Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la FCB m@niac » 06 lis 2010, 16:02

Za Sneidera vritnem Svinju vrit i doviđenja.....al mislim da se nebumo sam tak rješili Sweinia...a možda proigra čoek... :?
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la UltrasMentalita » 06 lis 2010, 17:10

Bommelu istječe ugovor i odlazi na kraju sezone i to je kao SVETO PISMO !
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Red passion » 06 lis 2010, 20:59

UltrasMentalita napisao:Bommelu istječe ugovor i odlazi na kraju sezone i to je kao SVETO PISMO !

To je nužno ovog ljeta... On više nije za ozbiljne stvari. Bayern mora pomladiti tu poziciju i dovesti nekog igrača punog snage, želje, mladosti i čega već sve ne... Gattuso je isto vidno nestao čim je prešao 31 godinu života, a u početku ere Klinsmanna smo ga umalo i doveli. Malo je defenzivnih veznih koji u 34 igraju ko narodni heroji. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivicaolic » 07 lis 2010, 01:22

anton 1983 napisao:Slika

Znam da je odmah odgovor ne, ali kaj ak u zamjenu moremo dofurati Sneijdera?

ja bi odma pristao. sneijder pun k bolji od švajnija mada nisu ista pozicija. sneijder je ofenzivniji. cak mi je sneijder najbolji centralni vrznjak na svijetu
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la nele-BHF » 07 lis 2010, 06:31

nebudite smijesni, pa nisu ludi dati svoj najboljeg covjeka koji im je dao sve za ovu nasu kantu :?
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la CroCHEF » 14 lis 2010, 21:44

Der FC Chelsea scheint mal wieder an Philipp Lahm interessiert zu sein. Trainer Carlo Ancelotti ist begeistert von den Fähigkeiten des Bayern-Verteidigers und würde den Rechtsverteidiger gerne in London sehen, berichtet "Caughtoffside.com". Zwar spielt Branislav Ivanovic bisher eine starke Saison, doch Lahms Qualitäten sind unbestritten. Dass die Bayern den deutschen Nationalspieler nicht einfach ziehen lassen, ist klar. Als Ablöse sind mindestens 30 Millionen Euro im Gespräch. Diese dürften allerdings kein Problem sein für Roman Abramowitsch.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Axe » 14 lis 2010, 22:03

Mogu poslati pola Chelsea, Lahma nece dobiti. :P :P

Svima je jasno da ce Lahm produziti vjernost Bayernu i to vrlo brzo.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 18 lis 2010, 11:56

Nach Informationen des "Kicker" steht der Abschied des argentinischen Nationalspielers im Winter bevor.

Sollte ein akzeptables Angebot an der Säbener Straße eintreffen, werde die Führungsetage des FC Bayern dem 29-Jährigen keine Steine in den Weg legen. Laut "tz" gebe es bereits Kontakte nach Spanien, Italien und in seine Heimat Argentinien.

Polagano ali sigurno sprema se odlazamk Miche iz Bayerna. Sada je samo najbitnije da dignemo što više love za njega. U ovom trenutku ja se nadam da ćemo bar 8 izvuć, a sve ostalo bi samo bio šlag na tortu...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 18 lis 2010, 11:57

Opet se spominje Michin odlazak na zimu, rekao bih nista cudno s obzirom na trenutni razvoj događanja...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Red passion » 18 lis 2010, 16:28

anton 1983 napisao:Polagano ali sigurno sprema se odlazamk Miche iz Bayerna. Sada je samo najbitnije da dignemo što više love za njega. U ovom trenutku ja se nadam da ćemo bar 8 izvuć, a sve ostalo bi samo bio šlag na tortu...

Mislim da nećemo toliko sigurno vidjeti... Ukoliko bude bilo 5 mil. €, bit će samo tako... :legendo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 19 lis 2010, 07:50

FCB_general napisao:Mislim da nećemo toliko sigurno vidjeti... Ukoliko bude bilo 5 mil. €, bit će samo tako... :legendo:

Tog se i ja bojim, al to nije cijena koja bi me zadovoljila...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 19 lis 2010, 09:16

ne možeš postići visoku cijenu za igrača koji ne igra.. demićelis je naravno vrijedio 10ak mil. dok je bio standardan, ali sada kao 4. štoper ne vrijedi realno više od 4-5 mil. jebiga :|
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 21 lis 2010, 08:58

Izgleda da Tymo baš i neće biti dugo još kod nas. Sad se počelo ŠPEkulirati oko Trascha i Sahina te su navedene slijedeće izjave:

LvG: "Tymo ist kein Innenverteidiger, Tymo ist Mittelfeldspieler." - znači on nije štoper već vezni.

Tymo je rekao da on nije štoper nego da je zadnji vezni.

to vam već nekaj govori. Isto tako rekao je da je zamalo napustio Bayern i to prema Zenitu ili Dinamo Moskvi ali je naše vodstvo to štopiralo, kao i kod Miche i kod Gomeza..
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 21 lis 2010, 09:58

kako mi to na kurac ide jbt :|

meni je Tymoschyuk dobar igrač, dobar vođa i očito jako normalna osoba na terenu (ne ko krkan van bommel)...
ali da osoba koja ima preko 100 nastupa za reprezentaciju i koja je u najboljim godinama došla u Bayern ne može igrati zbog trenera koji forsira svog tenka, kojeg je zacementirao kao kapetana u prvu momčad..... to mi stvarno ide na kurac!!!

van bommel je dao svoje za Bayern, i svaka mu čast za to! ali to lagano prolazi, plus ozljeda sada, plus na terenu je ko bik.. koji udara koga god stigne...
FCB_general napisao:On više nije za ozbiljne stvari. Malo je defenzivnih veznih koji u 34 igraju ko narodni heroji. :mrgreen:
nije ni Tymoschyuk najmlađi ali nije u 34.oj godini....
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 21 lis 2010, 11:37

Sad se piše sve više da Micho ide proč, ali isto tako se piše da je i u kurcu možda iz privatnih razloga jer će se rastavit sa ženom. Samo nam još to treba pa da za njega na kraju niti kune ne vidimo! :neee: Kad ti ne ide onda ti baš ne ide...

Naše vodstvo se potrudi iz straha da ostavi Gomeza, tymu i Micho i sad možda na kraju zbog toga kaj su se na to odlučili popušimo više nego da su otišli. naravno tu neubrajam Gomeza...

Ja više fakaz ne znam zakaj vas muči taj Tymo. Jednostavno ga prekrižite kako sam i ja to napravio i schluss...
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi