Effenberg23 napisao:NE RAZUMIJETI JA, ŠTA ANKETA????![]()
bez zajebancije, šta anketa, pojasni, pa zar to nema već kada se otvara tema????

Speedy napisao:Effenberg23 napisao:NE RAZUMIJETI JA, ŠTA ANKETA????![]()
bez zajebancije, šta anketa, pojasni, pa zar to nema već kada se otvara tema????
Pa jebemu kolacic, mislim na site-u, ne na forumu, imas s desne strane anketu...
Speedy napisao:Nakon dugo vremena imate na site-u anketu pa bacite koji glas!

The Scarface napisao:Mora si ti blod kopirat .

Speedy napisao:Naime, u sljedecih nekoliko dana najvjerojatnije prelazimo na novi hosting te se nadam da ce sve dobro proci, znaci, pri tom mislim da nece biti nekih vecih problema a ako bude ionako smo na njih naviknuti u posljednjih nekoliko tjedana!
Effenberg23 napisao:Speedy napisao:Naime, u sljedecih nekoliko dana najvjerojatnije prelazimo na novi hosting te se nadam da ce sve dobro proci, znaci, pri tom mislim da nece biti nekih vecih problema a ako bude ionako smo na njih naviknuti u posljednjih nekoliko tjedana!
ajd neka Hvala Bogu, nadam se da će biti onda sve kao i prije....ej ako je dosta para, ja sam ti već rekao, pošalji mi privatno broj žira i dam ti nešto, da ne plaćaš sve

katsche napisao:Effenberg23 napisao:Speedy napisao:Naime, u sljedecih nekoliko dana najvjerojatnije prelazimo na novi hosting te se nadam da ce sve dobro proci, znaci, pri tom mislim da nece biti nekih vecih problema a ako bude ionako smo na njih naviknuti u posljednjih nekoliko tjedana!
ajd neka Hvala Bogu, nadam se da će biti onda sve kao i prije....ej ako je dosta para, ja sam ti već rekao, pošalji mi privatno broj žira i dam ti nešto, da ne plaćaš sve
kao što sam u chatu napisa...ako treba samo reci

Vrati se na: Sve vezano uz rad foruma
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju