03.04.2010 15.30 FC Schalke 04 - FC Bayern

03.04.2010 15.30 FC Schalke 04 - FC Bayern

PostPostao/la FCB m@niac » 31 ožu 2010, 08:38

Slika vs Slika

Slijedi direktan dvoboj za prvo mjesto u domaćem prvenstvu. Pobjeda Shalkea, ozbiljno bi uzdrmala Bayernove planove za naslov, dok bi se s nerješenim rezultatom još dalo živjeti.
Igračima je zasigurno teško iz glave izbiti pobjedu protiv velikog Manchestera i to, uz umor koji Shalke nema, moglo bi biti presudno u ovom dvoboju...ali mi smo Bayern! Nema predaje!
Uli Hones je dao do znaja da je titula Njemačkog prvaka najbitnija...
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

Re: 03.04.2010 15.30 FC Schalke 04 - FC Bayern

PostPostao/la I_Love_Bayern » 31 ožu 2010, 09:12

Heh, na krilima sinocnje pobjede mozemo puno postici....Ja bih u ovoj utakmici izasao u sljedecem sastavu:

--------------------Butt------------------------

Altintop---Buyten----Demichelis----Contento--

Robben----Tymoschuk----Pranjic-----Ribery---

-------------Gomez----Olic---

Schweina, Mullera, Bommela, Lahma, Badstubera odmoriti i cuvati za Mancester. Robbena i Olica izvaditi oko 60-te minute, Ribberyja ostaviti cijelu tekmu nek nabija formu.

Pobjeda nece doci u pitanje, jer je Mancester prekretnica u samopouzdanju i veliki boost.....

:bravo: :avogp1:
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la doro » 31 ožu 2010, 14:03

Treba odmarat Robbena,Olića,Gomeza ili im dat samo po 1 pol također i Lahma nek turčin odigra beka pa čovjek igra sve tekme bez zamjene :shock:

Ovo se treba dobit i Bl je naša ni remi nebi bio tragičana..bitno da se ne zgubi al imam filing da bumo se zgnojili taman onolko kolko treba :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Haris » 31 ožu 2010, 15:56

Ja bih Lahma potpuno odmorio ovu utakmicu.Nema smisla više...
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 01 tra 2010, 13:54

Ma nema šanse da odmaramo nekoga, pa ovo je utakmica sezone u BL... :bravo:

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Speedy » 01 tra 2010, 15:11

Prema svim najavama Mullac bi se trebao naci na klupi! :shock: Pa zar postoji mogucnost da do toga i dođe? Tesko, ali nada uvijek postoji. Definitivno ga treba malo odmoriti jer je ocaj zivi zadnjih nekoliko tekmi...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la doro » 01 tra 2010, 21:11

Speedy napisao:Prema svim najavama Mullac bi se trebao naci na klupi! :shock: Pa zar postoji mogucnost da do toga i dođe? Tesko, ali nada uvijek postoji. Definitivno ga treba malo odmoriti jer je ocaj zivi zadnjih nekoliko tekmi...

mislim da je čak i gaal to shvatio :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 02 tra 2010, 08:45

Slika gegen Slika

Ufff, kaj nas ćeka ovaj vikend!!!!!!

U glavi imam texta za 5 stranica, ali ko će to sve prenijeti na tipkovnicu kada mozak radi brže od prstiju! Di početi, di početi!?!?!?!??!

Najbolje bi bilo ovako:

Ova tekma počela je davne 2001 u Hamburgu kada je Bayern u produžecima osvojio prvensvo i na taj način potrgao srca navijačima Schalkea koji su bili uvjereni da su već osvojili prvenstvo nakon 4 desetljeća. No na njihovu žalost, Bayern i legenda od igrača, Patrick Anderson imali su drugačije planove i naslov je pripao Bayernu...

Onda je došla 2007 i Schalkeu su naslov oduzeli njihovi najveći rivali - BVB - jednu utakmicu prije kraja sezone...

Tokom tog vremena raznorazne šale počele su se raditi na Schalkeov račun, kao "nur gucken , nicht anfassen"!

Slika

1958, Schalke je zadnji puta uzeo naslov i od onda se čeka na novi. Oće li Schalke uspjeti ove subote uspjeti ispuniti dugo očekivani san? Hoće li Magath uspjeti ostvariti nezamislivo i postati BOG GELSENKIRCHENA? Hoće li BUNDESLIGA po ko zna koji puta dobiti prvaka kojeg niko nije očekivao i ponovo dokazati da je najzanimljivija liga petice? To su sve pitanja i odgovori koja ćemo saznati sutra oko pola 6...

Da se prvo skoncentriramo na Schalke 04.

Magathova taktika je uvijek bila, bacanje ulogu favorita drugima i nikada nepriznati da su kandidati za naslov. Ovaj puta čak niti on od toga ne može pobjeći, morat će se suočit sa činjenicom da je Schalke kandidat broj 1 za naslov prvaka Njemačke. Sad je pitanje da li on može igračima "otkloniti strah od postajanja prvakom BUNDESLIGE"! Nitko niti u najluđim snovima si nije mogao zamisliti da će Magath već prve sezone uspjeti napraviti ovakav pothvat. Pa taman da i ne osvoje prvenstvo iz njihove perspektive bit će ovo sezona za pamćenje, ali opet će nešto faliti, jer opet se nameće pitanje kada će se Schalkeu pružiti ovakva prilika...

Prije koji dan Schalke je dočekao Bayern u kupu i maestralno popušio. Čak niti trik sa terenom im nije pomogao. Šta će li Magath pripremiti za sutra? Dal će si razbijati glavu sa tim porazom i tu uvidjeti svoje greške teško je za procijeniti, jer Schalke baš i nema previše opcija da promijeni svoju igru. Njihova igra se temelji na ubijanju igre, trci, borbenosti, betonu i Ghnoju. Ako se odluči napasti Bayerna bit će im to dvosjekli mač jer sa napadom rijetko ko je protiv Bayerna dobro prošao ove sezone. Schalke djeluje u zadnje vrijeme puno bolje nego Bayern, te nisu imali tešku utakmicu usred tjedna kao Bayern. Jesu li se sad usrali ili im je svejedno kako je Bayern odigrao protiv MUTD-a? Schalke ima naravno dvije opcije; ili će odmah početi sa dva napadača ili će početi sa jednim te čekati svoju priliku iz kontre jer i remi nije loš rezultat za Schalke dok bi za Bayern mogao biti poguban...

Na golu Schalkea stoji nesavladivi Neuer - Bayernova budućnost, koji je po mojoj procjeni nummero uno u BUNDESLIGI ove sezone. Kikseva je sve manje, a maestralnih obrana sve više. Čak i igrači poput Riberya se useru kad idu sa njim 1 na 1.

Na lijevoj strani u obrani najvjerojatnije će zaigrati Westermann. Njegova će zadaća biti zaustavljati Hamita ili Robbena bude li Nizozemac spreman da zaigra otpočetka. Pred ovim Nijemcem je jako težak posao. Jedan od najboljih obrambenih igrača Njemačke sa jako slabom reklamom....

U sredini obrane, beton Schalkeove obrane gradit će mladi Howedes i stari rutiner Bordon. Oba dvojica ove sezone igraju iznad svojih mogućnosti i to je za svaku pohvalu. Težak zadatak je pred njima jer izgleda da će se morati nositi sa Olićem koji sada puca od samopouzdanja i spreman je na sve samo da pokaže da je vrijedan Bayernovog dresa...

Na desnoj strani igrat će Rafinha. Bar se tako priča, ali lako je moguće da ga Magath izostavi iz ekipe jer postoje neke nesuglasice između njih dvoje. U tom slučaju Westermann bi prešao desno dok bi ulogu lijevog beka preuzeo mladi Schmitz.

E sad slijedi srednji red. U Sredini terena sve leži na kičmi našeg DEANA i Klugeea koji igraju tako dobro da je to neshvatljivo. DEAN razara po kvartu, NIKADA nisam mogao zamislit da će on postat takav igrač, pogotovo ne na toj poziciji sa takvom ulogom. A kad vidim onog Klugeea, pa šta taj igrač koji je koštao miljon i pol eura radi po terenu…Ako neko ima nos za igrača onda je to Felix. E sad je pitanje da li će im se još pridružiti maestralni genijalac Matip. Takav talent rijetko se rađa – novi Patrik Vieira. Uđe li sa njim u tekmu i još ovom dvojicom, znači da im je cilj remi.

Na krilima bi mogli zaigrati, defanzivniji Schmitz ili ofenzivniji Sanchez – to je lijeva strana, dok je desna strana bukirana za Farfana.

U vrhu napada je čovjek koji ove sezone igra u top formi na razini napadača svjetske klase – KEVIN KURANYI.. On jednostavno trpa sa svim dijelovima tijela, iz svih mogućih pozicija na sve moguće načine. Jednostavno je prestrašan ove sezone. E sad da li će biti solo il će mu se neko pripicuknut ne znam, sve ovisi o Felixu…

Schalke može igrati u 5-6 formacija i non stop se sustav rotira – ovo je moja pretpostavka koja se naravno ne mora ostvariti:

---------------------Neuer

Rafinha-----Howedes----Bordon---Westermann

----------Klugee----------Matip

------------------DEAN

Farfan--------------------------------Sanchez
-------------------Kuranyi

Znači defanziva, pa kud puklo da puklo!

E sad Bayern!!!!!

Otkuda je Bayern izvukao snagu za onakvu tekmu u utorak ja stvarno ne znam. Svi igrači su odigrali na zavidnoj razini. Samo riječi pohvale za tu tekmu. Bila je to jako teška tekma koja nas je iscrpila mentalno, a i fizički. Ona će sigurno utjecati na razvoj tekme protiv Schalkea, ali postavlja se pitanje – KAKO? Da li je Bayern izgorio u utorak ili se opet diže u formi kao i poslije tekme u Torinu? Protiv MUTD-a, Bayern je pokazao za što je sposoban i sada to treba primijeniti na BUNDESLIGU. Pristup ovoj utakmici puno je drugačiji jer sada ulazimo u tekmu nakon pobjede i totalno je drugačija atmosfera u ekipi nego prije MUTD-a.

Sastav: NE MIJENJATI, bar ne previše. Ja se sam nadam da će neki igrači koji su igrali protiv MUTD-a dobiti novu priliku jer ju trebaju dobiti i zato kaj je to najpametnije. Prvenstveno mislim na Olića, Pranjića i Hamita. Njih treba forsirati i oslanjati se sve više na njih jer će nam do kraja sezone sigurno trebati, a kada dobe priliku u ovakvim tekmama sigurno će odigrati za jedan nivo bolje. Bez obzira da li će Gomez i Robben biti spremi, ja sam mišljenja da trebaju početi sa klupe. Ono kaj me najviše zanima je Muller. Na njemu će se lomit koplja. Ostane li on na klupi LvG će me još jenput očarati i pokazati da zna kaj radi. Muller sada treba na klupu jer ju je i zaslužio i potrebna mu je rekuperacija da ponovno dođe sebi! Imati takvog Jokera na klupi uopće nije loša stvar. Nadam se da će Bayernu u ovoj tekmi na klupi biti redom Gomez, Robben i Muller.

Ovako bi ja to postavio:

----------------Olić

Pranja-------Ribery------Hamit

-----Schweini------Bommel

Badstuber—Micho---Buyten---Lahm

------------Butt.

Bude li to ovako uvjeren sam u pobjedu ,jer ako nakon određenog vremena rezultat ne bude u redu, Bayern će imati dosta kvalitetnih opcija na klupi da promjeni ishod tekme. Igrači moraju biti skoncentrirani samo na ovu tekmu. To je posao van Gaala! Van Gaal ima još jednu bitnu zadaću, a to je da misli i na tekmu sa MUTD-om te zato mora početi ovako, tako da za MUTD igrači ne budu previše umorni….

Još se premišljam da li je bolje da možda Pranja i Ribery zamjene pozicije ili da Ribery igra lijevo, Pranja i Bommel kao zadnji vezni a tik ispred njih Schweini. To su sve opcije, ali ova koju sam napiso mislim da je najbolja.

Bilo kako bilo, SAMASTAG IST EIN SCHONES TAG UM GESICHTE ZU SCHREIBEN!!!!

AUF GEHTS BAYERN!!!!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 02 tra 2010, 11:31

Odličan osvrt....i ja bi slično postavio ekipu :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Effenberg23 » 02 tra 2010, 13:28

ne znam neke igrače bi volio malo štedjeti, ali jbga, moramo schalke-a dobit ili bar ne izgubiti, pa što sada ne igramo sa hannoverom :D Trebaju nam i olić i gomez i robben i ribery protiv man.utd.ali jebote trebaju nam i protiv schalkea....ne znam....jbte nek me iznenadi van gaal
Effenberg23
TORero

PostPostao/la bavarac » 02 tra 2010, 17:55

što se tiče rudara i te tekme...uzimajući u obzir da je još 6kola do kraja u bundesligi...ja bih potpisao i remi u ovoj tekmi.... :D ...najgore bi bilo da nam se desi kao sa Stuttgartom...odmaramo igrače na klupi...i onda uđu(robbery) i ozljede se.....a opet za tekmu sa vragovima nam i treba svježi Ola....i mora imat Gomez tekmi u nogama...a i Badstuber mora se opet prilagođavat na lijevog beka....(nikakvi contenti,alabe itd....)

S Druge strane ja bih startao s Robbenom od početka da dobije radnu temperaturu i da vidi jel i koliko more u betoon tekmama.....što će reći da se Ribery odmara.....dakle.....i Mulac također...kao i Klose....i dakako odmorio bih i hamita malo....

sastav vs Rudari by Bavarac....

butt

lahm---------buyten----micho---------truba

-------mvb--------bastian----pranja---------

robben---------gomez------------ola-----------

i dakako neovisno o rezultatu ne pravit izmjene do 65min.....

a onda Gomez ostaje nutra svih 90+min.....vadit Olu u 65 za Klosea,Ribery-a za Pranju ili Mullera za Robbena....dakako ako budemo imali 0-2 tad onda uvodit tyma umjesto Robbena i Hamita umjesto Ole.....se podrazumijeva.... :mrgreen:

kako god očekujem što zbog terena što zbog egresivnosti protivnika da je bolje ih umarat posjedom lopte...nego probijanjem po krilima i ubacivanjem na Bordona,Westermana i Howedesa....tako da nema potreba da i Ribery i Robben startaju ovu tekmu,al opet nesmiju ni obojica bit na klupi poput tekme sa Stuttgartom jel nam se onda protivnik previše razmaše prema naprijed....treba netko sijet strah u njihovim glavama.... 8-)

Kako god očekujem neki remi od 2-2.....prioritet je zaustavit protok lopte ka Kuranjiju i smanjit broj prekida kod njih....a za riješit tekme imamo i previše indivudalne klase....kako na klupi tako i na samom terenu.... :D
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Speedy » 03 tra 2010, 10:05

Kako javljaju njemacki mediji, tocnije Bild, Robben bi mogao propustiti danasnji derbi, navodno jos uvijek nije skroz spreman. Tako je i bolje, najvaznije je imati ga potpuno spremnog za srijedu...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la FCB m@niac » 03 tra 2010, 12:11

....ma glavno da je Olić spreman i da će igrati.....a robben, pa sigurno da je bolje da se oporavi do kraja...i ni pod koju cjenu ga ubacivat u igru...pa makar izgubili tekmu....tolko smo blizu finala u ligi prvaka :bravo: jednostavno nam mora bit na raspolaganju..

pa imamo kup, pa kaj će nam i prvenstvo. :lol: :lol: :lol:

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la The Scarface » 03 tra 2010, 12:59

FCB m@niac napisao:....ma glavno da je Olić spreman i da će igrati.....a robben, pa sigurno da je bolje da se oporavi do kraja...i ni pod koju cjenu ga ubacivat u igru...pa makar izgubili tekmu....tolko smo blizu finala u ligi prvaka :bravo: jednostavno nam mora bit na raspolaganju..

pa imamo kup, pa kaj će nam i prvenstvo. :lol: :lol: :lol:

Slika

Inače ova stvar s Robbenom je totalno zbunjena. Prvo je bilo da uopće nije ni ozljeđen nego da zbog sigurnosti propušta manU. Onda je izašla vijest na official str. da je spreman za Schalke, a sad seru kako nije niti otputova u Gelsenkirchen. :roll:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Haris » 03 tra 2010, 13:44

Robben nije ni na klupi. Muller je naravno u prvih 11 zajedno sa Olićem. Altintop i Ribery na krilima, Schweinsteiger i Van Bommel u sredini. Demichelis je izletio van iz prve postave, Badstuber vraćen u sredinu, na beku Contento. To je to, nastavlja se isto standardno govno...
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Sljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.