cruz napisao:Najbitnije je da si Karl i Bischof zasluže minute i da napreduju, tada će treneru biti lakše, kao i momčadi.
U tom je poanta. Ovako gust raspored je u biti super stvar da dosta igrača dobije poželjne minute. Zasada to VK super radi, a to nije lako. Takve stvari je jako teško rastegnuti na više sezone i to jedino može raditi ako se igrači prodaju, a to se kod nas događalo i sigurno bu se i dalje događalo. Jako puno toga smo zarotirali i sada je to ok + "dobro su došle ozljede".
Najgore kaj nam se opet može dogoditi je "cementiranje" pozicija, da samo određeni moraju "uvijek" igrati.
Što se tiće Gnabrya, pitanje je kako će se on uklopiti kada postane još više rotacijski igrač jer ak nebu bilo nepredviđenih ozljeda više onda bu Gnabry po hijerarhiji 5. ofenzivac prije Karla, Jacksona i onog koga VK zmisli da treba igrati. E u toj ulozi mi je bitno da se Gnabry snađe i ne serucka previše. Jedno je kad ti nemreš igrat zbog ozljeda, a drugo je kad neko igra umjesto tebe, a ti olfo spreman. I već smo vidjeli kolko Gnabry zna bit zajeban i brzo potone kada ne igra...
Ja sam s njim oduševljen, pogotovo na poziciji tog drugog napadača i fakat sam to istaknuo na kraju prošle sezone, ak se sjećate. Nekako sam dobio dojam osjećaj da se lik budi iz mrtvih, ali plaća je drugi par cipela. Nije me još toliko oduševio, koliko me proteklih par sezona uništavo. S obzirom da voli torbice, siguran sam da će i on kao Sane ići onome koji će ga platiti.
Saneu smo nudili 10 + 5 i kasnije 12 + 3. Tak visoko ja kod Gnabrya ne bi išao ziher s obzirom na rizik od tih jebenih ozljeda i debele glave.
Bog mater ima glavu koda ju je neko napumpo. Mi pas mater da ga vidim, uletio bi mu s: " A DE BULJA?!?!"