FC Steaua Bucureşti - Bayern Munchen

Re: FC Steaua Bucureşti - Bayern Munchen

PostPostao/la acm1983 » 17 ruj 2008, 23:19

S ovakvom igrom sram može da nas bude,BL je u razini Rumunjske,odnosno imamo 3 boda kao i rumunjski klubovi,sramota.
Na što smo spali,da protiv Steaue drhtimo.Ja nemam riječi za ovo.3 boda smo osvojili ali to je jedino što valja.
acm1983

PostPostao/la bavarac » 18 ruj 2008, 10:37

evo malo da kažem o igri,rezu i igračima od sinoć koji su igrali za Bayern...

Michael Kahnsing...na dobrom je putu da upre put sebi ka bayernovoj novoj VRATARSKOJ ZVIJEZDI...(par parada za prste polizat )

Lell - ne treba trošit riječi,sve se zna i sve je po starom...ukratko izgubio 10 lopti na centru bzv.,nabacuje na drugu stativu 5puta a napadači ni blizu tog mjesta... :( ...ne vraća se pokrit svoju stranu već Bastian u sprintu :legendo: rješava i zatvara to...

Lucio...standardno odigrao uz par lijepih (brazilskih) iznošenja lopti preko centra i dalje... :bravo:

Micho...strah :naprijed: :cool: može on još i bolje...

Van Buyten...previše griješio u predaji lopte veznim igračima...ali onaj skok mu je za čistu 10... :fcb:

Lahm..dečec rastura kako naprijed tako i na svojoj polovici iz tekme u tekmu...a kaj je najvažnije osladilo mu se zabijanje pa je i danas umalo zabio... :bravo: :naprijed:

MvB...jel večeras bio nadrogiran ili kaj... :shock: jeb. pa nemora se Bastian stalno vraćat nazad da okrene stranu napada... :roll: ,kaj si zaboravio igrat ili što...takvo zalaganje kapetana Bayerna na terenuja se nesjećam kad sam vidio zadnji put... :(

ZeRoberto...jako dobru tekmu odigrao,zalaganje i trka za svaku pohvalu.. :bravo:

BASTIAN SCHWAINSTEIGER..... :cool: :naprijed: :navijac: :legendo: ...već sad ima status nedodirljivog ( kod mene ) u Bayernovih 11...ajmo Uli potpis do 2014 ko i Kroos...

Klose...imao jednog zicera i pogodio vratara u glavu...pravo izgaranje na terenu za boje kluba....svima treba bit primjer njegova igra na terenu... :cool:

Toni...malo je imao "tremu" pred prvi nastup u LP-a imao prilika zabit Hat-trick ali nije bila njegova večer ali i vratar mu je skinuo dva mrtvaca...bit će bolje vs Hugo Lloris...

Poldi...ok igra ali izlazkom Klose-a je bilo vidljivo da nam je pala trka i pritisak prema njihovoj zadnjoj liniji...Poldie više trke pa budeš i startao koju tekmu u prvih 11 :roll: ...

Ottl u tih par min. koje je dobio bio duplo bolji od našeg kapetana... :bravo:

Timbo...zamjenu Bastiana da se odmori za tekmu s Werderom... 8-)

formacija i taktika Klinsija...

vidi se da je igrao svojevremenu u talijanskoj ligi ( Shitter ) i učio zanat od G.Trappatonija...u prvom poluvremenu ukrali im loptu i izmarali nihovu prednju liniju i povremenu pretili prema naprijed...imao sam osjećaj ko da se čuvaju za Werder i da gledam Juventus a ne Bayern na terenu...koja strpljivost... :bravo:

Drugo poluvrijeme vidljivo pali u trci( izlasci Klose-a i Bastiana,ZeRoberta ) i zahvaljujući Kahnsingu odnjeli 3 punkte u Munchen... :navijac: :naprijed: :zivio:

i još za kraj :bravo: za Klinsija...dao je punu slobodu Bastianu i ovaj mu to vratio na najbolji način... :cool:

idemo zgazit sad Lyona 2-1 i svi sretni zadovoljni... :yes: p.s. ne radit prekršaje na toj tekmi u zoni u kojoj smo večeras :x ...
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Speedy » 18 ruj 2008, 10:45

Uglavnom da sad ne pisem dugacki post kao Bavarac, moram reci da se u vecini prerasuda slazem s njim, samo mi je malo previse nahvalio Rensinga! :D
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 18 ruj 2008, 10:48

Speedy napisao:Uglavnom da sad ne pisem dugacki post kao Bavarac, moram reci da se u vecini prerasuda slazem s njim, samo mi je malo previse nahvalio Rensinga! :D

meni nije, sviđa mi se kak brani - imo je 3 -4 dobre intervencije - da je to bio Kahn sad bi drkali.

A kaj se tiće Tonija, jučer me brutalno naživciro, neznam zakaj neće dodat loptu nego ju bez veze vuče i onda padne i sudac mu nedosudi faul i mi dobimo kontru. To treba prestat radit!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 18 ruj 2008, 10:53

Toni će sanjat onog Gojana. Samo da se ne ponovi EP i u durgim tekmama. :mrgreen:
One naše kontre su smiješne bez Riberya, ono na ništa ne liči. Bože sačuvaj. Jadni Lahm i Schweini koji jedini pokušavaju nešto odigrat.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 18 ruj 2008, 10:54

anton 1983 napisao:meni nije, sviđa mi se kak brani - imo je 3 -4 dobre intervencije - da je to bio Kahn sad bi drkali.

Pa dobro, nisam ja rekao da nije kurcu valjo. :D Bio je dobar i sto sam se uistinu iznenadio vrlo miran i skoncentriran...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 18 ruj 2008, 10:57

The Scarface napisao:Toni će sanjat onog Gojana. Samo da se ne ponovi EP i u durgim tekmama. :mrgreen:
One naše kontre su smiješne bez Riberya, ono na ništa ne liči. Bože sačuvaj. Jadni Lahm i Schweini koji jedini pokušavaju nešto odigrat.

Al taj Gojan je trebo crveni pobrat - pa nemreš nakon žutog još 6 faula napravit!

A onaj bernhardt ili kak se već zove idiot kaj je strgo Schweinija je trebo dobit direktan crveni.

E sad trik pitanje - dal je Steaui poništen regularan gol?

Ja fakat nisam ziher jer neznam kakvo je pravilo kod te situacije...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 18 ruj 2008, 10:59

Speedy napisao:Uglavnom da sad ne pisem dugacki post kao Bavarac, moram reci da se u vecini prerasuda slazem s njim, samo mi je malo previse nahvalio Rensinga! :D

kad bavarac napiše post (onako kako on jedino zna ;) ),tad nema potrebe za neku korekciju (uglavnom :mig: )... :zivio:

@ Anton

ipak je Toni Talijan i nemožeš mu to tek tako izbit iz glave da nepada u zoni centaršuta..a i Klinsi mu je vjerojatno savjetovao da bi prekid bio dobro oružje za nas...i pogodio. :naprijed:

da je zabil za 2-0 ne bi te živcirao jer bi bili sigurni i imali 3boda već u džepu,ovako si strepio do kraja kao i mi svi...

kad vratar stavi ruku na loptu sva igra prestaje u tom trenutku za napadača...
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 18 ruj 2008, 11:01

bavarac napisao:
ipak je Toni Talijan i nemožeš mu to tek tako izbit iz glave da nepada u zoni centaršuta..a i Klinsi mu je vjerojatno savjetovao da bi prekid bio dobro oružje za nas...i pogodio. :naprijed:

ALje problem kaj nije pado u zoni šuta nego je bezveze navlačil loptu a 2 naša igrača ga gledaju!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 18 ruj 2008, 11:30

Mislim da slika sve govori! 8-)

Slika
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 18 ruj 2008, 11:33

Ufff kako ću ti maznut ovu slikicu :haha:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 18 ruj 2008, 11:39

anton 1983 napisao:Ufff kako ću ti maznut ovu slikicu :haha:

Brijem da ce se ta slika velikim cudom naci na forumu nogometnog magazina... :lol:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la The Scarface » 18 ruj 2008, 18:56

Ocjene po Kickeru :
Toni (4,5) Klose (3,5) Schweinsteiger (2,5) Zé Roberto (4)
Lahm (3) Lell (4)
van Bommel (3)
van Buyten (2,5) Demichelis (2,5) Lucio (3) ,46. Podolski (3)

Dosta o ovoj utakmici, slijedi nam važna utakmica protiv Werdera i povratak Riberya. Ovo ide pod ključ. :zivio:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Liga prvaka 2008/09