ivan napisao:Samo što kasnije produljiti jer čim potpiše potrgat će se

2 godine prije isteka u pregovore već u ožujku i onda vidjeti želi li do početka srpnja potpisati ili ne. Ukoliko ne, odmah prodaja za 200 milijuna €. Ovaj put se mora zarađivati i okaniti se njemačkih sranja o identitetu, ovo-ono... ako je njemu do identiteta i čega već ne, onda će kao i Modrić igrati za manje novaca u Real Madridu i na kraju igrati za još manje da želi ostati do umirovljenja.
Ili si takav igrač ili se gubi. Nemam ja tu odavno više sentimentalnosti za ove nove generacije, a za industriju zabave i biznis još manje jer apsolutno nikakve koristi od toga nemam. Nisam ni do prije 5-6 godina kada sam još imao stari film od davnina, ali sam imao još sentimentalnu i dobili smo makar generacijske priče i povijest.
Ovih će se jako teško bilo tko uopće i sjećati jer ovi nisu ni spremni pisati priče, a kamoli se emocionalno vezati za bilo koga.
Agenti igračâ su sotone u onoj priči od jednog hodže što sam naletio na videu negdje na internetu prije 15-ak godina gdje je rekao kako između muškarca i žene treća osoba prisutna je uvijek šejtan.

Prevedeno zadnjih 10 godina na 'nogomet' - između kluba i njegovog nogometaša tu su isto jedan ili više njegovih zastupnika.
melodyne napisao:Davies navodno moze da ide ako stigne dobra ponuda. Videh tu vest pre neki dan.
Treba ga prodati za jako velike novce. No sam nogometaš i shvaća i ne shvaća kako ga nitko ne vrednuje onoliko koliko on misli da vrijedi, tj. koliko on traži a u stvarnosti ne vrijedi. S druge strane, iskorištavat će nas maksimalno na ovom ugovoru jer za razliku od stvarnog svijeta, on ne može polagati odgovornost, drame i gubitke na plaći ukoliko ne radi ono što se od njega traži. Ozljeda će jednom proći i to sve, a on neće se odmaknuti jednu razinu više od one najbolje dosad kako bi trebao biti red i očekivanje jer i dalje nije gotov produkt od igrača.