Više me zanima tko će biti sudac uzvratne utakmice Real Madrid - Atalanta i hoće li i tamo opet pogurati Los Blancose nego hoće li Josep izaći iz svoje glave i osvojiti natjecanje ko normalan svijet.
Casemiro sinoć imao opet onu situaciju iz 2 utakmice protiv Bayerna iz četvrtfinala 2017. i polufinala 2018. Umjesto sigurnog drugog žutog i isključenja, on lijepo i dalje igra na terenu.
A vidite samo gdje Cancelo je u momčadi kola, gdje je sinoć igrao i kakvu fenomenalnu utakmicu je odigrao. Sve ono što sam htio da mi imamo dok je još bio u Valenciji, a ne Juventusu i Cityju.
Inače @Cruz kad pitaš hoće li ove sezone osvojiti Manchester City, to mi govori da mi nećemo. Ne vidim da govoriš za nas hoćemo li osvojiti kad kažeš City.
Samo neka više osvoje, pa onda i PSG i da se onda zatvori taj trijumvirat Chelsea-Manchester City-Paris Saint Germain.
Da i to doživimo već jednom kad neće AC Milan, Inter, Juventus, Arsenal, Man United, Atlético, Valencia.
Da rezimiramo: - u 40 i nekoj minuti je nad Haalandom napravljen penal - u 48' je Haaland zabio neregularan gol - onda je sudac gledao gol i penal do 51' - donio ispravnu odluku, Haaland se sprema pucat penal - golman Seville brani, igra se nastavlja, igra se prekida, sudac gleda je li golman previše istupio - sudac donosi ispravnu odluku, ponavlja se penal, Haaland zabija u 54'
Obzirom u kakvoj je formi prije koju sedmicu BVB bio i obzirom na ove gmizavce koje su imali naspram sebe (koji se svime služe i za svaku sitnicu traže slobodan udarac i žuti karton protivniku) ovo je odlično.
I sa 2 bundesligaša najmanje u četvrfinalu, obzirom da će aBd Bayern to još samo ovjeriti, ja sam zadovoljan.
Imam očekivanja da sutra Leipzig zakuha vodu, ali prednost jeste na strani Liverpoola pa iskustvo. Ali hajd mogu nas samo pozitivno iznenaditi.