Franck Ribery - OSTANAK ili ODLAZAK

Arhivirane teme...

Hoće li Ribery ostati u Bayernu

1.) Ja bih htio da on ostane, ali nažalost neće
9
26%
2.) Ja ne bih htio da on ostane, ali mislim da ćemo mu uspjeti produžiti ugovor
3
9%
3.) Ribery će se odlučiti za Bayern
19
56%
4.) Želja da zaigra u realu kod Riberya je prevelika - on će otići
3
9%

Ukupno glasova : 34

Re: Franck Ribery - OSTANAK ili ODLAZAK

PostPostao/la Speedy » 10 svi 2010, 17:34

Rummenigge optimističan glede Riberyjevog ostanka

Slika

Predsjednik Bayerna, Karl-Heinz Rummenige izjavio je za službenu stranicu kluba da je optimističan glede ostanka Francka Riberyja u Bayernu i to ne samo slijedeće sezone već i duže. Isto tako izjavio je da su šanse da Ribery zaigra u finalu Lige prvaka 50:50. Čak su se u njemačkim medijima pojavile informacije da je samo potpis ostao da se zaključi novi ugovor.

"Franck je vrlo sretan što se klub bori za njega i što ustrajemo na njegovu ostanku. Vrlo sam optimističan da će Ribery igrati ne samo sljedeće sezone u Bayernu, već i narednih sezona. Razvili smo vrlo dobar odnos i potpuno povjerenje. Posebno u posljednjih nekoliko tjedana koji nisu bili laki za njega, shvatio je kavlitetu i snagu Bayerna. Mislim da su izgledi vrlo obećavajući. Najvjerojatnije neće biti nikakvih pregovora u sljedećih dva tjedna jer još uvijek imamo finala za odigrati", rekao je Rummenigge.

Na pitanje da li postoji još mogučnosti da Ribery zaigra u finalu Lige prvaka predsjednik Bayerna je odgovorio:

"Do zadnjeg trenutka ćemo pokušavati omogućiti Francku da zaigra finale. Sada su šanse 50:50. Imate osjećaj da su odluke UEFA-e ponekad ne toliko pravne koliko su političke. Na Međunarodnom sportskom sudu je to ipak malo drukčije – politika tamo ne igra nikakvu ulogu. To je i razlog zašto sam optimističan da još uvijek imamo šansu", mišljenja je Rummenigge.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la LukaIng » 11 svi 2010, 19:47

The Scarface napisao:
LukaIng napisao:hahahahha sport1 je dobar jedino gledati navečer kad su sex clipovi hahahahahah

I DOPA kad je neko od Bayernovih čunki gost.

misliš na onu emisiju dopelpas ili kako već?
LukaIng
Član
Član

PostPostao/la anton 1983 » 12 svi 2010, 08:13

LukaIng napisao:
The Scarface napisao:
LukaIng napisao:hahahahha sport1 je dobar jedino gledati navečer kad su sex clipovi hahahahahah

I DOPA kad je neko od Bayernovih čunki gost.

misliš na onu emisiju dopelpas ili kako već?

Da na nju misli!

Laporta je izjavio da Barca ne želi Riberya! :D
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la TulE » 12 svi 2010, 09:55

Ste gledali kada je uli uhvatio ribery za glavu kada su igrali protiv herthe.
procitao sam mu sa usana :" Jos samo podpisi :d "

A on glima glavom znaci nas je i ove sezone. :mrgreen:
Imam prejeben dobar filing nakon tog dogadjaja da ce on ostati.
TulE

PostPostao/la Speedy » 12 svi 2010, 10:03

Nerlinger laprda da imamo dobre sanse da Ribery produzi svoj ugovor. U tom clanku se spominje hebenih 10 milja netto godisnje! :shock: Mislim da je to glupost, nece Bayern nekog igraca placati 20 milja godisnje pa zvao se on 100 puta Ribery!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la doro » 12 svi 2010, 11:16

Speedy napisao:Nerlinger laprda da imamo dobre sanse da Ribery produzi svoj ugovor. U tom clanku se spominje hebenih 10 milja netto godisnje! :shock: Mislim da je to glupost, nece Bayern nekog igraca placati 20 milja godisnje pa zvao se on 100 puta Ribery!

Ak je to slučajno istina onda su smješni :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 12 svi 2010, 13:21

deset milijuna je naravno glupost ;)

ali 5-6 mil. + bonusi... ispane oko 7 do 7ipo mil... to je već moguće

hah je to puno ali mislim da bi si Nerlinger & Co. to dozvolili...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 12 svi 2010, 14:30

Speedy napisao:Nerlinger laprda da imamo dobre sanse da Ribery produzi svoj ugovor. U tom clanku se spominje hebenih 10 milja netto godisnje! :shock: Mislim da je to glupost, nece Bayern nekog igraca placati 20 milja godisnje pa zvao se on 100 puta Ribery!

Nešto si ti krivo pokupio.

Najnoviji pravi članak o Riberyju je izašao u SB-u. Tamo je rečeno da se naša uprava sastala sa njegovim savjetnicima na dan utakmice sa Lyonom. Izrazio je želju za ostankom ali postoji mali problem jer želi fixnu klauzulu u ugovoru. Bayern to dosad nikad nije imao jer mi ne poslujemo tako, pa se još oko toga trebaju dogovorit. Priča se o najboljem ugovoru u povijesti kluba što znači min. 10 milja brutto, ja mislim da mu nudimo oko 5,5 i sa bonusima eventualno 6.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 12 svi 2010, 15:19

Ej moj Scare kas nauciti da ja nikad nis ne laprdam bez pokrica? Nisam ja to napisao samo da se napise vec je to bilo na tm-u!

Der deutsche Rekordmeister soll für Ribéry ans Äußerste gehen und dem Franzosen einen Vertrag anbieten, der auf über 10 Millionen Euro netto pro Jahr dotiert ist – der größte Vertrag in der Geschichte des Vereins.

E sad ti meni to prevedi da mi bude jasnije! :mig:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la The Scarface » 12 svi 2010, 16:14

Kao što sam već rekao nešto si krivo pokupio. ;)

Ljudi na tm-u su zajebali.

Evo taj tekst iz SB-a o kojem govorim.

Erstes Treffen: Ribery will doch bleiben!

Als es um seine Zukunft ging, war Franck Ribery rund 740 kilometer entfernt. Aufgrund seiner Sperre war der Franzose in München geblieben. In Lyon stellten die Bayern beim CL-Halbfinale aber nicht nur die Weichen für das Finale der Königsklasse - sondern auch in der Personalentscheidung Ribery.

SportBild erfuhr: Im Flughafenhotel "novotel" gab es die ersten Verhandlungen. Hoeneß, Nerlinger, Rummenigge und Hopfner setzten sich mit den Ribery-Beratern Bernes und Migliaccio an den Tisch. Rund 30 Minuten dauerte das Gespräch. Die Zeichen für eine Verlängerung des Vertrages über 2011 hinaus sind positiv. "Ich möchte das nicht dementieren", sagt Nerlinger. "Wir sind in engem Kontakt mit Franck. Insgesamt ist der Eindruck entstanden, dass er seine situation in München sehr zu schätzen weiss. Wir sehen jetzt große chancen, dass wir seinen Vertrag verlängern können".

Fakt ist: Der FC Bayern hat derzeit keine Angebote aus Barcelona, Madrid oder Chelsea für ribery vorliegen. Noch im Sommer waren Offerten bis zu 70 Mio im Gespräch. Bayern bietet dagegen den besten Vertrag der Klubgeschichte, mit einem Brutto-Gehalt von über zehn Mio Euro. Die Ribery-Berater, die zuletzt auf einen Wechsel drängten, lenken nun ebenfalls ein. Sie wünschen im Falle einer Verlängerung eine Ausstiegsklausel, die Ribery einen späteren Wechsel für eine hohe Millionensumme ermöglichen könnte. Das wäre die erste Klausel dieser Art in einem SPielervertrag des FC Bayern.

Die Entscheidung soll bereits in der kommenden Woche fallen. Auf Wunsch von Ribery. Bayern hat es dagegen nicht eilig. Neringer: "Wir sind ganz beruhigt, da Francks Vertrag ja nicht ausläuft, sondern noch bis 2011 gilt. Nach dem Endspiel in Madrid setzen wir uns in aller Ruhe zusammen und planen, wie die Mannschaft kommende Saison aussieht."

Die Personalie Ribery hat Priorität. Bleibt der Star, sind höchstens zwei weitere Transfers für die Verteidigung angedacht. Allerdings drängen sich intern Alternativen auf. Mit Breno, der aus Nürnberg zurückkehrt, wird für die Innenverteidigung geplant. Aussen hat sich Diego Contento Vertrauen verdient. "Wie sich Contento im Bundesliga-Endspurt sowie im CL-Halbfinale präsentiert hat, war schon eindrucksvoll", sagt Nerlinger. Er will das neue Erfolgsteam entwickeln. Ein warnendes Beispiel ist ihm der Triple-Gewinner von 2009:"Ich denke, dass Barcelona sich vergangene Saison keinen Gefallen getan hat, als man versucht hat, die Mannschaft durch beispielsweise den Austausch von Ibrahimovic und Eto'o mit aller Gewalt zu verändern." Zumal sich die kungen Spieler in der Mannschaft gut integriert haben. Seinen 20. Geburtstag feierte contento in kleiner Runde im Münchener Szene-Restaurant Hugo's. Ribery hatte ihn zum Essen eingeladen.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 12 svi 2010, 16:20

na sport1 kazu da bi odluka trebala biti najkasnije do nedelje
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 12 svi 2010, 16:23

The Scarface napisao:Ljudi na tm-u su zajebali.

To sto su se ljudi na tm-u zajebali, u to ne zelim ulaziti, ja sam samo napisao ono sto sam prcitao... Zisku?
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la The Scarface » 12 svi 2010, 17:20

Speedy napisao:
The Scarface napisao:Ljudi na tm-u su zajebali.

To sto su se ljudi na tm-u zajebali, u to ne zelim ulaziti, ja sam samo napisao ono sto sam prcitao... Zisku?

E i ?

Ja sam ti samo rekao da si nešto krivo pokupio.

I dalje mi nije jasno što sam krivo rekao ?
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 12 svi 2010, 17:32

Igrate se pokvarenog telefona a Ribery ostaje za nebitno kolko novaca! Kad saznam za kolko javim! :D
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 12 svi 2010, 18:04

10 milki ce imati k'o da otjima gledam
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva