Tek su odigrali dvije prijateljske, dojam je dobar, što ne znači da će početak sezone biti isto tako dobar.
Ali bez obzira dobili ili izgubili superkup, bez obzira dal će opet igrat dominantno (bez Musiale i Daviesa) ili hladan tuš protiv VfB-a, kada vidim stavove igrača, kombinatoriku i NAČIN kako se dolazi do ČESTIH prilika; i da se vidi 3-4 dobrih potencijalnih mladića još, mogu zaključiti jednu stvar: Ekipa će ove sezone još napredovati.
Otišlo je nešto igrača, fale 2-3 ozbiljna igrača, ali moj feeling je da momčad nije lošija neg lani, nego bolja. Neka je prerano za takvu priču, svjestan sam toga, ali pričam o osjećaju mom. Pratim Bayern 30 godina, intenzivno 20+. Razvije čovik neki predosjećaj. A ovaj sadašnji je dobar. Nije uber entuzijazam kao nekoć ali je pozitivan.
Gledam prvi sastav i rezerve. Mislim da je šteta ne dati još gasa na mercatu.
Imamo tu bazu od 15-16 igrača koji konkuriraju za prvi sastav. Ja bi dodao još jednog ili dvojicu takvih. Da zaokružimo priču i uđemo s još boljom momčadi u sezonu.
Sjetite se 2019. kad smo dali gasa, doveli Coutinha i Perišića. Ostatak je povijest. Ona Lewina izjava nakon finala LP isad odzvanja. ("Osvojili smo LP jer imamo strašnu klupu").
Ozljede su neizbježne, uništavali su nas toliko puta, uključujući u lanjskoj sezoni. Moramo bit spremniji. Mislim da itekako ima novca za još 1-2 igrača. Kupnja ili posudba nebitno, samo da još damo malo gasa i napravimo stvarno jaku klupu.
Mi smo bili uvijek najuspješniji kada smo imali strašnu klupu. Ta prvi sastav je većinom jak.
width="960"