Hvala ekipa.
Redovan sam na forumu u čitanju i nažalost redovit sam i u gledanju ovih naših utakmica. Nekada se pitam zašto mi nakon radnog dana treba još i paćenje pred TV-om.
Već kada sam tu da dam svoje mišljenje što generalno ne valja u našem Bayernu i što je uzrok svega što se dešava, od frustracije igrača i navijača pa otkaza i tako redom.
Po meni nakupili smo previše igrača koji su vrhunski u jednoj stvari: brzi su i/ili mogu puno trčati (Davies, Goretzka, Sane, Mane, Gnabry, Coman, Muller). Oni da bi pokazali svoju kvalitetu zahtjevaju prostor. Ako prostora nema oni su beskorisni. Mi od njih očekujemo da razbiju protivničku obranu driblingom ili pasom da se snalaze u gomili igrača ispred šesnaesterca ali za to oni nisu sposobni koliko god se i trudili, a vjerujem da se ipak trude barem većina od njih.
Nama fali prvenstveno razigravač tipa Iniesta, Thiago, Modrič (ne znam jel i Zidane bio takav), ali netko tko će genijalnim potezom (driblingom ili pasom) razbiti protivničku obranu i uposliti nekoga od ovih gore nabrojanih. Netko kome se lijepi lopta za nogu. Najsličniji tome je Musiala ali ne skroz, a ovi gore definitivno to nema šanse da naprave osim slučajno.
Tek nakon toga napadač ali čisto da imamo i tu opciju jer mislim da bi već Bayern bio drugačiji sa ovim razigravačem. Ne bi napadač bio toliko presudan ali nek se nađe.
Eto toliko od mene, čujemo se iduće godine