Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
UltrasMentalita napisao:Bommelu istječe ugovor i odlazi na kraju sezone i to je kao SVETO PISMO !

anton 1983 napisao:
Znam da je odmah odgovor ne, ali kaj ak u zamjenu moremo dofurati Sneijdera?

Der FC Chelsea scheint mal wieder an Philipp Lahm interessiert zu sein. Trainer Carlo Ancelotti ist begeistert von den Fähigkeiten des Bayern-Verteidigers und würde den Rechtsverteidiger gerne in London sehen, berichtet "Caughtoffside.com". Zwar spielt Branislav Ivanovic bisher eine starke Saison, doch Lahms Qualitäten sind unbestritten. Dass die Bayern den deutschen Nationalspieler nicht einfach ziehen lassen, ist klar. Als Ablöse sind mindestens 30 Millionen Euro im Gespräch. Diese dürften allerdings kein Problem sein für Roman Abramowitsch.

anton 1983 napisao:Polagano ali sigurno sprema se odlazamk Miche iz Bayerna. Sada je samo najbitnije da dignemo što više love za njega. U ovom trenutku ja se nadam da ćemo bar 8 izvuć, a sve ostalo bi samo bio šlag na tortu...

FCB_general napisao:Mislim da nećemo toliko sigurno vidjeti... Ukoliko bude bilo 5 mil. €, bit će samo tako...

nije ni Tymoschyuk najmlađi ali nije u 34.oj godini....FCB_general napisao:On više nije za ozbiljne stvari. Malo je defenzivnih veznih koji u 34 igraju ko narodni heroji.

Kad ti ne ide onda ti baš ne ide...Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju