Remont momčadi za sezonu 25/26

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 21/22

PostPostao/la cruz » 19 tra 2021, 12:18

za njega vrijedi uvijek ista: Što dalje to bolje
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 24 svi 2021, 10:24

Kolko vidim mi sad imamo 27 igrača (feldšpilera za slijedeću sezonu) ako brojim ČUPU za kojeg ne znamo što je. Da bi ih imali 20 (dupla pokrivenost) morali bi ih prodati 7 komada s tim da 3 kupujemo. Znači 7 mora van da bi ta tri došla kaj hoćemo. naravno to je idealno...

Tih 7 trebalo bi biti - Sarr, Mai, Richards, Tolisso, Fein, Cuisance i Zirkzee.

a nutra DR, MC, AMR...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 16 srp 2022, 11:54

Skačem s teme o odlascima...

Što se tiče nas, mislim da smo ipak uzeli solidne novce za Lewu. Naravno Lewa je za nas imao neprocjenjivu vrijednost s obzirom na statistiku, ali ipak treba bit realan i reć da je 50 milja sasvim OK i kad odbijemo plaću od 20+, mi smo za iduću sezonu lakši 70ak milja. I možda najbolji svih vremena Messi nije briljirao u PSG-u, pa ko zna što i Lewu čeka :)
Prošle godine sam se stvarno pitao kak ćemo mi kad on ode, a mislio sam da to neće biti još barem 2-3 godine, ali sad nekako s dolaskom Manea, ja sam puno mirniji. Jest da nemamo pravu špicu (svjetske klase), ali u napadačkim pozicijama smo zapravo napunjeni dobro ako i Gnabry ostaje.

Znam da ljudi misle da mi ne možemo bez pravog napadača, ali to je sve samo do trenera. Nije Bayern pretplaćen do kraja vijeka na istu formaciju - mi samo imamo uvjet igrat napadački nogomet ;)
Znači Mane, Sane, Coman, Gnabry, Muller, Musiala, Choupo, Zirkzee (ako ostane) - to je 8 igrača i mislim da je sasvim dovoljno. POD UVJETOM da trener zna što će s njima i kako i da se kadar planira u suradnji s njime. Spominje se puno sad taj Ronaldo... marketinški mislim da bi morao biti uspjeh i samo iz tog razloga bih MOŽDA razmislio uzet ga na 1 godinu, ali opet je pitanje odštete MU i koliku bi ovaj plaću htio. On je taj vrhunski target man. Problem je što je malo i previše target man tj nema tu puno presinga i vraćanja s njegove strane. Može li to naša ekipa i sustav igre podnijet, pitanje je... Ali što se mene tiče, ako JN zna što želi igrat, ne moramo dovodit klasičnog napadača ove godine jer sam i prije pisao da 1-1 nema zamjene, tako da možemo komotno i promijenit sistem igre...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 16 srp 2022, 22:59

Mi ćemo nešto iskemijati bez Lewandowskog kao što smo i onda bez Kahna svojevremeno ili bez bekova na obje strane.

Maxim je još uvijek u klubu tako da jednog napadača imamo iako je kalibar ajme, čak i za smijati se jer sam rekao prije 2 godine kako je to veliki srečković gdje je igrao sve u karijeri, kakav mu je učinak za napadača u ovom nogometu zadnjih 13 godina.

Nikad ne znamo, možda i nađemo napadača novoga. Više je važno kakva će formacija i sistem igre biti te kako će Nagelsmann voditi ekipu nakon skromne prve sezone koju su obilježile 2 suprotne polusezone i par gadnih katastrofa ko Gladbach u Pokalu.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: Remont momčadi za sezonu 22/23

PostPostao/la Red passion » 17 srp 2022, 23:23

Ime teme sam promijenio koja bi s guštom nakon ljeta mogla pod ključ nakon hrpe godina. :P

Kako je to krenulo...

Desni bek Mazraoui bez odštete
Srednji veznjak Gravenberch manje od 20 milijuna
Krilo/napadač Mané za manje od 50 milijuna
Stoper De Ligt za 70-80 milijuna

Ostaje samo zadnji vezni i pravi napadač, sve idemo pokrivati.
Sada se piše o zamjenskim lijevom beku kad smo već Richardsa prodali.

Znači još Sosa dođe, Laimer ili neki drugi i sad napadača Tala ili nekog trećeg i mi smo napravili sve što se trebalo napraviti u remontu koji je onda i zaključen.

A ostaje prodati jednog stopera od Pavard, Upamecano ili Nianzou + još Chrisa Richardsa utopiti za 15 milijuna negdje što se piše za Englesku.

Lewandowskog smo za 45-50 prodali, Rocu smo za 12 milijuna, prodali smo O. Richardsa za jako dobre novce, hoćemo I Sabitzera za 15 milijuna isto jer on višak postaje i Austrijanac se može nadati da bude nešto ko Mario Gómez u drugoj sezoni u Bayernu.

Gnabryja smo potpisali tako da ništa od 50-60 milijuna odštete, dao nam je mir.

Riješili smo se i legende Arpa i njegovog mega ugovora od 5 milijuna godišnje.

Što reći... Nikad veća aktivnost Bayerna u zadnjih 11 godina od ona 2 prijelazna roka 2011. i 2012., ma milina jer to nikako nisam mogao ni maštati poznavajući Bayerna I iskustva od zadnjih 15 godina.

Imam sam riječi hvale za upravu kako aktivno(ne pasivno) djeluju i bit će fenomenalno ljeto ako prodamo navedene igrače i još ove spomenute 3 pozicije dovedemo.

Stav je bitan, a sada ga imamo kao nikad prije i to još do kraja ljeta imamo pokazati kad je prodaja preostaih igrača u pitanju jer na tom polju nismo jaki.

Salihamidžić, Kahn i Hainer sada rade ono zbog čega su tu. Na kraju će Uli to sve pohvaliti nekim svojim Santom Subitom. :good:

Ukoliko bude kritika na račun nečega, barem neće biti na račun rupa u momčadi i slaboj, nedovoljnoj širini kadra već koji igrač se pokazao ili nije i je li trener odradio sezonu prema očekivanjima ili ne.

Uprava je zapravo sav posao odradila i loptica će biti na drugoj strani ukoliko zaključimo jos 2-3 igrača, a ne neusklađenost između svlačionice i ureda, terena i lože. E to se uvijek tražilo prije 2020.!

Razumijevanja ima i bit će ga, ali nema prostora za maskiranje kako je to bilo u ljeto i jesen 2020. i 2021. i 5 godina prije toga od ljeta 2014.

Novog napadača ćemo tražiti isto ko i golmana svojevremeno, ali pronaći ćemo ga. Tu treba biti realan i pametan i udarati u prazno pošto ne živimo već dugo u eri top špica gdje ih ima na vagone.

Sretan sam što je Nizozemac s nama, njegov sam fan i nadam se da neće razočarati kao igrač u budućnosti, posebice sada kao Bavarac. :) Stoperi koje sam vidio u ljeto 2019. sada su realnost. :drool:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 18 srp 2022, 07:48

Mane
Sane-Muller-Gnabry
Leon-Kimmich
Davies-Lucas-De Ligt-Mazra
Neuer

Cupo
Coman-Sabitzer-Musiala
Gravenbech-Laimer
Raum/Sosa-Upamecano-Tanguy-Stanisic
golman :mrgreen:

Sad je kljuc prodat pavarda
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 18 srp 2022, 09:39

Ono što mene brine donekle je zakon velikih brojeva. Čitaj: ak dovedeš 5-6 igrača, barem 2 moraju propast da ga jebeš. Ne možeš pogodit sa svima nikad. Nadajmo se da će to bit ovi najjeftiniji
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 18 srp 2022, 17:04

Ako Bayern imadne brutalnu sezonu a nitko ili samo jedan uspije - alles gut.

Uspjeh kluba je ipak bitniji od 'oće li opravdat odštetu', to znaš.

Šajze bi bilo da se usprkos velikim ulaganjima opet ne napravi ništa.

Klub ulaže, dovodi jake igrače i potentne talente, to je najbitnije. Šteta je velika što Lewa ode, ali bar imamo najbolju moguću zamjenu u Maneu.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 19 srp 2022, 08:10

Slika
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Red passion » 24 kol 2022, 09:21

Još tjedan dana je ostalo za riješiti stvari koje su otvorene.

Posao je izvrsno obavljen, jedino pitanje zamjenskog lijevog beka ostaje vidjeti pošto zadnji vezni tipa Laimer ne dolazi ovo ljeto u FCB.

Zirkzee će biti prodan sasvim sigurno, Nianzou je riješen, Sarr sebi neka traži klub jer za Senegal isto treba nešto u klubu i odigrati do 11. mjeseca.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 24 kol 2022, 11:41

Ako išta ne želim u ovom trenutku je da se ekipa remontira :lol:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 24 kol 2022, 14:08

Red passion napisao:Još tjedan dana je ostalo za riješiti stvari koje su otvorene.

Posao je izvrsno obavljen, jedino pitanje zamjenskog lijevog beka ostaje vidjeti pošto zadnji vezni tipa Laimer ne dolazi ovo ljeto u FCB.

Zirkzee će biti prodan sasvim sigurno, Nianzou je riješen, Sarr sebi neka traži klub jer za Senegal isto treba nešto u klubu i odigrati do 11. mjeseca.

Netreba nam lijevi bek samo jos Joshou i sarra rijesit.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 26 kol 2022, 11:27

A gle... I treba I ne treba nam. Ja više volim da nam treba pa onda nemam što misliti o ozljedama i suspenzijama.

Stanišića bih isto htio vidjeti na lijevoj strani ko na desnoj, no to baš mi se ne čini realnim od strane trenera kada se u klubu prave pametni da guraju ofenzivnog veznog na lijevog beka(P. Wanner).

Nizozemac će i ovako i onako biti prodan i jedino ostaje vidjeti kada.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: Remont momčadi za sezonu 23/24

PostPostao/la Murta » 15 tra 2023, 20:48

Prebacio sam broj u naslovu i otvaram sezonu lova

Da nastavim diskusiju s teme protiv Cityja: Lako je prodat Gnabryja, Sanea i Manea, al koga kupit umjesto ijednog od njih? Trojicu krila za Bayern? Ma nema šanse.

Evo moje liste potencijalnih igrača:
- Sancho koji bi bio papreno skup, a propada već dvije godine
- Olmo koji svakih mjesec dana ima ozljedu
- Jeremy Doku one month wonder

Nemojte očekivat Viniciuse i Bernarde Silve.
Murta
Sekretar
Sekretar

Re: Remont momčadi za sezonu 23/24

PostPostao/la anton 1983 » 16 tra 2023, 07:38

eVO BUM TU NASTAVIO POŠTO JE mURTA TO PREHITIO SIM.

doro napisao:Pa sane je zivi uzas nijednu sezonu nije imao ni za 3-4 ocjenu a kamoli top i ti ga nebi prodao a Gnabrya bi....ciste simpatije a ne realizam.Ja bi oboje prodao a Manea il Gnabrya pokušao ful dignut na krilu.I Manea bi prije prodao nego Gnabrya jer mi se nekako ne uklapa u ekipu a ima najvecu placu.

No neka uprava cisti svoja govna.

Ne znam uopće zakaj se tak razgovaraš, ako ti nije jasTno zakaj ja ne bi prodao Sanea, a s druge strane ti bi tu netku šansu dao Gnabryu.

Dal su simpatije u pitanju ili moj realizam, stvarno ne znam. Problem je što sam Gnabrya vidio u Pariz outfitu i to nejde van iz moje glave. Gnabry nikada na svojim leđima nije nosio teret zvijezde dok Sane ak prdne krivo loše je.

Sane me je užasTno razočarao, al baš užasTno, no na neki glupi način njegov čini mi se kao da mu je stalo. Nemam ja tu neke brutalne argumente zaš je on bolji, zaš bi trebao ostat itd neg samo velim da ja njega ne bi prodavao.

Isto tako dodao bi:

Murta napisao:
Da nastavim diskusiju s teme protiv Cityja: Lako je prodat Gnabryja, Sanea i Manea, al koga kupit umjesto ijednog od njih? Trojicu krila za Bayern? Ma nema šanse.

Evo o tom se radi, nije da mi možemo njih tri prodati za 160 + miljona eura pa nabaviti zamjene...

Kupnja Manea kolko god mi šutjeli o tome nas je uništila jer u biti da svi denemo svoje glave skup, mi ne znamo koji je uopće bio plan sa njim... I još dadatno "uništila" nas je procvat Musiale koji je "etabliranim" ofenzivcima previše krao minute i još na to sve odjednom je igrač koji "nije smio" igrati počeo dobivati kao standardni prvotimac minute - Chupo. To znači da mega zvijezde poput Sanea, Comana, Mullera, Gnabrya, Manea su morali trpiti i doživjeti veliki šok. Suma sumarum kadar je jebeno krivo složen... Al to nije niš čudno, to samo treba dobro presložiti i bit će sve uredu. Mislim "uredu"; opet nećemo osvojit LP, tak da opet nebu uredu i tako u nedogled :haha: :hehe:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi