ostavit sve kako je....ništ ne dirat dok ne bude 1-2.....a babac je priča za sebe.....nit daje žute,nit ima neku žustrinu....sam zviždi....kak mu se ćefne.....
onaj prekršaj Bastiana na Mondragonu.....

bavarac napisao:ma Olića nema ne terenu...igramo s igračem manje prvo poluvrijeme....ovaj contento nastavlja loše partije,nakon u 20 tekme sa Švicarskom...sad opet muli u nekim trenucima.....
ostavit sve kako je....ništ ne dirat dok ne bude 1-2.....a babac je priča za sebe.....nit daje žute,nit ima neku žustrinu....sam zviždi....kak mu se ćefne.....![]()
![]()
![]()
onaj prekršaj Bastiana na Mondragonu.....![]()
![]()
![]()
...to ni jedan sudac ne sudi u Engleskoj ligi.....još pogotovo ne naprimjer nekome sa takvim ugledom u ligi....poput nas....
![]()
![]()

)!
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

bavarac napisao:ma Olića nema ne terenu...igramo s igračem manje prvo poluvrijeme....ovaj contento nastavlja loše partije,nakon u 20 tekme sa Švicarskom...sad opet muli u nekim trenucima.....
ostavit sve kako je....ništ ne dirat dok ne bude 1-2.....a babac je priča za sebe.....nit daje žute,nit ima neku žustrinu....sam zviždi....kak mu se ćefne.....![]()
![]()
![]()
onaj prekršaj Bastiana na Mondragonu.....![]()
![]()
![]()
...to ni jedan sudac ne sudi u Engleskoj ligi.....još pogotovo ne naprimjer nekome sa takvim ugledom u ligi....poput nas....
![]()
![]()

U 3 PM! Jebem ti peh da ti jebem, prvo Schweini prečka, pa Ribery staKtiva! I još na to sve ozlijeda CONTENTA, pa di ćeš gore. Effenberg23 napisao:bavarac daj subjektivni izvještaj sa tekme a i scarfacea bi zamolio da postavi vizualni sažetak tekme, hvala
bavarac napisao:neće Alaba igrat lijevo...imamo Pranjića.......a more Hamit desno a Lahm Lijevo...iako ne vjerujem u to previše....

Speedy napisao:bavarac napisao:neće Alaba igrat lijevo...imamo Pranjića.......a more Hamit desno a Lahm Lijevo...iako ne vjerujem u to previše....
To je ono sto smo antuan i ja govorili (breno, brafonja-posudba), tanka obrana, banana, i sad cemo se morati krpati za jednu od najvaznijih tekmi sezone!
Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju