2019, 19:41

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1192508662083919872

https://twitter.com/cfbayern/status/1192478255753945088

I što sad uopće misliti nego sve pustiti pa kako bude. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće