NOVI FC BAYERN MÜNCHEN

Sve vezano uz Bayern što nije obuhvaćeno forumima gore...

Re: NOVI FC BAYERN MÜNCHEN

PostPostao/la jozotg » 14 stu 2019, 15:38

Lahm napisao:Havertz====Beek
Goretzka

Thiago - out

e ovo izgleda odlicno...Lahm svaka cast

prodati Thiaga,Martineza i Tollisa..i jos malo dodati i za te pare dovesti Havertza i Beeka...i jos imas Couisansa ...ili kako se zove

a ako ste vidili Leon je protiv Dortmunda ora po terenu i igra pravi presing...znaci da moze
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 14 stu 2019, 15:42

A kad bude trebalo uskoro zamijenit Neuera i Lewu... To će bit pothvat
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 14 stu 2019, 18:06

Dovesti tih 5 novih igrača(Sané, Havertz, novi stoper, drugo zamjensko krilo ili beka), složiti obranu i sredinu terena i da trener iz svakog igrača izvuče maksimum, mlade ako ima u kadru koristi i razvija pa je naš sezonski kadar konačno u pravoj igri.

S Thiagom ili bez Thiaga, sasvim mi je svejedno jer u oba slučaja ćemo dobiti (nešto). Glavno da se sve sredi i da igrači ispunjavaju ono što se traži od njih od novog trenera.

A senatore nastaviti odstranjivati jer ne žele sjediti na klupi, ostaviti staru slavu i super formu(koju godinama nemaju) iza sebe i to je to. Radije bih da od senatora ostanu Neuer i Alaba samo, nego s njima Boateng, Martínez i Müller.
Müller može još jedini preživjeti jer je "Ur-Bayer", "gebürtiger Münchner" i sl.

O Neueru ćemo razgovarati za 3-4 godine kad bude imao 36-37 godina ili ranije ukoliko on sam želi u inozemstvo ili zurück nach Hause u Scheiße.

Ako bi gurali žestoko Daviesa na lijevog beka i pokazao se izrazito dobrim, onda Alaba isto može u sredinu što je nekoć toliko htio.

Samo to treba definirati, a ne da imamo 2 igrača za koja ne znamo što ćemo s njima, a nisu formirani za onu drugu(Kimmić veza) ili nijednu poziciju(Davies).
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 14 stu 2019, 18:18

The Scarface napisao:Olako se rjesavate Thiaga, prosle godine je bio nas najbolji vezni igrac i uz Lewandowskog najvazniji igrac, sad odjednom nakon loseg ulaska u sezonu ne valja nista.

Treba mu dati sansu pod novim trenerom.

Daj shvati da on ne pase u Bayern koji se gradi....nije da on ne valja vec ne pase....jedino povremeno da uleti al nebu htio klupu u tom je spika...ista stvar je bila sa Jamesom odmah sam reko da on ne pase isti slucaj sad sa Coutihnom.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 14 stu 2019, 19:07

doro napisao:
The Scarface napisao:Olako se rjesavate Thiaga, prosle godine je bio nas najbolji vezni igrac i uz Lewandowskog najvazniji igrac, sad odjednom nakon loseg ulaska u sezonu ne valja nista.

Treba mu dati sansu pod novim trenerom.

Daj shvati da on ne pase u Bayern koji se gradi....nije da on ne valja vec ne pase....jedino povremeno da uleti al nebu htio klupu u tom je spika...ista stvar je bila sa Jamesom odmah sam reko da on ne pase isti slucaj sad sa Coutihnom.

Thiago je u najboljim godinama i prosle sezone je bio jedan od nasih najboljih igraca, ne vidim po cemu on odjednom ne pase.

Za razliku od Jamesa Thiago je prakticki standardan clan momcadi tako da...
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 15 stu 2019, 07:02

The Scarface napisao:Thiago je u najboljim godinama i prosle sezone je bio jedan od nasih najboljih igraca, ne vidim po cemu on odjednom ne pase.

Za razliku od Jamesa Thiago je prakticki standardan clan momcadi tako da...

Thiago je naš najbolji vezni igrča i ja ga se ziher ne bi riješo "olako" nego jako teško uz masTnu ponudu... Radi se o tome da li se oko takvog igrača može stvarati filozofija kluba. Thiago kao takav, debel, trebao bi biti fokus svega, a pitanje i odgovor je dal to može biti.

Možda nije isti primjer ali se ovdje radio o tome da je Dean Rakitić, kako ga ja volim zvat, odjednom postao debela zamjena u BArci a donedavno je bio nezamjenjivi igrač Barce. Da li se ovdje radi o padu kvalitete ili promjeni stila igre e to je pitanje i odgovor.

Meni nije poanta prodat Thiaga, nego pička mu materina, napokon stvoriti nekakav balansirani vezni red. I sad ako Thiago smeta za tu balansiranost onda proč s njim i daj to drugo kaj nam treba.

Ja osobno ne vidim da ćemo se mi eventualno s Kimmichom, Leonom i Havertzom vratiti u sam vrh, no za dve 3 godine možda ti dečki to uspiju jer su sad mladi i imaju potencijal. Ja bum rađe uzo vezu Havertz, Thiago, Zakaria nego Kimmich, Leon, Havertz, ali to sam ja... Ova druga mi je jedino jebena jer je švapska s potencijalom. Da mi primjerice stave Weigela ili šta ja znam GundoŠpeka nisam ziher da bi mi to pasalo.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 15 stu 2019, 09:12

Havertz i Thiago zajedno ne prolazi...namjerno si stavio kmicu da pokriva njihove nedostatke al to nejde tako.

Sva 3 u vezi moraju bit brzi,borbeni,jednostavni a krila tehnicki jaka uz sve to Sane ,Coman te jednostavni i egzekutori Gnabry.

Top klubovi se resavaju igraca tipa Thiago,James,Coutihno.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 15 stu 2019, 09:46

Koliko nas je Kimmich opčinio u par utakmcia da ljudi već žele prodat Thiaga. :lol:

S jedne strane obožavam ovakvog Kimmicha iz zadnje dvije partije di mi se hardcore svidio i nije ga se dovoljno nahvalilo.

S druge strane nije baš da je Thiago samo BIO dobar, nego očekujem da će to i dalje BITI.

Ne bih usporedio Thiaga s Jamesom i Coutinhom, iz više razloga, ali najviše jer on nije samo južnoamerikanac kojeg moraš gladit da igra, nego je on dugo vodio momčad i kao što sam govorio za vrijeme tekme protiv Bochuma - igrali su s njim Goretzka i Tolisso a on si je doslovno dušu istrčo, igrao čistača u obrani, gino, a u napadu sve preko njega, njih dvojica čekaju da Thiago prenese loptu na krilo kako bi oni upali iz drugog reda, a uobrani su bili nepostojeći. Ok, to je Kovač, ali Thiago je uvijek bio bitan, bilo u napadu ili obrani, bilo protiv jakog protivnika ili 17.-plasiranog iz 2.BL. Znao je odigrati lšu partiju ali de.. ko to ne odigra loše ponekad?!

anton 1983 napisao:Radi se o tome da li se oko takvog igrača može stvarati filozofija kluba. Thiago kao takav, debel, trebao bi biti fokus svega, a pitanje i odgovor je dal to može biti.

Mislim da je malo bezze pričati da se gradi sve na leđima jednog igrača i da ova rečenica ne pije vodu. Ako imaš moćne momke kao Thiago, Kimmich, Lewa, Havertz, Sane itd. onda ne može biti riječ o izgradnji filozofije na jednom igraču. Radi se o tome kako napraviti filozofiju da funkcioniraju svi ti igrači, koju svi ti igrači njeguju i razvijaju, predvođeni pravim trenerom. Tako da je bitnije ko je trener od Thiago yes or no.

---

Ljudi vole reći kako Müller ima svoje zasluge i ne mogu shvatiti kako je mogo biti degradiran. A Thiagu se to tek tako uradi.
Just sayin.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 15 stu 2019, 10:55

Pa zato kaj Thiago nikad niti bude ikad imao karijeru kao Muller...drugo Thiago je tek proslu sezonu odigrao na nivou prvi put,trece usporava brzi sistem a duel igru koju je on popravio je skoro uvijek na granici zutog-crvenog kartona.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 15 stu 2019, 11:11

doro napisao:Pa zato kaj Thiago nikad niti bude ikad imao karijeru kao Muller...drugo Thiago je tek proslu sezonu odigrao na nivou prvi put,trece usporava brzi sistem a duel igru koju je on popravio je skoro uvijek na granici zutog-crvenog kartona.

Odakle ti izvlačiš ove podatke i koje ti utakmice gledaš? :lol:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 15 stu 2019, 13:13

Bit će sve u redu, samo to znam. S nekima ili bez nekih, ali bit će. Samo neka dođe 4-5 novih igrača koji su potrebni, a za prodaje će biti lakše.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 15 stu 2019, 13:22

ivan napisao:
doro napisao:Pa zato kaj Thiago nikad niti bude ikad imao karijeru kao Muller...drugo Thiago je tek proslu sezonu odigrao na nivou prvi put,trece usporava brzi sistem a duel igru koju je on popravio je skoro uvijek na granici zutog-crvenog kartona.

Odakle ti izvlačiš ove podatke i koje ti utakmice gledaš? :lol:

Cemu se ti smijes i koji dio ti nije jasan?!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 15 stu 2019, 13:48

Nažalost sve mi je jasno.

Smijem se drugoj trećoj i četvrtoj stavci.
Siguran sam da mu prošla sezona nije prva dobra jer je barem i onu prije pod CA bio dobar. Ak se ne varam svi smo govorili kako je ironično da je proigrao kad je Pep otišo.

Ne znam zašto ti stalno misliš da usporava igru? Moj dojam nije takav. Uostalom nekad igru i treba usporit i kontrolirati. Ti pak njega uvijek kriviš da navodno usporava sve i bez njega Bayernov napad leti 100 na sat. To valjda Leon ili tko već radi prodore kroz sredinu.

Što se tiče defanzivne igre tu on uopće nije više loš, s obzirom o kakvoj se vrsti igrača radi. Njegovi kartoni koliko ja pamtim su uglavnom taktički faulovi. Crveni ne pamtim da je dobio. Eto vidiš kako se dojam može razlikovati

Svi mi se sada slažemo da ga treba prodat i unovčit ako se naš plan igre razlikuje i ako trebamo drugu vrstu igrača. Međutim ti i dalje zagovaraš prodaju jer smatraš da ne vrijedi ništa i da trebamo uzet tih 30-40 milja ili koliko već misliš da možemo dobit za njega? Uspoređivanje s Jamesom i Coutinhom nema veze s vezom to je valjda i tebi jasno
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 15 stu 2019, 14:08

Totalne gluposti pises...on ne pase za Bayern kakav ja hocu kao i drugi ljudi a ne da nist ne valja...drugo reko sam na rubu crvenog i radi puno puta glupe faulove a to je sto nije top za duel igru vec za tehnicko pimplanje i sklonost dojmu a to se puno puta skupo placa i na kraju si kontrdiktoran jer tvrdis isto sto i ja da ga treba prodat ako ne pase....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 15 stu 2019, 15:11

Reč da Thiago ne paše u Bayern je ipak malo preteško...

Mi još uvijek nemamo konkretizirani vezni red u kojem svako ima svoju poziciju. To se luta u 3 PM a pep nam nije trener. Kada bi se to konkretiziralo i kad onda Thiago ne bi funkcionirao kako bi trebao, ma kaj god to značilo, e onda bi se tek moglo reči "Thiago ne paše u Bayern".

To što je Španjolac ne znači da ne paše. To je koda veliš da Ze Roberto nije pasao u Bayern il tako nešto.

Mislim gle, jedan od najbržih ili bolje rečeno najuspješnijih veznih redova se sastojao baš od igrača kao što je Thiago - real sa Kroosom i Modrićem i Barca sa Iniestom i Xavijem - nemreš mi reći da su oni baš brzi i neš presing orijentirani.

Ja razumijem da neko misli da nama trebaju igrači tipa De Bruyne jer su više Bayernovski kao što je to recimo Havertz.

Ali isto tako uz tog De Bruynea igra jedan Silva...

Mene da neko pita kaj je Thiago ili nedaj Bože kaj igra u Bayernu, ja bi se zbrejko jer ne bi imao pojma kaj da mu kažem...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito o Bayernu