ivan napisao:Ma ja mislim da je ova sezona otišla u k. Nisam siguran da će se moći nastaviti za 2-3 tjedna već, a dulju pauzu teško će se nadoknaditi. Osim ako će se stvarno euro odgoditi za iduću godinu i sezona bude do lipnja

cruz napisao:Što se tiče ove jebene korone, ako se stvarno ova sezona bude nastavila (na račun europskog), onda je dobra stvar što ćemo imati sve igrače zdrave i na raspolaganju. Posebno mislim na Lewu.
Samo pozitiva ljudi

anton 1983 napisao:Ja se vise pitam nakon kaj ovo prode pa taman bilo mjesec dva, koliko ce vremena trebat da se vratimo u normalu. Morate znati da ce se u Hrvatskoj ludilo u sljedecih tjedan dana pogorsati puta 100 pa si zamislite kakva ce vam biti glava a i ostalima. E sad ak to mozete pretpostaviti, zamislite si kako onda uopce dobiti volju za tekmu a kamoli napuniti stadion, a tek se veseliti najbitnijoj SPOREDNOJ stvari ma svijetu.
Ja se samo nadam da ce nakon ovoga puno stvari biti drugacuje

FCB_general napisao:Ti Cruz si nešto golemo u životu prošao prije par godina pa sam siguran da ti puno više razumiješ ili osjetiš to sve nego bilo tko drugi.
šta je tu je, idemo dalje. Doći će i utakmice i izlasci i putovanja i druženja i više će se nakon korone uživati u svemu. 

Red passion napisao:Sjetim se Ronalda kad je igrao na svojih 183 cm i 85 kg 2002. na SP-u pa je znao otići i na 87 kg i jednom do 95 kg umjesto da je držao to 80-81 kg i imao na ubojitosti.

cruz napisao:lik uspio sasadit zglob kod kuće i mora bit operiran i pauzirat do 9. mjeseca
i Coutinho slično, al njega ni ne možemo unovčit

Vrati se na: Općenito o Bayernu
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju