Najteže te pogodi kada te najbolji prijatelj izda...

anton 1983 napisao:Upamecano je u Team of the Špek.

cruz napisao:Lipo je vidit kako svi rastavljaju reala na proste faktore zbog ponašanja.
Satisfakcija je velika i slatka i zato ne treba o ciganima više riječi trošiti.
---
Najsexualniji trenutak: Gol Diaza![]()
Najbolji igrač: RUPA MEKANO
---doro napisao:Sad smo 13-13 sa Realom.
ja mislim da vodimo 14-12
ivan napisao:Kmečanje na suce je zbilja urnebesno za gledat. Jel oni imaju kolektivnu sinkopu?!
Smirivanje utakmice u drugom poluvremenu je pasalo i nama i njima - mi volimo kontrolu oni kontre. E sad jel to zato što su se oni umorili ili taktika nisam siguran.
Ali u takvoj tekmi mislim da bismo prošli i u produžecima 11 na 11. Onaj kaos iz prvog poluvremena nikako nam nije išao na ruku.
Bitno da smo skinili taj urok i to dobili obje tekme fin šlag na torti. PSG ne treba podcijeniti - ali nam vjerojatno bolje pašu i bit će nadigravanje. Mislim da smo kvalitetniji ako ne bude novih ozljeda itd. Ali to je briga za drugi dan, danas malo uživati

cruz napisao:anton 1983 napisao:Shvatite vi to kak ocete al mene je Guler kupio! Tako mlad a takav stav i bezobrazluk! Sutra bi ga u Bayern dofuro da mogu. To je mentalitet kakav zelim u ekipi. Taj crveni nakon tekme ko ga jebe, ali za vrijeme tekme nisam od njega vidio standardni realov ciganizam, nego buduceg kapetana. Musiala s takvim mindsetom i mentalitetom bi jeo malu djecu....
100%
Güler je top, top igrač!
Taktički je odigrao jako pametno, iako tako mlad - već je dosta formiran. Golovi su samo šlag na tortu. Najbolji je realov igrač bio. Po meni je on čisti old school "ljevonogi desetka kapetan" ko što su prije bili glavni igrači, e to je on. Samo u modernom nogometu nema te uloge više kao prije, ali je prilagodljiv upravo zbog mentaliteta.

cruz napisao:Razumijem zašto je realu teško.
Najteže te pogodi kada te najbolji prijatelj izda...
![]()

jozotg napisao:Po meni smo probili mentalnu blokadu i presing.
Dobijamo PSG bez problema ukupno s minimum 3 razlike.
Zašto? Jer smo bolji i gladniji.Sd smo u naletu ,puni samopouzdanja,možemo se vratiti iz bilo koje situacije,suci bi trebali biti normalniji....
I onda Atletico u finalu, ko plitak potok.
Vrati se na: Liga Prvaka 2025-26
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju