anton 1983 napisao:Jako sam razoćaran u tebe. Nebi riječ reko da nije postojalo prošlo ljeto kada su u naš klub došli Tymo, Gomez i Robben, tada ŠPEK pojačanja i onda ti napišeš ovakav post. I još se to usudiš napisati nakon osvajanja prvenstva, kupa i skoro LP-a!![]()
Jako si me razočaro, reko bi čak da ne navijaš zaBayern...

Haris napisao:
Ih ih...![]()
Pa šta je transfer Robbena bio ako ne upravo ono što sam napisao, reakcija na ogromni strah od opće katastrofe nakon onakvog starta sezone? Ne možeš mi njega svrstavati kao nekakav isplanirani i razrađeni transfer...
OK, transfer Tymoshchuka sam možda zaboravio i on zaista i jeste trebao biti pravo pojačanje, no međutim tu je svojevrsna Van Gaalova tvrdoglavost odigrala glavnu ulogu tako da mi sada od Tymoshchuka nemamo ama baš ništa. No ok, ajde tu se upravi možda može progledati kroz prste, iako je opet veoma znakovito kada shvatimo da od ta 3 navodna "špek" transfera, samo je jedan doista u očima trenera bio špek.
A o Gomezu nećemo trošiti puno riječi. U očima Ulija Hoenessa, odšteta koju je za njega dao je zapravo 35 miliona razloga za kurčenje po Njemačkoj.
I moram priznati da mi je neshvatljivo vidjeti koliko vas je zapravo ostalo zaslijepljeno enormno sretnom sezonom u Ligi prvaka. No dobro, nemam tu šta puno pričati, ako zaista mislite da je prošla sezona pokazala da mi imamo kadar koji je kvalitetan da ponovi taj uspjeh ili čak napravi posljednji korak dalje, tj. kadar koji je kvalitetom jednak najboljim momčadima Evrope, mogu vam samo poručiti da pričekate onda ovu sezonu i da ne pizdite puno...

Die Never-Ending-Story um Edin Dzeko erreicht das nächste Kapitel! Nun hat sich Bayerns Trainer Louis van Gaal in Italien zu Wort gemeldet. "Ich gebe keine Urteile über Spieler ab, die ich nicht trainiert habe. Aber Edin ist ein Klasse-Stürmer, auch ich bin an ihm interessiert", wird der Niederländer in der "Gazzetta dello Sport" zitiert. Ob die Bayern wegen Dzeko anfragen? Eigentlich will Wolfsburg seinen Stürmer nicht mehr abgeben. Und eigentlich hat auch der FC Bayern seine Aktivitäten auf dem Transfermarkt abgeschlossen. Doch wie schnell es in diesem Geschäft gehen kann, bewies der FC Bayern im Vorjahr mit dem Transfer von Arjen Robben...

CroCHEF napisao:ajde braco dogovorite se i nek dieter bratu smanji malo cijenu

Axe napisao:
Naravno da doticni dodje samo pod uslovom da jedan od napadaca napusti Bavarsku prijestolnicu.

Der 25-jährige linke Aussenverteidiger von Arsenal London Gael Clichy ist beim FC Bayrn ein Kandidat. Die Münchner bieten den Engländer 10 Millionen Euro für den Abwehrspieler an. Bei London hat Clichy noch einen Vertrag bis 2012. Arsene Wenger möchte aber für seinen Landsmann 18 Millionen Euro und wartet auf ein deutlich verbessertes Angebot aus München. Seit 2003 verteidigt der aus Cannes stammende französische Internationale bei den Gunners. Noch vor wenigen Tagen sprach Luis van Gaal sein ganzes Vertrauen Diego Contento

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju