Liga Prvaka

Arhivirane teme...

Re: Liga Prvaka

PostPostao/la CroCHEF » 25 kol 2010, 16:18

anton 1983 napisao:
CroCHEF napisao:
FCB m@niac napisao:...e ljudi, kad će biti izvlaćenje za ligu prvaka za skupine i to? :?

liga prvaka monaco petak 18.00 mislim nisam ziher jer se igra supercup tamo
a europa liga u 13.00

U četvrtak u 18.00 je izvlačenje za LP, a ne u petak!

da sorry pomijeso sam posto je u petak superkup :neee: :neee: sorry jos jedanput
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Effenberg23 » 18 ruj 2010, 10:09

A Twente 2-2 Internazionale
A Bremen 2-2 Tottenham
B Lyon 1-0 Schalke
B Benfica 2-0 H. Tel-Aviv
C Man. United 0-0 Rangers
C Bursaspor 0-4 Valencia
D Barcelona 5-1 Panathinaikos
D København 1-0 Rubin
E Bayern 2-0 Roma
E CFR Cluj 2-1 Basel
F Marseille 0-1 Spartak Moskva
F Žilina 1-4 Chelsea
G Real Madrid 2-0 Ajax
G Milan 2-0 Auxerre
H Arsenal 6-0 Braga
H Shakhtar Donetsk 1-0 Partizan

inter c007 štet zbog schalke-a i werdera, možda je moglo biti više....inače bundesliga je sada na trećoj poziciji, žabari su 4-i, ako ostane do kraja imamo 4 predstavnika za dvije godine u ovom natjecanju...
Effenberg23
TORero

PostPostao/la CroCHEF » 29 ruj 2010, 20:43

koji puŠing Werdera nisu se okrenuli i vec su gubili 3:0

ajmo jos 2 para pa i neke pare mozda padnu :a045:

edit:

i da normalno scheisse ne primi gol kad ja stavim oba daju :neee: :neee: :neee: :neee:
jooooooooooooj

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 30 ruj 2010, 13:57

Slika

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la ivicaolic » 30 ruj 2010, 16:24

po mom misljenju enoh bio najlosiji igrac ajaxa
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la CroCHEF » 30 ruj 2010, 17:27

citam glupi goal.com i uvrste VdV u top 11 a frajer fulo penal i dbio crveni i da Fabianskog na golu :hehe:

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 20 lis 2010, 20:01

Inter- Totenham 3-0 u 13 minuti :lol: A ludnica :lol:

I imaju igrača više :lol: Auuu.

Schalke nam vodi :) Rauuuul :D
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 20 lis 2010, 20:38

nele-BHF napisao:Inter- Totenham 3-0 u 13 minuti :lol: A ludnica :lol:

A ti prije par dana uspoređuješ Tottenham i Bayern u jednoj raspravi... Tad nisam htio ništa komentirat jer sam ostao bez teksta kad sam to pročitao, :D ali sada mogu definitivno reći: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :!: :!: :!: :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :haha: :haha: :haha: :hehe: :hehe: :smajl007: smile12 smile12
Stvarno tako šta treba odvaliti... :bravo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 20 lis 2010, 20:40

FCB_general napisao:
nele-BHF napisao:Inter- Totenham 3-0 u 13 minuti :lol: A ludnica :lol:

A ti prije par dana uspoređuješ Tottenham i Bayern u jednoj raspravi... Tad nisam htio ništa komentirat jer sam ostao bez teksta kad sam to pročitao, :D ali sada mogu definitivno reći: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :!: :!: :!: :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :haha: :haha: :haha: :hehe: :hehe: :smajl007: smile12 smile12
Stvarno tako šta treba odvaliti... :bravo:

Pa da, ali ovo brate random :lol: Dobise penal i crveni ebiga, malo previše, i tu su i oni stali :D
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la nele-BHF » 20 lis 2010, 20:41

A brat bratu, ni mi nebi bolje prošli. Izgubili smo 2-0 kad smo bili najbolji. Sad bi 8 fasovali. Al oki. Vi sve znate :D
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 20 lis 2010, 20:52

nele-BHF napisao:A brat bratu, ni mi nebi bolje prošli. Izgubili smo 2-0 kad smo bili najbolji. Sad bi 8 fasovali. Al oki. Vi sve znate :D

Jesmo, samo 2:0 na dvije šanse i to nije ništa strašno. A da sad igramo s kompletnom ekipom protiv Intera, bilo bi vrh vrhova 1:0 poraz ili neriješeno.
Ali ovo čovječe... Ovo je horor za gledati šta Inter radi od Tottenhama. :o Tottenham ti je od nečega ozbiljnoga udaljen svjetlosnim godinama. Ne samo Bayernu, nego i engleskoj trojci, Realu, Barci, Atleticu, Valenciji, pa i Villarealu, Milanu, usudio bi se reći i Juventusu koliko god sad je u krizi. Lyonu i kome već sve ne... Oni moraju prvo 10 godina zaredom igrati ovo natjecanje da bi tek mogli skupinu proći. :lol:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivicaolic » 20 lis 2010, 22:13

bome 4:3 :) kako je meni tesko gledat utakmice intera jer moram gledat lucia u interu a ne u bayernu :placi: nikad fa necu prezalit!!
po meni tottenham ima super ekipu, treba im samo dovest dobrog trenera, a ne onaj pijančina. i problem je kod njih sto jos nemaju pobjednicki mentalitet, ali imaju potencijala
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la Red passion » 20 lis 2010, 22:53

ivicaolic napisao:bome 4:3 :) kako je meni tesko gledat utakmice intera jer moram gledat lucia u interu a ne u bayernu :placi: nikad fa necu prezalit!!
po meni tottenham ima super ekipu, treba im samo dovest dobrog trenera, a ne onaj pijančina. i problem je kod njih sto jos nemaju pobjednicki mentalitet, ali imaju potencijala

Inter je završnicu dosta HNLovski odigrao. :lol: Dobio 2 jeftina gola u 2 minute što je stvarno neozbiljno, ali dok je skupina u pitanju i 3 boda, neće ih koštati.
Moje mišljenje za Tottenham je da su šarena ekipa, tj. da još nemaju što ti kažeš pobjednički mentalitet, a rekao bi i ekipu. Bale je trenutno njihov najjači igrač uz van der Vaarta. Modrić me razočarava jer s obzirom na ono za što slovi i kakve navodno kvalitete posjeduje, ne bi uopće trebao biti igrač za zamjenu golmana kod crvenog kartona. :no:
No jedno je najsigurnije, i mislim da bi se velika većina mogla složiti sa mnom, a to je da Assou-Ekotto nema šta tražiti u momčadi sa visokim ambicijama. Svaki put kad sam ga imao prilike gledati, a posebice na SP-u protiv Danske kad je Kamerun izgubio 2:1 i on bio krivac za jedan(ako ne i oba gola), razočarao bi i bio najslabija karika. Momak jednostavno nema kvalitetu da igra ni u jednom Tottenhamu, a kamoli nekom većem klubu(čudo ako zaigra :P ).
Mislim da će izboriti u najmanju ruku 3. mjesto i nastavak u EL, iako je još 3 utakmice do kraja i stigne se i proći. U tu momčad se još mora ulagati, posebice kada odapne meni uvijek odlični King na stoperu di uvijek budu problemi. Sve u svemu, Spursi su spasili si obraz i dobro se oporavili u 2. dijelu s igračem manje što je za pohvalu. :bravo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 20 lis 2010, 23:26

umjetni klub :neee:
i sje.ali me za pare sta nisu mogli zavrsit 2 min ranije

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la normala » 21 lis 2010, 00:55

Bale je trenutno jedan od najboljih bekova i bočnih igrača na svijetu! To je potvrdio večeras. Rekao sam to već prije 2 mjeseca u temi "Vaše želje". Prava je zvijer. Da sam se ja pitao Bale bi već ove sezone bio član Bayerna. Ovo je tip igrača koji nama treba po lijevoj strani! Sad će mu cijena još više skočiti. Ko ga bude želio u svojim redovima morat će ruke duboko zavući u džep. Znam da ga Bayern neće kupiti jer će mu cijena biti prevelika. Ovo ljeto se mogao dovesti za manje novca nego sada. Sad je kasno. Da nisu zadnjih sezona kupovali igrače kao što su Sosa, Braafheid, Breno, Schlaudraff možda su i mogli kupiti jednog Balea. Ovo su samo neki od "pametnih" transfera koji nisu vratili nijedan uloženi €, a ima ih još!
normala
Forumaš
Forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva