Svjestan sam kakav je Karl Antone, vrlo dobro, ali se ne usuđujem pričati.
Prijatelji mi tjednima dolaze kao "šta je s onim Karlom, mali je lud ko Messi". Moj odgovor je svaki put "ma polako ajde, dobar je ali neka, vidit ćemo". Dok u meni vrije sex
---
anton 1983 napisao:Meni se nekako Kimmich prestao svidat kao igrac. Ne vidim vise u njemu lidera i nekog ko ce nabrijat ekipu kako je to nekada bilo i djeluje mi totalno bezopasan za gol.
Naravno ovo sad zvuci koda je propo, no nisam to tako mislio.

Nekako bi htio sa tu i tamo zna "povuc" loptu i da imam bolji dojam prezencije na terenu.
Majke mi ak se sjecam kad je Kimmich zadnji put uklizo nekom...
Govorim već godinama da je Kimmich morao raditi Doppelschift - radi Goretzke, morao je svugdje bit i sve radit naprid nazad i sve motivirat i uz to bit glavni kreativac momčadi.
Sada su ga kolege rasteretile pa se može kvalitetnije posvetiti stabilnosti i playmakingu. I to se vidi po rezultatima i načinu igre momčadi. Ne mora bit sveprisutan kada Pavlović trči za razliku od Goretzke. Ne mora motivirat tak često kada je momčad kao unity. Ne mora puno klizat kada igramo trozonski presing pa se većina napada prisiče prije nego što on uopće dođe do duela.