Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Arhivirane teme...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la Red passion » 02 ruj 2010, 20:05

Ma volit će Bayerna svatko i kad ga ide i kad ga ne ide. Uvijek s njima kakvi i gdje god bili. A to što mi komentiramo neku drugu stranu kluba i nešto više od igre i momčadi... Kakvi bi to navijači bili kada bi slijepo vjerovali da je obrana odlična i da problemi dolaze zbog tu i tamo neke greške, a situacija je drugačija... To se tako radi u Hrvatskoj, Dinamu i Hajduku... Čitao sam ja komentare ispod članaka na sport1.de pa bi razno razni ljudi pisali o situaciji FCB-a, obrani itd. Pa su mnogi navijači(a i oni koji su navijači drugih njem. klubova) vidjeli da nešto ne štima ko prijašnjih godina i dolazili do zaključaka da se na tom mjestu moraju mijenjati stvari. Istina je mnogima da Micho zaslužuje biti ispred Buytena jer je on stvarno kvalitetniji, da je prodaja Lucia velika greška bila, a neki čak su mislili da je i Zé mogao još dosta toga dati Bayernu...
Kako god bilo, Bayernova veza i napad su u jako dobrom stanju i ne treba nešto pretjerano mijenjati jer je sve dobro popunjeno, a obranu svi ljudi vide kao problem Bayerna ka najvećim uspjesima i još boljim i uvjerljivijim rezultatima. Uprava će možda pogriješiti, momčad i klub ostati bez trofeja i onda će se lekcija morati naučiti iako se moglo i bez toga.
A ja kao navijač mogu samo željeti svom klubu da pobjeđuje, a ovima u zadnjoj liniji(s izuzetkom Lahma) da igraju bez greške ili sa min. brojem pogrešaka u sezoni. To bi recimo najviše bilo ispod 30 ili 30 primljenih golova da se sezona završi. U tom slučaju velika većina klubova budu prvaci.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 03 ruj 2010, 12:11

fulali smo topic ljudi ;)

al nema veze, još da kažem ovo (i nećemo više o tome):

pesimizam je donekle opravdan

ALI

zar nema razloga za optimizam?

ja sam gotovo uvjeren da je onaj nesretni izlet na Betzenberg bio sam loš dan i to je to!

neka, samo nek se uđe u formu... i nek samo ribery uđe u formu!

ribery je realno gledajući važniji igrač i korisniji od robbena! :mudrac:
ne govorim to bez razloga
niti govorim da na trebamo robben, ne daj Bože, dapače!
samo želim reć da će momčad rasti što vrijeme bude odmicalo, a time i optimizam i povjerenje u igrače, trenera, itd.

strpljenje ljudi ;)

što se tiče teme topica, dolazaka, slijedi malo suša, ipak sad dolaze važnije stvari: svakodnevnica u BL i borba u LP!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Effenberg23 » 03 ruj 2010, 13:40

Ja se samo nadam da će doći našoj upravi i treneru iz guzice u glavu da treba dovest srednjeg obrambenog i van buytena smjestit na klupu. Trebamo linija izgledat

---Lahm-----------?----------------Badtruba--------Contento----

A Micho, Buyten i Breno na klupu i nek traže priliku sa klupe. tj jednog od micho buyten prodat, dva na klupu.

i sljedeće ljeto obavezno mijenjat golmana.
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Red passion » 03 ruj 2010, 15:47

Effenberg23 napisao:Ja se samo nadam da će doći našoj upravi i treneru iz guzice u glavu da treba dovest srednjeg obrambenog i van buytena smjestit na klupu. Trebamo linija izgledat

---Lahm-----------?----------------Badtruba--------Contento----

A Micho, Buyten i Breno na klupu i nek traže priliku sa klupe. tj jednog od micho buyten prodat, dva na klupu.

i sljedeće ljeto obavezno mijenjat golmana.

Slijedeći ljetni prijelazni rok će morati biti extremno fokusiran na obranu bili mi prvaci, 2., 3., 4. ili 8. u prvenstvu, nebitno...
Mladi vrhunski golman nam treba, da li postoji taj novi Kahn, mislim da ne... Neuer je jako dobar vratar, ali nema karizmu već kao mladić za razliku od 'Titana' koji je Herzogu i ostalima jebavao mater na terenu kad je 94' prešao u FCB. :lol: :hehe: Čisto sumnjam da bi bio odan Bayernu idućih 10 godina.
Adler najviše podsjeća na njega i djeluje kao njegov nasljednik. Ali u današnje vrijeme naći odanog vratara koji je spreman idućih 10-15 god. braniti samo za jedan klub... Teško... Takvi nama vratari trebaju, a ne manekeni i lovaši koji mijenjaju piste svakih nekoliko godina. :|
Od stopera bolje da je Micho u sredini, Buyten nikako više. Contento... Ostaje vidjeti ovu sezonu kakva će mu biti. Igru u obrani mora imati moćnu i daleko bolju nego sada da bi tek onda naprijed mogao na neki način, mirnije razvijati se u kvalitetnog lijevog obrambenog.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 03 ruj 2010, 21:17

pisam im u usta svima, i odbrani i gaalu i nerlingeru .....
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la doro » 04 ruj 2010, 12:07

Imamo bezveze 2 igrača više(Tymo i 1 špica) a beka i stopera da bili vrhunska momčad na svim poljima usprkos kaj smo najbogatiji klub nismo dofurali...svaka čast debilima :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 04 ruj 2010, 17:09

doro napisao:Imamo bezveze 2 igrača više(Tymo i 1 špica) a beka i stopera da bili vrhunska momčad na svim poljima usprkos kaj smo najbogatiji klub nismo dofurali...svaka čast debilima :bravo:

a zast previse napadaca sad smo i iducih par mjeseci u situaciji da ak se jedan napadac ozljedi nemamo zamjenu
ni Inter nije nabavio nikog
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 04 ruj 2010, 18:09

CroCHEF napisao:
doro napisao:Imamo bezveze 2 igrača više(Tymo i 1 špica) a beka i stopera da bili vrhunska momčad na svim poljima usprkos kaj smo najbogatiji klub nismo dofurali...svaka čast debilima :bravo:

a zast previse napadaca sad smo i iducih par mjeseci u situaciji da ak se jedan napadac ozljedi nemamo zamjenu
ni Inter nije nabavio nikog

a jos da nam valjaju napadaci......
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la cruz » 05 ruj 2010, 08:48

Nele ba haj malo se razvedri ;)
tek je počela sezona, bit će to ok do 5. mjeseca 2011. :D
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 05 ruj 2010, 11:39

cruz napisao:Nele ba haj malo se razvedri ;)
tek je počela sezona, bit će to ok do 5. mjeseca 2011. :D

a nadam se brate, aj budimo realni ako ovako nastavimo nista ni od BL niti od prolaza grupne u LP,, mozda izvucemo drugo mjesto nekako
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Axe » 05 ruj 2010, 12:05

nele-BHF napisao:a nadam se brate, aj budimo realni ako ovako nastavimo nista ni od BL niti od prolaza grupne u LP,, mozda izvucemo drugo mjesto nekako

Kako ovako da nastavimo? Pa zabiljezili smo jedan poraz. Usli u sezonu sa pobjedom, a u predsezoni napucali Schalke i uzeli prvi trofej koji se nudio. Samo se sjeti prosle sezone i njenog pocetka?
Znam da ces ti sad reci tu je dosao Robben, ali i sa njim smo se mucili nekad do 2-3 kola pred zimsku stanku, ili bolje receno do tekme sa zabarima. Od tada je sve krenulo.
Jos nesto ne zaboravi? Ekipa je uigrana i na terenu stoji isto kao i pred sam kraj prosle sezone, s tim da postoje male oscilacije u odbrani, ali i to se da uigrati.

Sad mi na um pade ona predvidjanja nekad prije mjesec dana, kad su se igraci vracali sa odmora da cemo imati vrlo tezak start, ponajvise jer se nije uigralo onako kako treba, a to je i sam Gaal rekao. Obistinjava se svaka njegova rijec. ;)

Cekaj jos nekoliko sedmica, uvjeravam te da ces biti mnogo zadovoljniji. :bravo:
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 05 ruj 2010, 13:28

malo ste usli u offtopic

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 05 ruj 2010, 13:41

CroCHEF napisao:malo ste usli u offtopic

nema veze :)

e prosle sezone smo se nekako izvlacili sve, prvo nismo trebali ni grupnu proci, da nismo dobili zadnju u torinu,, viole nismo trebali proci da nije onog gola robena, tako isto ni man utd, sve smo nekako na jedvite jade zavrsavali, a sve to zbog retardirane odbrane, e pa ove godine nema provlacenja, kad nas cluj preslusa pitat cu vas,, a za 5-6 dana i werder,

i koliko da volio bayern, sad navijam da nas roma i werder uniste,, pa neka stave prst na celo i neka se zapitajo malo,,

nemogu ljudi vise da gledam bujtena i trubu ,, nemogu,, klosea isto,, bjer ba,,
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la CroCHEF » 05 ruj 2010, 13:57

poraz je poraz pobjeda je pobjeda sta bi bilo kad bi bilo
i zast jade rezultasti su ukupno 4:4 znaci bayern je zabio 4 fior/man isto al ko im je kriv sto su oni zabili manje u gostima
a za fiorentinu ... klose je zabio ali bayern je bio puno bolji i zasluzio je tu pobjedu

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 06 ruj 2010, 11:01

jesmo malo of topik ali šta, pričamo, nema veze ;)

kako je u životu tako je i u nogometu, uvijek neki padovi, pa uspjesi pa opet isti ciklus... sve je to normalno :mig:

Poraz na Betzenbergu je po mom mišljenju bio nesretan! tili mi to priznat ili ne ali K'Lautern je čvrsta momčad, imaju dobrih igrača ali su jaki kolektivno, plus publika paklena, a najvažniji faktor je NAŠA NEEFIKASNOST!
neki će reć da je Müller sebičan bio itd, ali jbg svakom se desi loš dan!

van buyten je druga priča, ima povjerenje trenera, nema od većine navijača, al pošto trener odlučuje mi ćemo morat biti strpljivi i nadat se minimalnom broju kixeva!

samo bez brige, naša ekipa je idalje NAJJAČA i to će pokazati rezultati! :avogp1:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva