anton 1983 napisao:Iz dana u dan vijesti su sve bolje! Ak je Real hapil Di Mariu, a Arshavin ide u Barcu, onda samo ostaju Chelsea i Man City, znamo da on mrzi Englesku ili bolje rečeno njegova žena...

doro napisao:anton 1983 napisao:Iz dana u dan vijesti su sve bolje! Ak je Real hapil Di Mariu, a Arshavin ide u Barcu, onda samo ostaju Chelsea i Man City, znamo da on mrzi Englesku ili bolje rečeno njegova žena...
E M.city tamo bi ga ja frknuo ako za koji dan ne potpiše ugovor

doro napisao:Bitno je jer bu izgubio kredibilitet a i vjernost navijača
anton 1983 napisao:doro napisao:Bitno je jer bu izgubio kredibilitet a i vjernost navijača
Ne bi reko 2 puta!

doro napisao:
ja bi i 3 puta samo gledaj ako uđe u sezonu bez potpisa i ovak nastavi igrat...
anton 1983 napisao:doro napisao:
Ma ne!!! Jebote doro ti si isto smotan, pa nema šanse da se započne sezone bez potpisa. AK ne produži prodaja!

anton 1983 napisao:doro napisao:
Ma ne!!! Jebote doro ti si isto smotan, pa nema šanse da se započne sezone bez potpisa. AK ne produži prodaja!

doro napisao:da ali antunova želja je bila da on odigra i do kraja pa makar i za badav otišo a sad je ploču okrenul

doro napisao:da ali antunova želja je bila da on odigra i do kraja pa makar i za badav otišo a sad je ploču okrenul

Speedy napisao:Nerlinger i Rummenigge su izjavili da i ako ne produzi ugovor da to ne znaci automatski da ga prodajemo na kraju sezone! Mucke su to, mucke brale!![]()
Sada je situacija potpuno drukcija nego sto je to bio slucaj na pocetku sezone. Stvar je u tom sto mi sad imamo vise "aduta" u rukavu nego na pocetku sezone!
Speedy napisao:Nerlinger i Rummenigge su izjavili da i ako ne produzi ugovor da to ne znaci automatski da ga prodajemo na kraju sezone! Mucke su to, mucke brale!![]()
Sada je situacija potpuno drukcija nego sto je to bio slucaj na pocetku sezone. Stvar je u tom sto mi sad imamo vise "aduta" u rukavu nego na pocetku sezone!

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost