(6. kolo) Bayern 3:1 Sporting

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi Prvaka u sezoni 2025-26

Re: (6. kolo) Bayern 3:1 Sporting

PostPostao/la anton 1983 » 10 pro 2025, 08:44

Kak se stvari razvijaju zgleda da mi nejdemo po niš na zimu... Kad je ovakva situacija onda normalno da će se forsat to kaj imamo i ruku na srce, da ova 3 nisu bila teže ozljeđena od prije, ozljede nas baš i nisu nešto previše sjebavale, s tim da očito imamo igrače koji puno toga mogu podnjet i izdržat po pitanju broja tekmi (da Bog pregrizo jezik!).

Al isto tak bilo bi fora da Kane baš jednu cijelu tekmu ne odigra pa možda čak i dve pa tak i Olise. Onak da im se malo više smanji minutaža tu i tamo...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 10 pro 2025, 09:08

Može se smanjiti minutaža, posebno sad u ove preostale dvije tekme prije pauze. Najlakši protivnici u ligi.

Jer Jacksona neće bit u 1. mjesecu, zašto da ne igra sada?

Diaz, Gnabry, Karl, Jackson protiv posljednje-plasiranog Mainza kući.. por que no!?
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 10 pro 2025, 10:09

VK iako puno rotira, vidi se što mu je prvih ili ti najčešćih 11.

Naravno u napadu imamo "najmanji izbor", pa s jedne strane ne čudi da su nam Diaz, Olise i Kane baš ono uber prvotimci - pokrivaju 3 od prva 4 mjesta po minutaži.

Maltene sve se lomi na tome što Musiale nema. Ja se nadam da će Musiala ostat zdrav i igrat Pun Kurac, ali onda će se morat krast minute ovoj preostaloj trojici...

Mislim trener najbolje zna, pa zna da li kome treba odmor i kako da su svi igrači kolko tolko zadovoljni i u formi prema potrebi.

Imati široki kadar, a ne koristiti ga ti ne znači niš.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 10 pro 2025, 11:52

Spremni za pep 4141 :mrgreen:

Kane

Diaz-Musiala-Karl-Olise

Kimmich

Davies-Tah-Rupa-Laimer

Neuer
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 10 pro 2025, 14:35

Nije istina da si to ti rekao doro :hehe: :smile30:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 10 pro 2025, 16:57

ivan napisao:Nije istina da si to ti rekao doro :hehe: :smile30:

Il bu 4:0 il 0:4 bitno da se spana :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 11 pro 2025, 08:43

doro napisao:Spremni za pep 4141 :mrgreen:

To je Pep od prije 10 godina...

Sadašnji Pep radi "Midfield overload" i teški "fluidity". Dosta slično kao VK ali još ekscentričnije. Nisu mu se igrači još 100% navikli niti imaju Kane-a.

Moje mišljenje je da mi ne trebamo ništa mijenjati. Kompany je uveo malo drugačiji način igre i ja bi se toga držao dugoročno, u skladu s tim razvijao/dovodio igrače i pokušao od A-Jugenda uigravati/dovoditi igrače za takav način nogometa.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 11 pro 2025, 11:22

Sve 5 al ostaje dojam kad na brzinu nekig ne nabimo da nam onda fals radi taj centralni vezni dio,preofanzivni smo i stojimo previsoko,top momcadi u fazi nokauta to budu brutalno iskoristili,

Leon je panj,Pavlovic sve vise vuce na njega a Kimmich previse carini loptu.

Treba reci da Stanisic jako pao.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 11 pro 2025, 17:11

doro napisao:Leon je panj,Pavlovic sve vise vuce na njega

ufff baš naprotiv. Pavlović trči možda najviše u ekipi. Toliko je aktivan u svim fazama da se ne mogu složit s tobom.

Pavlović je top, tip top mladi veznjak!

___

37 domaćih utakmica neporaženi u grupnim fazama
https://x.com/FCBayern/status/1999111573172846778
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 11 pro 2025, 17:17

Meni se nekako Kimmich prestao svidat kao igrac. Ne vidim vise u njemu lidera i nekog ko ce nabrijat ekipu kako je to nekada bilo i djeluje mi totalno bezopasan za gol.

Naravno ovo sad zvuci koda je propo, no nisam to tako mislio. :D Nekako bi htio sa tu i tamo zna "povuc" loptu i da imam bolji dojam prezencije na terenu.

Pavlovic je fenomenalan veznjak kojem mozda treba drugaciji tip veznog pored njega da bi bio jos bolji. Al kako cruz kaze dojma sam da Pavlovic leti po terenu.

Majke mi ak se sjecam kad je Kimmich zadnji put uklizo nekom...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 11 pro 2025, 17:29

Karl u momcadi tjedna LP :good:

Ja brijem da mi svi skupa nismo Karla uopce svjesTni! :)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 12 pro 2025, 08:31

Svjestan sam kakav je Karl Antone, vrlo dobro, ali se ne usuđujem pričati.
Prijatelji mi tjednima dolaze kao "šta je s onim Karlom, mali je lud ko Messi". Moj odgovor je svaki put "ma polako ajde, dobar je ali neka, vidit ćemo". Dok u meni vrije sex :lol:

---

anton 1983 napisao:Meni se nekako Kimmich prestao svidat kao igrac. Ne vidim vise u njemu lidera i nekog ko ce nabrijat ekipu kako je to nekada bilo i djeluje mi totalno bezopasan za gol.

Naravno ovo sad zvuci koda je propo, no nisam to tako mislio. :D Nekako bi htio sa tu i tamo zna "povuc" loptu i da imam bolji dojam prezencije na terenu.

Majke mi ak se sjecam kad je Kimmich zadnji put uklizo nekom...

Govorim već godinama da je Kimmich morao raditi Doppelschift - radi Goretzke, morao je svugdje bit i sve radit naprid nazad i sve motivirat i uz to bit glavni kreativac momčadi.

Sada su ga kolege rasteretile pa se može kvalitetnije posvetiti stabilnosti i playmakingu. I to se vidi po rezultatima i načinu igre momčadi. Ne mora bit sveprisutan kada Pavlović trči za razliku od Goretzke. Ne mora motivirat tak često kada je momčad kao unity. Ne mora puno klizat kada igramo trozonski presing pa se većina napada prisiče prije nego što on uopće dođe do duela.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 13 pro 2025, 09:44

Glavno da smo dobili i nebitno kako. Pokazali smo što znamo i možemo dok su i oni pokazali kako je kada se omjer snaga i rezultat mijenjao išli su ciljano stvarati nervozu i provocirati da bi nas izbacili iz takta prljavim akcijama. Naravno da to nije uspjelo, zdrobili 3:1, a oni ostali na tome da nijedan gol nisu zabili već smo im ga mi postigli. :)

Karl je u roku ništa došao do praktički početne postave, nema se što više reći za njega. Ovakvog mladog igrača ja u svome životu nisam vidio u Bayernu od Davida Alabe i prije toga nikoga više. Ni Jamal ovako nije napredovao na svom početku u Bayernu. Samo toliko ću reći što to znači za naš klub i što nam to govori kada su Bayern i talentirani mladi igrači u pitanju i što bi to značilo da dobijemo svake 2 godine jednog ovakvog iz svog pogona, bilo top talenta ili talenta koji ima potencijal postati igrač kvaliteta poput Laimera, Guerreira i nekih drugih koji nisu prvoklasni, ali su zato super drugoklasni igrači koji mogu odigrati nekada kao prvospomenuti.

Pokušava se od Karla raditi senzaciju i ja to mrzim jer od takvih nećemo vidjeti legende u nogometu. Od onih poput Modrića hoćemo. Mbappé i Haaland su valjda jedini koji su se sa svime dosad uspjeli nositi a tek im je 25-26 godina i pred njima je još sigurnih 8-9 godina nogometa.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Liga Prvaka 2025-26