Momčad i sve vezano za ekipu 2025/26

Sve vezano uz Bayern što nije obuhvaćeno forumima gore...

Re: Momčad i sve vezano za ekipu 2025/26

PostPostao/la cruz » 22 srp 2025, 08:25

Whaaaat 14.7 mil?

Jesi čitao šta je izjavio otac Wirtza? Po njemu Bayern i Pool su nudili isti novac.

"... the decision ultimately had to do with the different sporting situations and Florian's role. Financially, there weren't any differences between the two clubs. Again, Bayern Munich really tried hard, but a decision had to be made. Florian saw the move abroad as a new personal and sporting challenge and therefore chose Liverpool FC."
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 22 srp 2025, 08:30

Ja sam sad u šoku jer ne znam kaj da si mislim...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 22 srp 2025, 08:33

anton 1983 napisao:Ja sam sad u šoku jer ne znam kaj da si mislim...

mislim da misliš "jebote ako je već tražio 15 mil, što nam onda ne dođe" :lol:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 22 srp 2025, 09:08

Ja sam već zaboravio na Wirtza. Nije on jedini na svetu a i bio je papreno skup. Bolje dva ofanziva dovesti nego njega. Ne treba zaboraviti da je imao tešku povredu.

Da je lik odličan, jeste ali mi nije žao što nije završio u Bayernu.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 22 srp 2025, 09:14

I ja sam zaboravio Wirtza i boli me kurac za njega on je zavukao Bayern i predomislio se expresno što psihološki govori o ipak labilnoj osobi a takvih imamo i previše,nije on lider niti ima gard kao Basler,Effe itd.

Dečko je ok jako dobar igrac ali dat 150 fala bok ne vredi.

Također mali se prepo igraca Bayerna ostalih i njemačkih medija i javnosti.

Uli mora shvatiti da nema više Švaba kao nekad a ne umišljavat gluposti.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 22 srp 2025, 09:17

Ma ne radi se o tome! :hehe:

Ak je ta placa istina, mi neamo teoretske i moramo se dobro preispitati kako sljedecih 10 godina voditi klub.

Pa prema ovom, on je pristao na placu kakvu ima Olise!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 22 srp 2025, 09:57

Olise ima 13 milja,kužim o čemu pricas i znamo kaj treba napraviti:

1. Uli proc
2.Ova postava Eberl,freund itd proc nisu dorasli riješiti probleme.
3.pustit igrace s po isteku ugovora(šane,Muller,Gnabry,Leon,Coman)
4.radit kao prije ali modificirano,ubacivati talente,držati kvalitetni kostur trenutni al ne pod svaku cijenu,igrac kad je gotov i pocne raditi sranja odmah na tržište,dofuravati povremeno igrace tipa Sancho.
5.Tu i tamo dofurati neku zvijezdu skupljeg ali koji dokazan više godine tipa Kane itd.
6.Smanjit place svima al kako kad opet usrali motku sa Daviesom i Musialom?!

Puno teških stvari i pušinga al bez takvih rezova klub bude propao.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 22 srp 2025, 20:17

Sven Ulreich will stay at Bayern, but it remains to be seen in what role. In the next few days, there will be discussions on whether he will extend his contract and continue as backup for Neuer and Urbig - or retire and continue at Bayern in another role. Depending on Ulreich's decision, Bayern will decide whether to bring in a new goalkeeper as #3. If Ulreich retires, the club would almost certainly sign Hendrik Bonmann from Ludogorets.[@BILD]
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 23 srp 2025, 09:37

doro napisao:Olise ima 13 milja,kužim o čemu pricas i znamo kaj treba napraviti:

1. Uli proc
2.Ova postava Eberl,freund itd proc nisu dorasli riješiti probleme.
3.pustit igrace s po isteku ugovora(šane,Muller,Gnabry,Leon,Coman)
4.radit kao prije ali modificirano,ubacivati talente,držati kvalitetni kostur trenutni al ne pod svaku cijenu,igrac kad je gotov i pocne raditi sranja odmah na tržište,dofuravati povremeno igrace tipa Sancho.
5.Tu i tamo dofurati neku zvijezdu skupljeg ali koji dokazan više godine tipa Kane itd.
6.Smanjit place svima al kako kad opet usrali motku sa Daviesom i Musialom?!

Puno teških stvari i pušinga al bez takvih rezova klub bude propao.

Vezano za točku broj 6

Može se smanjiti razina plaća ali taj kostur je bitan. I tu jbg moraš bit izdašan inače ti odoše najbitniji igrači.
Musiala i Davies spadaju u 5-6 ključnih igrača koji čine bazu.

Pozitivna stvar je što smo kod njih uveli solidne bonuse. Šta to znači?

3/4 Fix
1/4 bonusi

Musiala nije dobio plaću kao Kane, Davies nije dobio plaću kao Kimmich, ali mogu doći do tih razina ako sve ugovorene parametre ispune do kraja.

Meni je to puno bolje od modela kod Gnabrya i Comana di je 100% visoke plaće fix.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 23 srp 2025, 09:47

Slažem se za modele al kod Musiale ipak trebalo dati manju povišicu ne odmah takvi preskočili smo jednu ljestvicu za Daviesa još više vredi to a da ne pricam koju lovu bacili za potpis itd!

Treba pljunuti sve 5 al ne toliko premladi su tek sljedeći ugovor toliko,znam Reko buš netko ih bude uzeo mislim da nebi za točku placu.

Bog te koda nemaju kaj jest :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 23 srp 2025, 14:44

There's a lot of frustration at the FC Bayern Campus due to the lack of integration of youth talents into the first team. Despite the fact there are around 40 international youth players in the academy born between 2006 and 2009, there has not been enough first-team integration recently. U19 players only had a combined 53 minutes of game time with the first team last season. That should change from next season

Christoph Freund to @SPORTBILD: "At the Club World Cup in the USA, we deliberately gave many talented players the opportunity to spend a longer period with the first team. Lennart Karl, Adam Aznou, Leon Klanac, Cassiano Kiala, Jonah Kusi-Asare, and David Santos Daiber, as well as Wisdom Mike, will continue to train regularly with the pros. We have big confidence in these young players: Everyone has the chance to make their own way. The door is open—that also applies to other talented players. Almost 50% of our youth players become professionals – it means that FC Bayern's ability to promote talent into professional football is very good, both in Germany and internationally."[@altobelli13]

https://x.com/iMiaSanMia/status/1947772485463601239

Vreme je da se dovede jedno zvucn pojacanje.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 24 srp 2025, 07:51

melodyne napisao:Vreme je da se dovede jedno zvucno pojacanje.

Podržavam zvučno pojačanje, ali kad vidim ovo luđačko stanje na tržištu - Bayern mora stvarati više "svojih" igrača.
Nastavi li se ovako, ne znam kako konkurirati s ovakvim odštetama.

Campus mora postat još bitniji, da svake godine daje 1-2-3 igrača, da ostanu oni koji su dovoljno dobri i da se generira još više novca prodajom onih koji nisu potrebna razina.

Jer kako konkurirati sa klubovima koji prosječno investiraju stotine milijuna eura svake godine?
Naravno, ti klubovi prodaju dosta igrača, ali više utroše na nove.

----

Prvo moramo dovest u red plaće, ali zadržat moć plaćanja vodećih igrača
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 24 srp 2025, 08:04

cruz napisao:Prvo moramo dovest u red plaće, ali zadržat moć plaćanja vodećih igrača

Ja bi sam htio reći da to prvenstveno NE ZNAČI da moramo smanjiti naše plaće nešto posebno puno, nego ih moramo "prenamjeniti".

Kod nas nije problem što Leon, Gnabry i Coman imaju te plaće kakve imaju, nego što imaju takve plaće kakve imaju, a igraju kao Balotelli u Nizza FC!

Znači kad bi mi njih 3 prodali i doveli neke igrače po vašoj želji koji bi imali te identične plaće i igrali kao "Olise" ili Kimmich, onda bi to bilo ok i u tom slučaju bi se samo morali riješiti viška tipa Palhinha, da imamo 20 igrača u kadru i da nam neka pozicija nije prenapučena i da na taj način ne bacamo lovu na plaće.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 24 srp 2025, 11:20

Mislim da nije problem kako dotični igraju vec koliko klub osvaja sve i daleko guraju Lp i drugim frontovima onda se i mrđendajz povećava,turneje placene itd.

Badava ti imaš nakupinu skupih igraca koji i igraju dobro ako ne osvajamo cesto!

Place jesu problem opcenito te ih se mora smanjivati te rešabvat viška igraca i starih propalih a ne ih držati na staru slavu.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 24 srp 2025, 11:31

anton 1983 napisao:
cruz napisao:Prvo moramo dovest u red plaće, ali zadržat moć plaćanja vodećih igrača

Ja bi sam htio reći da to prvenstveno NE ZNAČI da moramo smanjiti naše plaće nešto posebno puno, nego ih moramo "prenamjeniti".

Kod nas nije problem što Leon, Gnabry i Coman imaju te plaće kakve imaju, nego što imaju takve plaće kakve imaju, a igraju kao Balotelli u Nizza FC!

Znači kad bi mi njih 3 prodali i doveli neke igrače po vašoj želji koji bi imali te identične plaće i igrali kao "Olise" ili Kimmich, onda bi to bilo ok i u tom slučaju bi se samo morali riješiti viška tipa Palhinha, da imamo 20 igrača u kadru i da nam neka pozicija nije prenapučena i da na taj način ne bacamo lovu na plaće.

S ovim se potpuno slažem!

Ako ćemo realno, klub može (i treba) plaćati npr 200 do 220 mil godišnje. Apsolutno bismo bili konkurentni a održivi.
Ali 270+ je previše, koliko je navodno bilo u prošloj sezoni. Ne možeš imat zdrave financije s takvim troškovima.

Neka slobodno ostane imidž da Bayern plaća 20+ svoje najbolje igrače. To je super!
Ali moramo ukloniti imidž da Bayern plaća rotacijske igrače 17, 19 mil...

U tom grmu i leži zec.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito o Bayernu