(1/2 finale - PRVA) PSG 5:4 FCB

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi Prvaka u sezoni 2025-26

Re: (1/2 finale - PRVA) PSG 5:4 FCB

PostPostao/la Lennon » 28 tra 2026, 22:12

Kvaka je u tome da neznamo drugačije igrat.

Kako je izgledalo drugo poluvrijeme protiv Reala kad smo malo se povukli na 3-2? Loše.

Tekma je otvorena, al morat ćemo odigrati najbolju tekmu sezone ako želimo proći.

Onakva tekma kao protiv Reala nije i neće biti dovoljna.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 28 tra 2026, 22:13

PSG je sve radio ono odlično što mi baš i ne možemo. Brza i odlična tranzicija je recept da odereš kožu protivniku koji ne zna dobro stajati kada nema loptu u nogama i visoko stoji, ne blizu svojem protivniku.

Inter se ponovio, ali nije 5:1 već 5:4. Jeftino je bilo dobiti 3 od 5 golova, a 1 nije penal no što se tu može. Sreća pa je bilo dosta promašaja pored gola Neuera i ova stativa pod prećku koja bi da je išla unutra bila apsolutno neobranjiva.

Díaz je stvarno postao vrhunski strijelac za golove u 2. polusezoni u Bayernu. Završnicu je dignuo abnormalno. Nema te važne prilike koju on ne pospremi i više nije onaj ogromni potrošač lopti što je bio slučaj prije siječnja ove godine.

Obrana Bayerna danas je čista 1-ica. 5 komada smo popušili. :tstnd: :tstnd: Da je futsal, razumio bih. Ovako jednostavno to ne ide.

Stanišić je večeras imao jednu od 3 najgore utakmice ove sezone za Bayern.

Usput rečeno, Gruzijac je večeras potvrdio da je izniman i fantastičan igrač! :smajl007: :smajl007: PSG je dobio s njime ajme.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 28 tra 2026, 22:14

Neuer je zreo za penziju. On je godinama u padau i vreme je da se proba Urbig ili da se trazi novi golman. PSG ti pet puta sutne u okvir gola i da ti pet golova. Mislim ono...
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Axe » 28 tra 2026, 22:15

Moramo proci u finale jer smo za klasu bolja ekipa koja nazalost lose brani kontre.

Imamo aktivan rezultat za uzvrat, imamo spremnije igrace, imat cemo Kompanya i Karla i vjerovatno Bischofa a imat cemo i gromoglasu podrsku, stvoreni su svi preduslovi da dobijemo ovaj Pariz.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 28 tra 2026, 22:20

A ma budemo li ih ovako puštali opet u uzvratu nema ništa od prolaza.

Neutralni gledatelji su svršavali, osobno sam prilično razočaran.

Primiti 5 golova je apsurd.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: (1/2 finale - PRVA) PSG -:- FCB

PostPostao/la doro » 28 tra 2026, 22:22

cruz napisao:
Hantraga napisao:Neuer je završio utakmicu bez ijedne odbrane, nevjerovatno.

To sam se u drugom poluvremenu pitao pa oce li ijednu obranit

Ne može mi u glavu zašto Kompany, iako je svjestan da protivnici znaju da nas jedino kontriranjem mogu dobiti, ne prilagodi igru?

Sto moramo u tekmama s realom i PSGom primat ovoliko golova?! U čemu je kvaka

Tvrdoglavost i nezna nist drugo takav je od pocetka samo sad je razlika kaj se uigrali,jos vise zabijamo i dobili Diaza.

Ta jednodimenzionalnost mogla bi biti prepreka.
Anton zamolio da ne copramo Rupu ni Neuera nismo,Rupa odigrao jako dobro dao i gol dok Neuer katastrofa totalno izvan tekme i pun kurac mi njegovih oscilacija iz tekme u tekmu,onaj 5 gol daj nemoj me jebat nemres biti u raskoraku na takvom laganom sutu i ona glupost kod 4 gola se bacio bezveze nijedna obrana.

Reko sam da Musiala ne pase u ovaj sistem al jbg Gnabrya nema mozda iskemijat sa Karlom nesto jedno pol a drugo Musiala.
5:4 je na kraju i ok al dobivali preglupe golove i jedan njihov nije regularan.

Pogodio sam da bude Diaz zabio neki majstorski gol.

Ocekuje nas pakao u Munchenu,mislim da ziher mozemo dobiti 1 razlike a dal ce biti 2 ovisi kak se postavimo,ak bumo isto igrali onda moras skoro svaku jacu sansu zabiti Her Fluck stil,bit ce svega mozda i produzetaka.

Danas najbitnije da se vratili nakon katastrofe 2 pol mnogi nebi jos igrali u gostima.

Trener pamet u glavu,ssnse su jos uvijek fifti-fifti
Zadnja izmjena: doro; 28 tra 2026, 22:28; ukupno mijenjano 1 put/a.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 28 tra 2026, 22:23

Ne razlikuju ljudi otvorenu igru od lose igre. Mi smo odigrali lose. Al da ga jebes onaj penal nas je prelomio sam tak.

Nama se mora poklopit da prvi stvorimo prilike i da ih zabijemo jer tad protivnik pada u losu fazu, a ne obrnuto.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 28 tra 2026, 22:25

Pola foruma je bilo razocarano i protiv Reala u oba meca pa smo oba dobili. Ljudi pa ne igramo protiv Unterhachinga pa da ocekujemo da ce biti lako. :lol:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Axe » 28 tra 2026, 22:26

Prolazi mi kroz glavu onaj zicer Olisea kod 0:1. :no:
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la ivan » 28 tra 2026, 22:33

Jbg ne možemo obranom bit zadovoljni kad dobiješ 5 komada, većinu glupu pritom, ali opet nemojte zaboravit i da su oni dobili 4.
Mislim da smo vrlo lako mi mogli pobijediti

Jebe me što stvarno mislim da smo bolja ekipa i da oni ne znaju igrati na postavljenu obranu kao mi. Stoga je vjerojatno puno pametnije nama smanjit srljanje i probati posjedom.

Musiala nije bio dobar, ali nekako sam bio spreman na oscilacije - nije on još na 100% niti ima konstantu. Neuera ne bih nešto posebno krivio za ijedan od golova. Za onaj 4 mi nije jasno koji k Laimer radi, dok 5 Rupa jednostavno ne može pustit loptu kroz noge na toj udaljenosti od gola.

I petljanje pred golom ne razumijem.. stvarno je bilo x situacija kad smo se išli previše dodavat u 16 m i tražiti pas umjesto da se šuta.

Ali realno ako odigramo dobro ovo se može proći.. više sam optimist nego kad smo dobili prvu protiv Reala. Možda naivno :haha:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 28 tra 2026, 22:38

melodyne napisao:Pola foruma je bilo razocarano i protiv Reala u oba meca pa smo oba dobili. Ljudi pa ne igramo protiv Unterhachinga pa da ocekujemo da ce biti lako. :lol:

Razočaran sam bio u obje tekme s realom jer ZNAM da ova ekipa može isprašiti i reala i psga. Nek priča ko šta hoće.

Prolaz je najbitniji naravno. Ali brate da OVAKVA ekipa primi 5 komada. PSG je jak i sve to, ali daj.

Isto tako ko je postavio onog suca. Po pravilima Uefe ne smi ono svirat jer je lopta prvo dirnula nogu pa tek onda ruku. Čisto kršenje pravila osobe koja je zadužena za poštovanje pravila. Taj penal nas je ubio.

https://x.com/psgint_/status/2049218572602204544
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 28 tra 2026, 22:42

melodyne napisao:Pola foruma je bilo razocarano i protiv Reala u oba meca pa smo oba dobili. Ljudi pa ne igramo protiv Unterhachinga pa da ocekujemo da ce biti lako. :lol:

Naravno da ne igramo. Ja sam se recimo skroz prevario večeras i očekivao sam nekakvu mudrost od nas ili pokušaj nakon vodstva da ponovimo Leverkusen u Pokalu što je u K.O. utakmicama najbitnije. Tu je ležala nada kako bismo mogli dobro proći, ali ispalo je sve suprotno.
Mi ne možemo igrati to što igra PSG, razvojni centar(koji to ne može na razini PSG-a jer nema brojne klase), Kloppov Liverpool nekoć davno, pa i taj R. Madrid na 2-3 individualca koji ragbijaški trče sprinteve preko pola terena u kontra napadima i tu rastura ovakve ekipe.

5 komada... sreća da nije tamo 2018. ili 2019. godina više ili ne daj Bože tamo 1989.-2015. bljuvao bih vatru na sve večeras. :) Od 2021. do danas me klub ne iznenađuje kada ovako odigra jer puši svaku utakmicu između 1-2 gola, a sada vidimo protiv jakih momčadi van lige 3-5.

Jedino zašto mogu biti pozitivan na ovo dosta toga lošeg večeras je činjenica da nije završilo 5:2, 5:3 ili 6:4 već 5:4 - samo 1 gol razlike. Ovo je poklon za uzvrat.
Pogledati se u ogledalo, umiti se hladnom vodom po licu i potiljku, malom mozgu isto ako treba koji put i promisliti da u uzvratu PSG ne može i ne smije zabiti više od JEDNOG gola na utakmici, a mi imamo 2 za zabiti i to riješiti u svoju korist.

Domaćin je isto bio sjajan treba naglasiti. Što je Dembélé pred Neuerom nesmetan uspio promašiti na početku utakmice i hvala Bogu da smo to vidjeli prilično pored gola, a ne u mreži. Prohujalo je dosta lopti tik uz stativu i/ili u nju.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 28 tra 2026, 22:56

Mene malo iskreno zabrinjava uzvrat jer realno bolje smo igrali vani u zadnje vrijeme. Bolji dojam, jel…

I kako god okrenuli PSG ima prednost.

A imaju i moć, jako jako su dobri.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 29 tra 2026, 01:10

https://x.com/iMiaSanMia/status/2049259348044415442

Ovo govori dosta. Bice veselo u revansu. Idemo do finala! :navijac:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 29 tra 2026, 07:33

Brine me tanka klupa. Kad se podvuče crta mi nakon 70 minuta takvog jebenog tempa nemamo koga ubaciti.
Leon za Musialu neću ni komentirat. Leon je smiješno izgledao na toj poziciji.
Davies Laimer baš i nije zamjenu koju bismo na početku sezone vidjeli kao 1 za 1 nego kao pad kvalitete.

Ograničeni smo s mogućnostima rotacije i za vikend tako da bit će veselo.
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka 2025-26