anton 1983 napisao:Haris napisao:Tak kak si ti to reko, reklo bi se da si ti zapravo Louis Van Gaal.

Kak to misliš?
Pa pričaš kao da ti znaš šta Van Gaal misli. Ne možeš govorit da su Breno i Kroos za njega neka pojačanja i da oni nisu bili u Bayernu dok je Van Gaal bio tu. Pa upravo je on bio taj koji Brenu u prvoj polovini prošle sezone nije dao ni jedne prilike pa je Brazilac praktički prisiljen bio otići na posudbu. Situacija s Kroosom je također bila slična, šta je sprečavalo Van Gaala da vrati Kroosa s posudbe, ako je on njega tako mnogo cijenio? Koliko ga je cijenio govori činjenica da je aktivirao jednog do tada anonimusa iz druge momčadi, Thomasa Mullera.
Meni jednostavno nije jasno da si mi ne možemo dovesti nekog dobrog igrača SAMO ZATO što imamo u ekipi Sosu, Ottla, Braafheida. Pa koji kurac nama oni smetaju, zar je njihova plata toliki problem u ovoj godini kada smo sigurno ostvarili rekordni profit? Ako se momcima sjedi na klupi, neka sjede dovraga, boli nas kurac za njih ako su sami ćoravi i svjesni tužne sudbine da nemaju pojma. Mislim, neke stvari koje Van Gaal radi nemaju veze s mozgom i tačka. Prema nekim igračima se odnosi mrtav hladan, a onda mi želi reći da zbog viška igrača (koji ionako neće minute bit na terenu) ne može konkretno pojačati momčad na jednoj ili dvije kritične pozicije. To su čiste besmislice. Isto kao ono da svi imaju jednaku priliku da se pokažu, da želi svaku poziciju imati duplo pokrivenu i slično...
Ja samo čekam da sad do kraja prelaznog roka nas napuste recimo Sosa, Demichelis i Tymoshchuk i da se nikoga ne dovede. Baš me zanima koje će priče onda vrtiti uprava i trener u slučaju da nam gadno zagusti s igračima tamo sredinom polusezone.