Novosti sa sitea i foruma

Novi članovi, obavijesti administratora, prijedlozi...

Re: Novosti sa site-a

PostPostao/la Speedy » 30 tra 2010, 07:46

The Scarface napisao:Slažem se sa postom prije da bi trebalo nekako ukomponirat koreografiju protiv Lyona.

Rijeseno! :mig:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la CroCHEF » 30 tra 2010, 08:02

lijepo lijepo :bravo: :bravo:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la TulE » 01 svi 2010, 09:49

Ovako je samo kod Bayerna špektakl na stadionu :bravo: Prejako!!!
TulE

PostPostao/la anton 1983 » 01 svi 2010, 10:06

Jebute pas speedy, pa site je prekvalitetan! Daj malo snizi standarde, ljudi će nam zavidjet! :legendo: :legendo: :legendo: :legendo:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 01 svi 2010, 12:49

anton 1983 napisao:Jebute pas speedy, pa site je prekvalitetan! Daj malo snizi standarde, ljudi će nam zavidjet! :legendo: :legendo: :legendo: :legendo:

Ti to ozbiljno ili zajebavas? :mrgreen:

Između ostalog, radim na tome da se nakon svakog reloada site-a pokazu drugi igraci, trenutno sam rijesio Schweinia i Lahma. Planiram sve igrace ubaciti pa cemo vidjeti nasta ce to liciti...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 01 svi 2010, 12:55

Ja se nezajebavam! 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 01 svi 2010, 15:10

Svaka čast :bravo:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Speedy » 03 svi 2010, 09:47

Speedy napisao:Između ostalog, radim na tome da se nakon svakog reloada site-a pokazu drugi igraci, trenutno sam rijesio Schweinia i Lahma. Planiram sve igrace ubaciti pa cemo vidjeti nasta ce to liciti...

Uspio sam u svom naumu! 8-)

Znaci kako i pise gore, nakon svakog reloada pokazivat ce vam se drugi igraci ali ne bas svaki puta. Nekad ce vam se nakon nekoliko reloada pokazivati isti igraci sto je sasvim normalna stvar.

Optimalna reza da vidite u cijelosti igrace je 1680x1050 ili ti standardna reza 22" monitora! Na manjim rezama se nece u potpunosti vidjeti igraci...

Eto toliko od mene!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 03 svi 2010, 09:49

ček a di se to pokazuje?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 03 svi 2010, 09:52

anton 1983 napisao:ček a di se to pokazuje?

Na site-u. Na desnoj i lijevoj strani ti se pokazuju igraci! E sad ako koristis neku manju rezu neces ih u potpunosti vidjeti!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la bavarac » 06 svi 2010, 12:11

Speedy napisao:
anton 1983 napisao:ček a di se to pokazuje?

Na site-u. Na desnoj i lijevoj strani ti se pokazuju igraci! E sad ako koristis neku manju rezu neces ih u potpunosti vidjeti!

nije loše... :mrgreen: ..inače ne čitam vijesti sa Site-a...uopće :D .....sam idem drito na forum(e)...Bayerna po cijeloj Europi.... 8-) ..tak da i previše sam informiran... :D

p.s. zaš nema MvB na slide-u s nekim igračem....ili ga ima...?..al ga ja nisam skonto još...(neda mi se čekat tako dugo.. :mrgreen: )

i zaš je Klose u bijelom a Gomez u crvenom dresu.... :lol:

eto mala opaska.... :mrgreen:

kako god odličan posao.. :bravo: ..možda sad i posjetim nekad site.... :mrgreen:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Speedy » 06 svi 2010, 12:44

bavarac napisao:p.s. zaš nema MvB na slide-u s nekim igračem....ili ga ima...?..al ga ja nisam skonto još...(neda mi se čekat tako dugo.. :mrgreen: )

Zato je debel! :lol: Salim se, nisam ga jos ubacio, trenutno se vrti 12 igraca, kad stignem ubacit cu i ostale!

bavarac napisao:i zaš je Klose u bijelom a Gomez u crvenom dresu.... :lol:

Iz razloga sto sam trazio slike od igraca gdje se vide u cijelosti i za sada sam takve nasao, koda je bitna boja dresa :oops:, vazno je da su u Bayernovom dresu! :mrgreen:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Speedy » 09 lip 2010, 19:21

Znam da je netko negdje prije pitao da se omoguci komentiranje vijesti na portalu pa sam odlucio to napraviti. Samo se nadam da nece biti previse spama. Sve u svemu, vidjet cemo kako ce to funkcionirati i da li ce biti ikakve koristi od toga...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 15 pro 2011, 09:18

Mislim da ste i sami shvatili da nam je site opasTno pao te da se vijesti više ne pišu tako ćesto. Sad se događa opet nešto na što vas ja upozoravam svakih pola godine otprilike...Prije ljeta forum i site su funkcionirali bez greške, puno novih ljudi je došlo na forum i pisalo se čak puno previše. U jednom trenutku sam čak i napisao da ja više i nisam potreban forumu koliko je sve dobro išlo...jebiga ponado sam se iako sam znao duboko u sebi da će to biti kratkoga vijeka...Tak kak sam ja otišao na more, došlo ljeto, nekako se sve to izgubilo. Site je na aparatima dok na forumu više ne vlada ta uzjebanost...Vrijeme je ponovo za neke promjene i tražimo vas opet pomoć. Nemojte se iznenaditi kad vam kažem da je Speedy razmišljao o tome da makne portal sa neta i ostavi samo forum. Eto do toga je došlo...Sad smo ja i on već u onim godinama kada "su nas punice počele jebati" tako da neamo više vremena a ni volje da toliko utučemo truda u nešto od ćega niti ja niti on neamo prevelike koristi...

Ono kaj od vas tražim je 20 minuta u cijelome tjednu. To sigurno nije puno da biste pomogli nećemu što volite. Znači od vas se traži da napišete vijesti za sajt. Možete pogledati zadnju vijest koju sam ja napisao u vezi Olićevog prelaska u Wolfsburg. Za to mi je trebalo 5 minuta ni više niti manje. Ne tražimo od vas da pišete romane za koje vam treba po sat dva nego tek toliko da se napiše nešto što bi moglo ići na sajt tako da bar svaki drugi dan imamo novu vijest , da ljudi nemisle da je sve ošlo u bananu!

Ako nemate ideje o ćemu pisati, a želite to, samo recite i ja ću vam dati temu, naslov i to je to. Recimo sada Breno nemre ići na pripreme, to je vijest koja ne interesira baš previše ljudi, ali je to nešto što bi mi trebali objaviti. Da se to napiše netreba čovjeku više od 10 minuta, isto tako u petak je izvlačenje i o tome bi se trebalo napisati riječ dvije. Kada jedan počne sudjelovati potaknut će drugog, drugi trećeg itd.

Nemojte nas ostaviti na cjedilu jer sajt i forum vas trebaju!!!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Axe » 10 sij 2012, 20:49

Bayernove pripreme protekle bez poraza!

Osam dana treninga, uvjezbavanja taktike, nabijanja kondicije i uz to cetiri kontrolne utakmice su mali osvrt na ono sto se desavalo u pripremnom periodu.
U Katar, odnosno Dohu se otputovalo 2. januara da bi se odmah sutradan krenulo sa trenaznim procesom. Nije islo sve tako jednostavno za igrace Bayerna, naime Brazilci Luiz Gustavo i Rafinha su u Katar trebali doci naknadno, ali ovaj potonji je imao problema sa vizom tako da se njegov dolazak prolongirao za jos jedan dan.

Prva pripremna utakmica se odigrala 5. januara protiv lokalnog Katarskog kluba Al-Sailiya u kojem je Bayern pokazao zasto je jedan od najjacih Svjetskih ekipa. Krajnji ishod je glasio 13:0 uz pet golova odlicnog Ivice Olica.
Tri dana kasnije se igrao mozda i najtezi mec, barem kako to rezultat govori. Protivnik je bio Al-Ahly, koji je drzao nerijesen rezultat sve do zadnje minute kada je ponovo pogodio sjajni Ivica Olic, a na kraju je bilo 2:1 za Njemackog predstavnika.
8. januara na rasporedu je bila treca pripremna utakmica, ali ovaj put protiv selekcije Aspire Academy U-19 u kojem je igrao drugi sastav Bayerna i koji je pokazao da je pun potencijala. Ubjedljiv je bio mladi Japanac Takashi Usami sa pet golova a to su ujedno i svi postignuti golovi na ovom mecu.
I posljednja pripremna utakmica se igrala u Indiji, protiv istoimenog domacina u kojem je Bayern izdominirao protivnika u svim segmentima i na kraju slavio s ubjedljivih 4:0. U listu strijelaca su se upisivali Muller dva puta i po jednom Gomez i Schweinsteiger.

Najveci dobitnik ovih priprema je Ivica Olic koji je postigao sedam golova i koji je uz to izrazio "zelju" za ostankom u Bayernu.

A da li je Bayern ocarao i da li ce zauzeti Indijsko trziste saznacemo u narednom periodu.

Evo ga za site, ako moze proci zakaci. ;)
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sve vezano uz rad foruma