Franck Ribery - OSTANAK ili ODLAZAK

Arhivirane teme...

Hoće li Ribery ostati u Bayernu

1.) Ja bih htio da on ostane, ali nažalost neće
9
26%
2.) Ja ne bih htio da on ostane, ali mislim da ćemo mu uspjeti produžiti ugovor
3
9%
3.) Ribery će se odlučiti za Bayern
19
56%
4.) Želja da zaigra u realu kod Riberya je prevelika - on će otići
3
9%

Ukupno glasova : 34

Re: Franck Ribery - OSTANAK ili ODLAZAK

PostPostao/la Speedy » 05 svi 2010, 16:26

FCB_general napisao:Mene zanima isto šta kaže na to naša duša kluba, boss Hoeneß. On je jasno do znanja davao 2-3 godine da neće pristajati na takve igre i gubitke više. :roll:

Ne brini ti za Hoenessa, Rummenigge i Nerlinger su tu da pricaju i "farbaju oci" a nas Uli za to vrijeme radi ko mrav! 8-)
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Red passion » 05 svi 2010, 16:31

Speedy napisao:
FCB_general napisao:Mene zanima isto šta kaže na to naša duša kluba, boss Hoeneß. On je jasno do znanja davao 2-3 godine da neće pristajati na takve igre i gubitke više. :roll:

Ne brini ti za Hoenessa, Rummenigge i Nerlinger su tu da pricaju i "farbaju oci" a nas Uli za to vrijeme radi ko mrav! 8-)

:mrgreen:
Bez Ulija ne ide kako sam krajem 2009. pročitao članak na DW-world.de :D A i općenito tako mislim, to je pokazao zadnjih 30 godina.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 05 svi 2010, 20:12

Ne brinite mali fronck ide ča ako ne potpiše prije sljedeće sezone...izjave od nerlingera i KHR su takve da ga primire kao i svu situaciju oko njega ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 05 svi 2010, 20:15

doro napisao:Ne brinite mali fronck ide ča ako ne potpiše prije sljedeće sezone...izjave od nerlingera i KHR su takve da ga primire kao i svu situaciju oko njega ;)

Ok, bez tebe to ne bi znali! :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la mladjo_dj » 05 svi 2010, 20:30

Mene tolko zivcira ta situacija oko njega da je to strasno. Pa sta je toliko tesko rec ostajem ili idem, nonstop spominje neke klubove, igrace s kojima bi volio igrat, a onda nakon osvojenog prvenstva raduje se i skace ko malo dijete, cak sam u jednom trenutku kad je publika skandirala njegovo ime vidio da je poljubio ruke i mahao sad je pitanje jel on mahao publici ili Alahu :?
U medijima se takoder prestalo spekulirati oko njegovog odlaska, a nasa uprava mi djeluje smireno i imam neki osjecaj da oni nesto kriju od javnosti pa je moguce da on spominje te klubove i igrace kako bi i on u jednu ruku sakrio neki dogovor. Gledajuci s druge strane u cemu je svrha sakrivanja i mazanja ociju javnosti. :roll:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Effenberg23 » 06 svi 2010, 20:42

meni je drago što ne igra i šro će turčin dobiti priliku, bolje će odigrati u obrani, a u napadu će biti solidan...neće nam biti propuh kroz sredinu...nek se izjeda, volio bih da bayern osvoji naslov i da robben da bar 2 gola, i odigra utakmicu života i da robben postane igrač sezone, da osvoji zlatnu loptu, pa da se francuz grize....i tada bi mu ja rekao gnjido idi, ne trebaš nam više, kad si se toliko mislio majmune :D
Effenberg23
TORero

PostPostao/la nele-BHF » 06 svi 2010, 20:45

ma nemoj te tako :) ribery je ribery :)

pa budimo realni on je i dao gol manchi u minchenu, i asistiro robbenu kod gola u manchi :) al, nije to sve , eh

fino pise u speedyevom potpisu, ja mislim, sto je citiro antona :)

neka nama njega, samo da se on vrati u formu i ima da oreee :D
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 06 svi 2010, 20:48

mladjo_dj napisao:Mene tolko zivcira ta situacija oko njega da je to strasno. Pa sta je toliko tesko rec ostajem ili idem, nonstop spominje neke klubove, igrace s kojima bi volio igrat, a onda nakon osvojenog prvenstva raduje se i skace ko malo dijete, cak sam u jednom trenutku kad je publika skandirala njegovo ime vidio da je poljubio ruke i mahao sad je pitanje jel on mahao publici ili Alahu :?
U medijima se takoder prestalo spekulirati oko njegovog odlaska, a nasa uprava mi djeluje smireno i imam neki osjecaj da oni nesto kriju od javnosti pa je moguce da on spominje te klubove i igrace kako bi i on u jednu ruku sakrio neki dogovor. Gledajuci s druge strane u cemu je svrha sakrivanja i mazanja ociju javnosti. :roll:

:good:
To je to... To ja ne volim od današnjih nogometaša, koji nemaju dušu, karakter i srce. Nego samo lažu i pričaju priče nekakve koje oni stariji i pametni neće pušiti. Oliver Kahn je ponos i dika kluba za sva vremena, iako je Švabo. Ali oduvijek se osjećao Bavarcem i to je pokazao kroz svu svoju karijeru u Bayernu.
Ribéry da ima stvarno pameti, bez razmišljanja bi stavio potpis na novi 4-5-godišnji ugovor.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Effenberg23 » 06 svi 2010, 20:50

nele-BHF napisao:ma nemoj te tako :) ribery je ribery :)

pa budimo realni on je i dao gol manchi u minchenu, i asistiro robbenu kod gola u manchi :) al, nije to sve , eh

fino pise u speedyevom potpisu, ja mislim, sto je citiro antona :)

neka nama njega, samo da se on vrati u formu i ima da oreee :D

ma on je vrhunska klasa, ali ne stavljam nikoga ispred bayerna, nek odjebe....drago mi je što neće igrat finale, nije u nikakvoj formi, nije dao srce za bayern...meni je on najbolji naš igrač, ali nek pati kao što smo mi patili kada smo na poečtku sezone molili da ostane i da ne pravi sranja, a sjeti se šta je on radio...što se mene tiče slobodno može u real....pa vidi i sada on nas zajebaje....izjavio je bio da gleda gdje može uspjet, i to mu je najbitnije...pa šta želi više od finala LP, ako želi uspjeti to može kod nas, dokazano u ovoj sezoni...da smo kojim slučajem spušili od man.utd.ja ti garantiram imao bi već njegov potpis u realu ili barceloni...
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Red passion » 06 svi 2010, 21:03

Ovakav tretman
Slika

Slika

neće imati niti u jednom klubu kao u Bayernu što može imati. A stvar je toliko jednostavna da ne može biti. Stavi potpis na novi ugovor, eventualno ako stvarno više ne želiš igrati za Bayern, Rummenigge i Hoeneß će barem znati u čemu je stvar i neće stvarati probleme oko odlaska. Klub će uzeti dobru lovu i svi zadovoljni. Posebice kada se pogleda da su glavni nositelji igre što u Njemačkoj ove sezone bio Robben, a što u Europi naš Olić.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 07 svi 2010, 08:33

Sa takvim igračima to nikad nije čudno. Sa njima se uvijek tako potpisuju ugovori. Al daj si zamislite da recimo KHR nekim čudom uspije odradit CAS i da Ribery zaigra u finalu i da na sami dan finala Ribery da izjavu: JA OSTAJEM!!!! Uff već sam se naježio od te pomisli. Mislim da bi to bila još jedna doza adrenalina za igrače uoči tekme! Ja mu niš nezamjeram jer ipak na kraju to ništa nije utjecalo na naš rezultat ove sezone. Nemogu biti cigan prema Riberyu i zamjeriti mu ovakvo "ponašanje" jer taj čovjek kada je došao u Bayern vratio mi je vjeru da Bayern stvarno jednog dana može OPET osvojiti LP. Iako on možda ove sezone nije odigrao maestralno mi bez njega nebi bili tu di jesmo i možda danas Robben nebi igrao u Bayernu jer kada kupuješ igrače i kada taj igrač zna da je Ribery tamo lakše se odlučiti za prelazak...

Kako god bude ja NIKADA neću reči ko te jebe, ja ću uvijek reči DANKE FRANCK! ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 07 svi 2010, 08:46

takodjer anton :bravo:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 07 svi 2010, 11:37

anton 1983 napisao:Kako god bude ja NIKADA neću reći ko te jebe, ja ću uvijek reći DANKE FRANCK! ;)

Slažem se. Ma svatko će to reći, ali ne smiješ se tako ni poigravati s tim ljudima, tj. navijačima i suigračima. Nitko ne voli muljatore i igrače koji natežu stvari. Ali budi čovjek, ili još bolje, MUŠKO... pa reci ja želim otići sad i to sve ili molim vas shvatite me da bi volio zaigrati u drugoj ligi. Samo potpiši prokleti ugovor jer je on garancija da će tvoj klub kada budeš odlazio iz njega zaraditi na tebi. I to je sve. Reći će svatko hvala na svemu što si nam dao puno toga dobroga i lijepoga i sretno za ubuduće. Ali ići tako podmuklo izigravati klub da odigra na 0 eura, e to je nešto što najviše mrzim. Tu mi odmah padaju u vodu i lijepe riječi i uspomene. smile31
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 07 svi 2010, 11:41

Sjetim se samo Ballacka... Dobio je žvižduke zbog toga što je cijelu sezonu natezao se gdje će i šta će. Umjesto da je prije početka 2005/06. rekao potpisat ću novi ugovor pa kasnije ako se bude htjelo u inozemstvo, klub će izaći u susret i prodat će me. A ne, cijelu sezonu svi rekli ostaje, kad ono on fino potpisao za Chelsea i sve okolo razočarao s time, a klub ostao bez najmanje 30 mil. eura. To je najviše opeklo sve...
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Effenberg23 » 07 svi 2010, 17:31

anton 1983 napisao:Sa takvim igračima to nikad nije čudno. Sa njima se uvijek tako potpisuju ugovori. Al daj si zamislite da recimo KHR nekim čudom uspije odradit CAS i da Ribery zaigra u finalu i da na sami dan finala Ribery da izjavu: JA OSTAJEM!!!! Uff već sam se naježio od te pomisli. Mislim da bi to bila još jedna doza adrenalina za igrače uoči tekme! Ja mu niš nezamjeram jer ipak na kraju to ništa nije utjecalo na naš rezultat ove sezone. Nemogu biti cigan prema Riberyu i zamjeriti mu ovakvo "ponašanje" jer taj čovjek kada je došao u Bayern vratio mi je vjeru da Bayern stvarno jednog dana može OPET osvojiti LP. Iako on možda ove sezone nije odigrao maestralno mi bez njega nebi bili tu di jesmo i možda danas Robben nebi igrao u Bayernu jer kada kupuješ igrače i kada taj igrač zna da je Ribery tamo lakše se odlučiti za prelazak...

Kako god bude ja NIKADA neću reči ko te jebe, ja ću uvijek reči DANKE FRANCK! ;)

odavno i ti nisi izvalio neku glupost, bilo je i vrijeme :lol: moj antone sad želiš reći da je on neka vrsta spasitelja za bayern....da on nije došao, došao bi neko drugi...jer je bayern bio u šopingu za zvijezdom...bayern i njemački nogomet je bio u takvom razdoblju da se nisu kupovale zvijezde, stagniranje je bilo itd.itd.tako da se i nije ništa više moglo očekivati, a ja nikada nisam izgubio nadu da će se bayern i njemački nogomet vratit i da će bayern jednom osvojiti LP, jer kad tad se stvari poslože na svoje mjesto...tako veliki klub ne ovisi o jednom čovjeku o jednom igraču, ne antone ne ;)
Effenberg23
TORero

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva