ivan napisao:Samo mi je fascinantno kako toliko potrgaš koljeno praktički bez nekog posebnog starta ili kontakta, a svaki dan treniraš i sigurno ima brutalne mišiće okolo...

Vedo napisao:Bit će dobro ako se uopće i vrati na prijašnju razinu, kod takve ozljede je najmanje bitna aktualna sezona već buduća perspektiva...
FCB_general napisao:ivan napisao:Samo mi je fascinantno kako toliko potrgaš koljeno praktički bez nekog posebnog starta ili kontakta, a svaki dan treniraš i sigurno ima brutalne mišiće okolo...
Aktivno se igra.

ivan napisao:Protiv Dortmunda idući vikend od stopera fale Hernandez, Sule i Boateng![]()
Dakle Martinez i Pavard?

ivan napisao:Koliko znam Lewy ima neki manji problem, nešto kao bruh ako sam dobro skužio. Oporavak 5-6 dana i to će riješiti sad za vrijeme stanke za repke tako da ne bi trebao nama izostajat. A za ostale jebiga, sad će se dizati forma

„Natürlich sind wir alle im ersten Moment erschrocken. Aber Kingsley hat großes Glück gehabt“, sagte Vereinsarzt Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt. Der FC Bayern geht davon aus, dass der Coman das Trainingslager vom 4. bis zum 10. Januar in Katar mitmachen kann.

Vrati se na: Općenito o Bayernu
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju