Totalno uništenje i gaženje. Meni nije jasno kako ih nismo 0:10 ili 0:11 pobijedili već na kraju 1:6(da, opet smo morali primiti gol

).
Ovo je kategorija razvaljivanja Barcelone u onoj epskoj utakmici 2020. godine 2:8. Jednostavno smo premoćni i to znamo pokazati baš kada najviše treba. Očekivao sam razaranje, ali ne potpuno uništenje i poravnavanje Atlantide, ovaj Atalante sa dnom, ovaj zemljom.

Jednostavno što smo mi izveli s ovom trojkom u vrhu u zadnja 3 prijelazna roka je van svake pameti. Prvo Kane, onda Olisé i onda Luis Díaz. Svako ljeto smo doveli po jednog koji nam je prethodno nedostajao i uz postojeće koje smo morali otjerati iz kluba nakon hrpe godine neispunjenih očekivanja, dobili smo trenera i k tome još likove poput Laimera, Pavlovića, Stanišića, a nadam se i Urbiga i još par igrača.
Predivno je ovo sve, samo se nadam kako ćemo u uzvratu pokazati se pred svojim navijačima i ne upisati nikakav poraz i nikakav remi. Samo pobjeda pa taman i 1:0, tako da ovo što smo sinoć demonstrirali bude 100% uspjeh.
Nemam što posebno dodati jer sam prezadovoljan sa svima kada igramo totalni nogomet i kada rezultat bude jako visok. I onaj najlošiji je na kraju bio u najgoru ruku solidan ili dosta dobar na terenu.

Mi osminu finala od zadnjih 16 godina nismo prošli samo 2 puta i to pod Van Gaalom(Inter) i Kovačom(Liverprool). Najviše smo bili u polufinalima dok smo zadnjih 8 godina počeli pomalo nešto češće završavati natjecanje u 1/4 finalu. No i u tim slučajevima, a takvih je 3, smo bili daleko bolji pa smo bilo krađom(Real Madrid 2016./2017.) bilo boljom igrom(PSG 2020./2021. i Inter prošle 2024./2025. sezone) izvisili tijesno i nezasluženo.
Ne znam koliko možemo jer svaka utakmica, tj. faza je priča za sebe i dani koji nam se dogode, no znamo svi kako možemo biti pozitivni, optimistični i bezbrižni kada je u pitanju (ne)zalaganje momčadi, motivacija, forma i dr.