Ozljede i zabrane igrača!

Sve vezano uz Bayern što nije obuhvaćeno forumima gore...

Re: Ozljede i zabrane igrača!

PostPostao/la ivan » 15 ožu 2020, 10:35

Ma ja mislim da je ova sezona otišla u k. Nisam siguran da će se moći nastaviti za 2-3 tjedna već, a dulju pauzu teško će se nadoknaditi. Osim ako će se stvarno euro odgoditi za iduću godinu i sezona bude do lipnja
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 15 ožu 2020, 11:30

ivan napisao:Ma ja mislim da je ova sezona otišla u k. Nisam siguran da će se moći nastaviti za 2-3 tjedna već, a dulju pauzu teško će se nadoknaditi. Osim ako će se stvarno euro odgoditi za iduću godinu i sezona bude do lipnja

Euro ide na jesen-zima il druge godine.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 15 ožu 2020, 11:58

Ja se vise pitam nakon kaj ovo prode pa taman bilo mjesec dva, koliko ce vremena trebat da se vratimo u normalu. Morate znati da ce se u Hrvatskoj ludilo u sljedecih tjedan dana pogorsati puta 100 pa si zamislite kakva ce vam biti glava a i ostalima. E sad ak to mozete pretpostaviti, zamislite si kako onda uopce dobiti volju za tekmu a kamoli napuniti stadion, a tek se veseliti najbitnijoj SPOREDNOJ stvari ma svijetu.

Ja se samo nadam da ce nakon ovoga puno stvari biti drugacuje
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 15 ožu 2020, 12:23

cruz napisao:Što se tiče ove jebene korone, ako se stvarno ova sezona bude nastavila (na račun europskog), onda je dobra stvar što ćemo imati sve igrače zdrave i na raspolaganju. Posebno mislim na Lewu.

Samo pozitiva ljudi

Ima sve svoje pluseve i minuse, ali kao što si i rekao, ovo je super strana. Jedini potencijalni minus može biti momčadski ritam koji se možda izgubi nakon mjesec dana jer ovo bi sad bio nogometni Spring break.

Ti Cruz si nešto golemo u životu prošao prije par godina pa sam siguran da ti puno više razumiješ ili osjetiš to sve nego bilo tko drugi.

Straha i panike se u potpunosti treba kloniti. Biti pažljiv i odgovoran da, prepustiti se svjesnoj i podsvjesnoj histeriji - nikako!
Sigurno ne želite vibrirati usred noći ili dana odjednom, vjerujte mi.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 15 ožu 2020, 13:32

anton 1983 napisao:Ja se vise pitam nakon kaj ovo prode pa taman bilo mjesec dva, koliko ce vremena trebat da se vratimo u normalu. Morate znati da ce se u Hrvatskoj ludilo u sljedecih tjedan dana pogorsati puta 100 pa si zamislite kakva ce vam biti glava a i ostalima. E sad ak to mozete pretpostaviti, zamislite si kako onda uopce dobiti volju za tekmu a kamoli napuniti stadion, a tek se veseliti najbitnijoj SPOREDNOJ stvari ma svijetu.

Ja se samo nadam da ce nakon ovoga puno stvari biti drugacuje

Nazalost nece ljudska glupost je kao svemir a ovo je bio test da se to potvrdi.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 16 ožu 2020, 12:39

FCB_general napisao:Ti Cruz si nešto golemo u životu prošao prije par godina pa sam siguran da ti puno više razumiješ ili osjetiš to sve nego bilo tko drugi.

Ma nisam ja ništa drugačiji od ostalih, ali ako sam išta naučio onda da držim mozak pozitivnim.

Dobra stvar ove karantene je što se ljudi više druže s ukućanima, više će beba biti za 9-10 mjeseci :D više će se cijeniti zdravlje i svakodnevnica, više će se moliti, pročitati knjiga, igranja s djecom i drugih stvari za koje se nema baš vremena kolko se želi.

Loša vremena dođu i prođu :idk: šta je tu je, idemo dalje. Doći će i utakmice i izlasci i putovanja i druženja i više će se nakon korone uživati u svemu.

Nažalost biti će i žrtava, to je tužno i svakome ko ima dicu, starije i bolesne čeljadi u obitelji to uliva strah u kosti. I mene je strah zbog djece i roditelja s dijagnozom, ali nastojim ostat "naivno" pozitivan. Šta drugo da radim? U paniku se ne želim puštat.

Naš narod je prije par desetljeća prošao krvave godine. Ne ponovilo se nikad :| sad se ovo sranje događa, al eto, nadam se da će što prije završiti. Osim karantene i čekanja se teško može išta učiniti.

Zato, samo pozitiva..
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 21 tra 2020, 08:45

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1251877332542984194

Mogao bi Süle na svojih 195 cm i 97 kg malo tu kilažu korigirati na jedno 93-94 kg maximum da ta koljena se rasterete.

Sjetim se Ronalda kad je igrao na svojih 183 cm i 85 kg 2002. na SP-u pa je znao otići i na 87 kg i jednom do 95 kg umjesto da je držao to 80-81 kg i imao na ubojitosti.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 21 tra 2020, 09:23

Red passion napisao:Sjetim se Ronalda kad je igrao na svojih 183 cm i 85 kg 2002. na SP-u pa je znao otići i na 87 kg i jednom do 95 kg umjesto da je držao to 80-81 kg i imao na ubojitosti.

A dobro kod bucmastog Ronalda problem je štitnjača, tako da htio ne htio moraš biti debel.
Kod Sülea je problem Döner Kebab, Gyros, Big Mac i ostala fastfudača, to je i sam priznao.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 23 tra 2020, 09:30

E jesmo mislili prodati Tolissoa za koji mjesec...
Tip se ozljedio nedavno na zagrijavanju, a jučer je operiran. Tek za 4 tjedna počinje s rehab treninzima...

https://twitter.com/FCBayern/status/1252624894938034177
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 25 tra 2020, 01:19

Coutinho operirao zglob i neće trenirati barem 2 tjedna. Nevjerojatno da se kod nas likovi ozljeđuju i kad se ne igra :lol:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 05 svi 2020, 21:27

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1257738053088620544

Kako je krenuo sa povredama zavrsice kao Abou Diaby. :doh:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 06 svi 2020, 16:35

lik uspio sasadit zglob kod kuće i mora bit operiran i pauzirat do 9. mjeseca :lol:

i Coutinho slično, al njega ni ne možemo unovčit
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 06 svi 2020, 17:19

cruz napisao:lik uspio sasadit zglob kod kuće i mora bit operiran i pauzirat do 9. mjeseca :lol:

i Coutinho slično, al njega ni ne možemo unovčit

Kako kvaliteno bacenih 42 milje jedno od vecih gresaka transferima.Cuisancea ubacit kao 4 defanzivnog veznog a na Tolissa zaboravit
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 06 svi 2020, 19:35

I tko je sad kriv? Visoki intenzitet COVID odmora i sprintevi po terenu dok ih netko mesario? :mrgreen: :lol: Ovo su prežestoke perverzije za smijati se kako Bayern skoro 2 mjeseca bez nogometa ima 2 teško ozljeđena igrača, a nitko ništa ne radi na sportskim terenima osim u Bjelorusiji. :haha:

Zaboravljamo da je Tolisso kod Heynckesa igrao dobro i bio u uzlaznoj putanji te formirao sredinu koja je jako obećavala - Thiago, Tolisso i ispred James Rodríguez. Cijelu prošlu sezonu je izgubio zbog ozljede na početku i 3-4 odigrane utakmice i evo do danas tu je Francuz gdje je - na izlaznim vratima Bayerna već 7 mjeseci.

Njemu se nije poklopilo isto kao što se ni Benatiji nije poklopilo kod nas, a taj je došao kao najbolji stoper Serie A u Bayern.

Za njegovu sam prodaju i onda neka nađemo tog defenzivnog veznog.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 11 svi 2020, 14:28

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1259608063750877184

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1259607261447696384
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito o Bayernu