Postao/la Red passion » 19 lip 2020, 09:26
Napustio nas je mladi Austrijanac i kapetan FCB U19 te potpisao profi ugovor s Niceom.
https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1273657877249642496melodyne napisao:Nase rezerve izbise na cetvrto mesto trece lige!

Jel u Nemackoj sme drugi tim da se takmici u jednom rangu nize?
Više nije četvrto mjesto 20 dana poslije, sada smo na PRVOM MJESTU i u 3. LIGI!!!!!! Zamisli nas da završimo na 1. mjestu u 3. ligi isto...
Da sam 6-7 godina mlađi, obuzela bi me euforija, a ja sam odustao od njih kad ih Ten Hag nije uspio uvesti kroz onaj playoff.
Imamo bod prednosti nad Duisburgom koji je prekjučer remizirao, a mi doslovno ove sezone rasturamo sa Sebastianom Hoeneßom nakon skoro 10 godina što smo gnojili u Regionalligi i u 2 sezone vidi nas kako stojimo.
Naravno da ne možemo u 2. Bundesligu. A mislim da je konačno vrijeme da taj ultrakonzervativni narod po pitanju nogometa to isto promijeni kao i format 2. Bundeslige.
Vrijeme je da 2. liga prekine biti smeće s 18 klubova pa lijepo s 18 klubova povećati na 22 kluba i dati 2. momčadi Bayerna(a i drugih klubova isto tako) da igra tu Zweite Ligu.
Nama bi Bayern Amateure u 2. Bundesligi bio na ovaj projekt razvoja svojih igrača i dovođenja drugih mladih golemi profit. Formiranje u profesionalnom nivou kao što je 2. liga za mlade igrače je golemo iskustvo i mnogi mladi igrači bi htjeli igrati u 2. Bundesligi za 2. momčad Bayerna i biti de facto pola koraka od FC Bayerna.