The Scarface napisao:A jeste se uhvatili za rijec dugorocni trener, ke znaci to aut. trener koji ce ostati 10 godina na klupi, radi se o treneru koji ce donijeti neki stil igre koji ce se gajit par godina, trener koji ima potencijal da ostavi neki trag i bude dugorocno rjesenje, uglavnom suprotnost od fosila Wengera ili Mourinha koji su svoje vec odradili.

José Mourinho ist nicht dafür bekannt, gerne um den heißen Brei herumzureden. Und das tat nun auch sein Berater nicht.
Gegenüber SkySports stellte er klar: „José Mourinho würde sehr gerne zum FC Bayern kommen.“ Und nicht nur das, der Star-Trainer „hätte große Lust mit absoluten Fußballfachmännern wie Karl-Heinz Rummenigge und Uli Hoeneß zukünftig zusammenzuarbeiten“.

FCB_general napisao:https://twitter.com/beINSPORTS_EN/status/1192889652358762496
Što kaže Arsene Wenger na ovaj tjedan za Bayern i samog njega u kontekstu Bayerna. Mislim da je sve razjasnio kako ne bi bilo podmetanja od strane medija što on sam kaže da nas kao klub masakriraju sa svih strana.

doro napisao:The Scarface napisao:Bild pise da se pregovara s Wengerom i da je suglasan s ugovorom do kraja sezone, nakon sezone bi onda uzeli nekog mladeg trenera za permanentno rjesenje.
Znaci ipak je salabajz

FCB_general napisao:Znači, potpisat ćemo i Timu Wernera je ovaj doslovno rastura u Leipzigu kad se pogleda njegovih zadnjih 20 utakmica.
Daš Sanéa, Havertza, Wernera, novu 6-icu, novog stopera(možda i još jednog ako Kimmić ode u vezu trajno) i na konju smo.

FCB_general napisao:Wengeru smo spakovali samo tako, a čak čovjek nije ni došao u Bayern i daleko veće je trenersko ime od Kovača. Koje prodavanje ugleda od strane naše uprave jer po onome što vidim, mi smo prema svemu sudeći plasirali Bildu priču da je Wenger ko kakav očajan lik se sam ponudio Bayernu, a zapravo je Wenger taj koji je dobio poziv od Karla i onda na sve što se pisao nije došao demantij kluba kako bi se obranilo sebe i Wengera i u tom videu nas je baš na fini način oprao kakav smo klub postali i dao košaricu zbog toga. SRAMOTA!

Vrati se na: Općenito o Bayernu
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost